Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Profil sorularındaki Tanrı kelimesi yerine Allah yazılamaz mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır, "burada çoğunluğun dalkavukluğunu yapıp azınlığa bir şey epmoze edecek bi admin yok" demek.

Bülent bey; çogunluğa Tanrı kelimesi empoze ediliyor o zaman :) Değişsin de demiyoruz artık o soru tamamen de kaldırılabılır mesela. Kaldırıldı mı --neden Allah yazmıyor neden tanrı iken kaldırıdı-- diye kimse de demez.
O soru kaldırılırsa forumun zararı değil faydasıdır.
Not: Karar tabi yine yönetimin :p

gizemlimaske, üye olurken bu soruları göremezsin. Bu 20 soruluk bölüm, üye olduktan sonra özellikle Profil bölümüne giirp isteyerek doldurman gereken bir bölüm. Üye olurken hiç kimsenin karşısına çıkmıyor yani.

Dediğim gibi, o soruları cevaplamazsanız, profilinizde Tanrı da görmezsiniz. Bu kadar basit.

tamam :)

Konu kilitlenebilir modum ..

demirc;
siz üye olurken her açılan başlığa yorum yazma zorunluluğu diye bir maddemi okudunuz madem gereksiz buluyorsunuz yorum yazmayın sizi zorlayanmı var

güzeldi bu :)

oturanboğa da onlardan çıktı :) 'arkadaşlar kusura bakmayın ama şu nedenden dolayı değiştirmem yada kaldırmam uygun olmaz..' dese içim yanmayacak.. adam konunun başında 'yazılmaz mı?' diye sormuş..yani bir öneri söz konusu.ama verilen cevaba bakarmısınız ;

Hayır, "burada çoğunluğun dalkavukluğunu yapıp azınlığa bir şey epmoze edecek bi admin yok" demek.

madem ki konuyu açan arkadaşın haricindekiler canını sıkan yorumlar yaptı ( o bahsettiğin çoğunluk yani) sende sırf o konuyu açan arkadaşımıza hitaben bir cevap yazabilirdin...Tabiki kimse kimseyi ilgilendirmez,ama o arkadaş öneri mahiyetli yazdı bazı arkadaşlar konuyu saptırdı konu buraya geldi..burada bence sadece o arkadaşa hitaben yazıp,makul bi şekilde cevap verebilirdin..ama anlaşılan siyaset yapma işi burdan size de bulaşmış..tarafısız görünmek gerekirken 'çoğunluk,azınlık' diyerek bir taraftan olduğunuz izlenimi verdiğinize dikkat çekmek istiyorum..

yazılanları acı bir gülümsemeyle okudum. ülkede bu kadar sorun varken ve insanlar birbirlerine düşürülmeye çalışılırken burada da böyle bir kutuplaşmayı sağlayacak konular neden açılır. kimin ne olduğu önemli mi? ya da nasıl inandığı ya da siyasi görüşünün ne olduğu? şimdi ben sol görüşlüyüm diyelim en samimi arkadaşım sağ görüşlü. ya da biri müslüman biri hristiyan ne farkeder... ben hiç görmedim yararlı bir konu üzerine tartışıldığını. hep kutuplaşmayı sağlayacak konular tartışıldı. birisi de çıkıp iyi bu site var diye bir konu açıp ama şu bilgilerde olsa iy olur ya da şu şu eksik arkadaşlar sizce site için ne yapalım diyen bir üye görmedim.
benim için Tanrı da olsa olur Allah da. benim o kelimeye yüklediğim anlam önemli. ben bu cümleyi kurdum diye aman bu müslüman değil galiba diye aynı kaderi paylaştığımız halde beni ve benim gibi olanları mı dışlayacaksınız. arkadaşlar ortak noktamız var ENGELLİYİZ birbirimizi anlamak iletişim krmak ve birbirimize yardımcı olmak için buradayız. bu bence neye benziyor biliyor musunuz toplumun bize yüklediği önyargılara benziyor. sen engellisin, okuyamazsın, çalışamazsın, yapamazsın tarzı konuşmalara benziyor... sen müslümansın sen değilsin... aaa sen böyle diyorsun diye doğrularınızı hele inanç ve siyasi konuda birilerine zorla kanıtlama kabul ettirme çabası boş. o zaman insanların inanış ve siyasi görüş özgürlükleri çiğnemiş oluyorsunuz. aynen toplumun bizim bir çok özgürlüğümüzü çiğnemesi gibi... bunun için savaş veriyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt