Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoid şizofreniler deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Konular
45
Reaksiyonlar
23
Paranoid şizofreniler nerdesiniz hangi ilaçları kullanıyorsunuz???

doktor clopixol un yan etkilerini alsın diye yazdı akinetonu

evet iğne xeplion fayda etmedi o yüzden clopixol yazıldı

Biliyorum akataizi için vermiş Akinetonu ama keşke dideral verseydi.

Ozaprin olanzapin kaygı giderir.süper ilaç xanax yerine yazarlar dr lar

Bende oryva 15 mg paxera 40 mg bide dideral kullanıyoru.

Bende ençok kaygı var

Clonex kullanıyorum.500 le başladım şu an akşamları yatarken 21.30 da 250 alıyorum .

idare eder çok ilaç degiştirmekte iyi degil rahat bir ilaç

Bana psikiyatrist ilaç verirken hiçbir şey demedi, tanı söylemedi. Şizofren miyim anlamadım. Halisünasyon, unutkanlık ve düşünce azalması için gitmiştim. Risperdal verdi. Prospektüste şizofreni ve bipolar bozukluk içindir yazıyor. Bu ilaç bana uygun mu onu bile bilmiyorum. Doktorun sorularına cevap verdim insanlardan korkuyorum dedim, mesajlar alıyorum dedim. Dediklerimi not aldı, şizofren olduğumu düşünmüş olabilir. Gerçi şizofren değilimdir ben ya, halisünasyonlar stresten oluyor. Düşünce azalmasını da metabolizmamın yavaşlamasına bağlıyorum. Daha 17 yaşındayım ama sebepsiz yere kilo alıyorum, onunla alakalı bence. Ama hayatımı çok kötü etkiliyor umarım bu sorunlarımdan kurtulurum.

Halüler varsa şizo olabilir.ama şizo obsesif bozuklukta olabilir sizin ki saplantılı kişilik bozukluğu.

sokrates

Psikiyatrik hastalıklar kişinin hayatını ne kadar etkilediğine göre tanısı konulan şeyler değil mi? Okb'nin ne alakası var :confused:
Doktor 2 hafta sonra kontrole gel dedi o zaman sorarım, konuşurum belki ilacı değiştirir ya da ilaç etkisini göstersin diye beklerim. Boş randevu gözükmüyor ilginç. Bir şekilde halledicem.

Psikotik bir durumsa bile bir sürü çeşidi var doktor zaten hemen teşhis koymayabilir normaldir ilaç prospektüsünde yazana bakma hepsi aynı şeye yarıyor zaten doktorun söyleyeceğine bak .

İlacımı bıraktım. İnsanları öldüren ilaçları kullanmam asla. Siz de kullanmayın. İlaç firmalarının hepsi para peşinde. Belki de halüsinasyon değildi gördüklerim, duyduklarım. Özel amaçlar için dünyaya gönderilen ama hatırlamayan biriyim ben.

hatırlamıyorum baya bi zaman oldu sanırsam bende insan değilim bu ilaçlar bana göre değil diyorum

hatırlamıyorum baya bi zaman oldu sanırsam bende insan değilim bu ilaçlar bana göre değil diyorum

Anladım, benim duyduğum sesler alakasız oluyordu, bazen seslerin ne dediğini anlamıyordum. Bir de ben artık belirti göstermediğim için ilacı bırakmayı düşünüyorum ama ailem zorluyor. Sağlıklı gibiyim, her gün kimyasal almak mantıklı gelmiyor.

hayal kuracam diye 2 ay evden çıkamadım

Üst Alt