Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatride atak nedir bilmiyorum! Acaba hiç atak geçirmemek mümkün mü?

Savulun arkadaşlar sene 2026 bugün hazırsanız açıkliyim; psikoz şizofreni OKB ve kişilik bozuklukları neden tavan yaptı eskiden böyle değildi herkez iyiydi sözü nereden geliyor arkadaşlar bugün küresel ısınmayla dünya atmosferi zehirli gazlarla dolu kaçın! Gerçekten yemeyke içmeyle veya hava ölçerle yıkalanamıyir çünkü evimizde pozitif iyonlar ve egzoz gazları fabrika gazları daha nice gazlar olumsuz hava durumunda sorumlu hemde havamız z-e-h-i-r-l-i evet bugün evinde sağlık çöktü vallahi çöktü herkez kronik hasta bilmem ben bunu kimin sakladığını ama hiç şaşmaz şehirde bu kronik rahatsızlıkları. Temelinde hava kirliliğinden doğan pozitif iyonlar denen zehirli ve tespit edilemeyen gazdır . Kimseyi suçlamıyorum bakın istediğiniz ietibatı arayın önlem alsınlar sağlık bakanlığını arayın deyin şöyle şöyle size yardımcı olsunlar ben böyle yorumlarda arkadaş çevresinde yayıyorum ama unutmayın bunu tespit birazda insanın kendinde biter ...
Özetle hava kirliliği şuna sebep oluyor binlerce kronik hastalık byy

Üst Alt