Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Polio Sekeli ve kısalık olanlar, 5cm kısalık için hangi oranda rapor verilir?

Suret

Aktif Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
3
Merhaba,

Polio Sekeli, kısalık ve sol ayak-bacaktaki engel durumlarinizla varsa rapor oranlarinizi benimle paylaşabilir mısınız?

Saygılarımla,

Teşekkürler.

kasım ayında gittim % 24 verdıler .

Sağ ayak 3 cm kısa ve incelik var araç için rapor aldım % 9

Yanlış Yerden Yapılan İğne Sonucunda Ayağımda Sinir Bozulması Meydana Geldi Ortez Kullanıyorum 4 Cm Kısalık Mevcut. %51 Raporum Vardı Sonradan Birdaha Çıkardım Bu Sefer %40 Aldım

benim sol bacak 4.5 cm kısa doğuştan raporum 2008 de alınan bir rapor sürekli %52

geçen sene kavga dövüş %42 rapor aldım .. 15 cm kısalık var

Cok teşekkürler bilgiler icin, bende hem sol bacakta 4 cm kısalık var hem de incelik var ve bunlar doğuştan... Gectigimiz Ağustos ayında %20 rapor verdiler, bi kavga da ben yapacağım herhalde:))

NE yaparsanız yapın. BAltzar hesaplama yontemı oldugu surece. Bunlar sakatı sağlam sayar , ama askere almaz , vergıden muaf etmez ama ÖTV indirimli arac verır.. Boyle bır ulke..

evet bu baltazar formulü ile engelli engelli olmakktan çıkıyor nerdeyse sağlam çıkarıyor.. ben de 2013 raporum poliosekeliye bağlı tekerlelkli sandalyeye bağımlı raporum var karşıluğı ise %96 ötv muaffiyeti

Merhabalar aynı durumdan bende sizler gibiyim. 3.5 yaşında çocuk felci geçirdim. Sol bacağımda 3.5 cm kısalık var. Güç kaybı ve incelik. Vergi indirim için beni tekrar yeni rapor almamı istediler verdikleri oran ise sadece % 10 .

ankara numune hastanesi ama rapor tarihi 1998

Arkadaslar herkez ayni dertden yakiniyor ortez yaptirip tek nastonla girmek gerekiyor doktorun karsisina %42 icin bu sart

sol bacakta 4.5 cm kısalık , zayıflık , incelik , sinir çekmesi var. dizde 3 drcedönm var. %24 verdiler

Sol Ayak Bileğinde Ankiloz Olanlar

Merhaba,

Polio sekeli, kısalık, kas gücü zayıflığı, ankiloz ve atrofi olanlar (sol alt extremite) özür oranlarını ve tecrübelerini paylaşabilir mı?

Rapor tarihiniz nedir? Oraniniz nedir? Nasıl alabiliriz bu raporu? Rapor almadan önce bi ortopedi profesorune muayene olmak mantıklı mı?

Lütfen yardım ve yönlendirme...

Saygılarımla

Valla Yalvara yakara 1992 %40 olan raporu polıe sekeli 6 cm kısalık incelik güçsüzlük var sağ ayağada güçsüzlük yazdı ben söyledim ama gerçektende var %46 verdi inanamadımmmmmmm

Polio sekeli sol alt extremite kas gücü zayıflığı var 4 cm kısalık var ve dizde 3 derece dönme var.

2012 de aldığım rapor %41
2016 da aldığım rapor %24

OguzZ' bey sizin durumunuza çok benzeyen ve daha farklı oranlar alanlar var, baktınız mı hiç yoksa hemen kabul mu ettiniz:)

Songul sevinc bu raporla vergi indirimi aldinizmi onemli olan bu ve diger arkadaslar vergi indirimi aldinizmi cevap lutfen

Hayır kullanmıyorum şuan için ama gittikçe durumumum zayıflamakta. Hayır vergi indirimi alamadım zaten çabamda onun için. Yeni ölçütlere göre verilen oranım % 10 malesefki...

Selo bey bende imsa kampanyanıza katıldım...

2015 yılında aldım raporu bide vergi indiriminede baş vurdum aynen %46 olarak kabul oldu zaten şimdiki oranlar düşürüldüğü için genelde artık maliye eskisi gibi düşürmüyor galiba .

Suret

Daha sonra itiraz ettim ama nafile işe yaramadı , başka bir hastaneye gitmeye gitmeyi düşünüyorum

bende aynı durumdayım artık ayakta problemlerim basladı.devlet hastanesi fizik doktoru bana tek baston yazdı raporlu ..bununla heyete girsem aceba faydası olurmu

Kafo için ne dememiz lazım doktora?

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt