Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Paranoid şizofreniler deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

50 ye yakın psikiyatrist gezdim değişik ilaçlar kullandım.Profesyonel bir doktora rastlamadım.En son gittiğim doktora sorular sorduğumda tavana bakıyordu.

Bigün özele doktora gittim. Doktor dedi sana bi ilaç yazacam hiçbişeyin kalmıycaq. Sorunumu bile sormadı. Bi leponex yazdı yolladı.Dedi ki bu farklı bi ilaç :) :) hiç mi makale okumadın hiçmi metod geliştirmedin be doktor. Ben o ilacı bile kullanmadım ki . Ben paranoid şizoydum nasıl kullanayım bikaç tane attım bıraktım :)

Psikiyatride işini yapan doktor görmedim gibi bişey. Çok nadir yani. Belki benim terapiye ihtiyacım var. Belki benim ikna edilmeye ihtiyacım var. Belki benim acaba mı lan ? demeye ihtiyacım vardı. Doktorlar hastaları görmekten kafayı yemiş.

Yok mu buralarda bi doktor yaknıı vs ? nedir bu olaylar gerçekten ? neden bikaç yöntemi denemiyolar? ben mi yanlış düşünüyorum acaba.
Yaa bi sorun ne onu sor. Neden olabilir vs bilimsel açıklamasını yap. hastalık olduğunu anlat sal ipini. Naparsa yapsın ondan sonra...

Limooon
limon-suyu-ilave-etmek.jpg

(Gölge)
Konuyla ne alakası var nickimin anlayamadım ama ? yap bi limonata içelim ozmn :)

Limoon kardes msj ma cevap verdiğin için tesekkur ederim

Bu olanzapin kaygıyı sıfırlıyor ama diyabete yol acacak bende sabah akşam kullanıyorum.kafamın içini boşaltıyor.

Raporumu aldım limon kardesim engelli karı ve askerlik işini hallettim üniv harcını ödemeden öğrenimine devam edecem.çok artısı var bu raporun yüzde 58 ile bi maas ve ekpss kaldı onlarıda halletsek bayal makbul olur.

Solian kullan.limoon

Ben en son doktorla tartıştım.yarın gene gideceğim inşallah teshisimi dogru yapar doktor.

Sabah
ARİPA 15
PAXERA 40
AKŞAM#
REXAPİN
15 GUNDE BİR CLOPİXOL İĞNE/durum stabil..

Psikoterapi hayırlı olsun tekrardan, inş remisyonda olmaya devam edersin dahada iyi olursun...

Gölgelerin gücü adına, biraz şirinler izleyin çizgi film izleyin şizocanlar tavsiye ederim.

Eyvallah limoon kardeş umarım hersey dilediğin gibi olur.acil şifa diliyorum.

Şizocanlar nerelerdesini😂😂

Gölge hocam siz anlatın biraz kısaca ? paranoid şizosunuz ama hikayeyi bilmiyoruz ben durmadan anlatıyorum sizin tam anlamıyla nasıl başladı neler yaşadınız sonra nasıl remisyona girdiniz acaba ?

Biliyoruz onu siz anlatın isterseniz tabi...

Doktorumun iyi olmasının sebebi mesleğe yeni başlaması mı bilmiyorum ama -1 yıl olmuş- bu konuda kendimi şanslı hissediyorum çok ilgili bir doktor. 1 yıl sonra 18 yaşında olacağım için bir daha ona gidemeyeceğim gerçi ama şu anlık memnunum kendisinden.

Gölge hocam siz anlatın biraz kısaca ? paranoid şizosunuz ama hikayeyi bilmiyoruz ben durmadan anlatıyorum sizin tam anlamıyla nasıl başladı neler yaşadınız sonra nasıl remisyona girdiniz acaba ?

Halisinasyon görüyorum sesler duyuyorum

perseküsyon

ben engelli raporu almaya korkuyorum. Engelli raporu olanlara çok engel koyuyorlar.

Tüm arkadaşlarım. ilaç raporu alırsam bana Kpss atamasında sorun yaratır mı?

Sadece bilgisi olan yazsın lütfen.

perseküsyon

Ben paranoid şizofreni hastası olarak engelli raporu alırsam kpss normal olan sınavda sorun yaratıp atama yapmayabilirler.

Özel sektör zaten sıkıntı.

Üst Alt