Çünkü malumunuz , antipsikotik ilaçlar erkeklerde cinsel sorunlara yol açıyor. Küçümseme gibi anlamayın ; kadınlar çalışmadan da ailesiyle birlikte yaşayabilir. Evlenip mutlu bir yuva kurar. Anne & ev hanımı olur ; bu da kutsal bir görev. Tabi ki çalışma hayatında olan kadınlar da vardır. Birisi iyidir , diğeri kötüdür gibi karşılaştırma yapmıyorum. Ama erkeklerde durum daha farklı. Evlenmese bile çalışması gerekiyor. Aileden sürekli baskı geliyor.
Ha, şimdi '' çalışmadan ailemle yaşıyorum. Bir şey demiyorlar. ''' diyenler olabilir. Veya %60 üzeri engelli olup çalışamayanlar da var. Onlara bir lafım yok. Bendeniz 21 yaşında (2003 senesi) öğretmenlik lisans diploması aldım ama atanamadım. Babam " bir iş bulup çalışacaksın; cep harçlığını veremem"" dedi. Konuyu kişiselleştirmeyeyim ama benzer durumda olan çok kişi vardır. Allah , herkese yapabileceği bir iş ve stabil& mutlu günler nasip eylesin.
Ha, şimdi '' çalışmadan ailemle yaşıyorum. Bir şey demiyorlar. ''' diyenler olabilir. Veya %60 üzeri engelli olup çalışamayanlar da var. Onlara bir lafım yok. Bendeniz 21 yaşında (2003 senesi) öğretmenlik lisans diploması aldım ama atanamadım. Babam " bir iş bulup çalışacaksın; cep harçlığını veremem"" dedi. Konuyu kişiselleştirmeyeyim ama benzer durumda olan çok kişi vardır. Allah , herkese yapabileceği bir iş ve stabil& mutlu günler nasip eylesin.
Son düzenleme: