Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri hastanesinde yatma isteği olan var mı?

@Ben_Claudius
ben hastanede yatarken bir madde bağımlısı vardı içeri uyuşturucu sokmuş hemen taburcu ettiler
ve bu uyuşturucu bağımlısı kişi evli bir kadınla fuhuş yaptı

Son düzenleme:
@Anti PSİKİYATRİ,

Bana yatmak hep iyi geliyor nedense.
Bakıyorum şöyle şu adamlar bizden diyorum.
ORADA ENERJİ DEPOLUYORUM BEN.

Doğrusu orada hasta olduğumu kabulleniyorum.

Son düzenleme:
İş güç derdi olmasa hastanede yatıp 6-7 seans EKT yaptırsam iyi gelirdi

Hastane yatışında refakatçı yoksa ağır ilaç vermiyorlar; nadir verebiliyorlar. Zorunlu olmadıkça keyfi olarak yatış tavsiye edebileceğim bir durum değil; ama isteğe bağlı yatışlarda 21 gün şartı v.s. olmadığı istediğin zaman yatıp istediğin zaman çıkabildiğiniz için yatabilirsiniz değişiklik olsun diye. Diğer ağır hastaları görünce moral olur hem sizlere....

Hastane yatışında refakatçı yoksa ağır ilaç vermiyorlar; nadir verebiliyorlar. Zorunlu olmadıkça keyfi olarak yatış tavsiye edebileceğim bir durum değil; ama isteğe bağlı yatışlarda 21 gün şartı v.s. olmadığı istediğin zaman yatıp istediğin zaman çıkabildiğiniz için yatabilirsiniz değişiklik olsun diye. Diğer ağır hastaları görünce moral olur hem sizlere....
Evet istediğin zaman çıkartıyorlar kendin refakatçisiz yattığın zaman. Bir başkası yatırdıysa çıkmak zorlaşıyor doğrusu. Bende böyle olmuştudu.

Üst Alt