Selamlar ; bende ilaçlara başlamadan önce müzisyendim.toplam 10 tane şarkım var ve bende almanca ve ingilizce olmak üzere 2 dil biliyorum.hastalanmadan önce dokuz eylül güzel sanatlar fakültesi fotoğraf bölümüne 7.likle girmiştim.daha sonra almanyaya dil eğitimine gidip 7 ay orada kaldım.oradan döndükten sonra avustralyanın perth şehrine gidip orada 1 yıl kaldım.ingilizcem advance düzeydedir o yüzden.ondan sonra evlendim ve eşimle birlikte adelaide şehrine commercial cookery ve advanced tourism and hospitality bölümlerini okumak üzere gittim.iki okuluda bitirdikten sonra avustralya da oturma izni aldım.orada atak geçirdim ve türkiye ye döndük.türkiye ye döndüğümde 30 yaşımdaydım.ilk risperdal kullandım daha sonra leponexe geçtim.leponex kullandığım dönemimi hatırlamıyorum fakat aşırı kilo almıştım yazı okuyamıyordum altıma işiyordum.sonra daha fazla dayanamayıp bütün ilaçları bıraktım.birkaç ay sonra atak geçirdim ve aylık depo iğne olan xepliona geçtim.ilk 4 ay 150 mg kullandım.daha sonra 100 ve enson 75 mg kullanıyorum.pek bi yan etkisi yok fakat libido sorunu oluyor kadınlardan tahrik olamıyorsun.2023 yılında iti007 diye bir ilaç çıkacak o sexuel dysfunction yapmıyor.belki o ilacı bekleyebilirsin.sana tavsiyem biran önce tedaviye başlaman yönünde çünkü bu ilerleyen bi hastalık.eğer inat etmeyip 25 yaşımda kendi rızamla tedaviye atak geçirmeden başlasaydım şu an kullandığım ilaç çok daha düşük olurdu.fakat atak geçirdikten sonra tedavi olursan en yüksek ilaçlardan başlatıp yavaş yavaş düşürüyorlar.bunu aklında tut.srnin durumun benimkinden daha ağır çünkü sende pozitif semptomlar var ve ilaç kullanmazsan ne yazık ki ilerleyebilir.bu hastalıkta önemli olan erken teşhistir.ne kadar erken başlarsan o kadar daha az zararla atlatırsın.bütün bunların dışında bizdeki fazla dopamin beyin hücrelerini zehirleyerek öldürüyor tedaviye erken başlamazsan beyin esnekliğini kaybediyor.bunlar olursa geri dönüşü yok olayın ondan biran önce tedavine başla.sana tavsiyem xeplionu kullan.eğer işe yaramazsaki büyük olasılıkla yarar risperdal leponex gibi daha ağır ilaclara geçersin.
Kendine iyi bak
Kendine iyi bak