Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psikiyatri hastalarının kullandığı Akineton ilacının yan etkileri nelerdir?
Sizofrenler aşırı kaygı yaşarlar bu durum mevcut mu sizde Ahmet t ben psikoz ve okb hastasıyım çok kaygilaniyorum.Bana en son konulan tanı organik olmayan psikoz ve atipik psikoz.
Ben su içerken bile hayal kuruyorum. İçtiğim su dünyanın en kaliteli suyuymuş. Evin altıntan çıkıyormuş. Belediyeye çaktırmadan bardağı 100 dolardan satıyormuşum vs.
Bana da bı ara bipolar tanısı konuldu Bende 4 sene önce lithuril kullanıyordum.Ama ben bipolar değilde psikozmusum Dr dedi şuan kullandığım ilaçlar
Sabah/selectra,serex,akineton,invega
Akşam/Olaxinn
@kara duman,
Evet bu yüzden uyku düzenimi mahvediyor
Hiç içmemem gerek ama bağımlılık yaptığı için bırakamıyorum, amateme yatırılmakla tehdit ediliyorum
Ben akineton kullanırken risperdal kullanıyodum yanında kasıntıları azaltsın diye yazmıştı akşnetonu. O zamanlar aşırı kötüydüm akineton acılarımı biraz dindiriyordu. Akineton kesilince risperdalı da kesti doktor. Şu an ketiapin 600mg, xeplion 150 mg ve selectra 50mg kullanıyorum. Yoksunluk hissi çekmiyorum ancak arada canımın çektiği oluyor akinetonu