Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Polio Sekeli ve kısalık olanlar, 5cm kısalık için hangi oranda rapor verilir?
Yanlış Yerden Yapılan İğne Sonucunda Ayağımda Sinir Bozulması Meydana Geldi Ortez Kullanıyorum 4 Cm Kısalık Mevcut. %51 Raporum Vardı Sonradan Birdaha Çıkardım Bu Sefer %40 Aldım
Cok teşekkürler bilgiler icin, bende hem sol bacakta 4 cm kısalık var hem de incelik var ve bunlar doğuştan... Gectigimiz Ağustos ayında %20 rapor verdiler, bi kavga da ben yapacağım herhalde)
NE yaparsanız yapın. BAltzar hesaplama yontemı oldugu surece. Bunlar sakatı sağlam sayar , ama askere almaz , vergıden muaf etmez ama ÖTV indirimli arac verır.. Boyle bır ulke..
evet bu baltazar formulü ile engelli engelli olmakktan çıkıyor nerdeyse sağlam çıkarıyor.. ben de 2013 raporum poliosekeliye bağlı tekerlelkli sandalyeye bağımlı raporum var karşıluğı ise %96 ötv muaffiyeti
Merhabalar aynı durumdan bende sizler gibiyim. 3.5 yaşında çocuk felci geçirdim. Sol bacağımda 3.5 cm kısalık var. Güç kaybı ve incelik. Vergi indirim için beni tekrar yeni rapor almamı istediler verdikleri oran ise sadece % 10 .
Valla Yalvara yakara 1992 %40 olan raporu polıe sekeli 6 cm kısalık incelik güçsüzlük var sağ ayağada güçsüzlük yazdı ben söyledim ama gerçektende var %46 verdi inanamadımmmmmmm
Hayır kullanmıyorum şuan için ama gittikçe durumumum zayıflamakta. Hayır vergi indirimi alamadım zaten çabamda onun için. Yeni ölçütlere göre verilen oranım % 10 malesefki...
2015 yılında aldım raporu bide vergi indiriminede baş vurdum aynen %46 olarak kabul oldu zaten şimdiki oranlar düşürüldüğü için genelde artık maliye eskisi gibi düşürmüyor galiba .
bende aynı durumdayım artık ayakta problemlerim basladı.devlet hastanesi fizik doktoru bana tek baston yazdı raporlu ..bununla heyete girsem aceba faydası olurmu