Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik rahatsızlığım olduğunu duymayan kalmadı. Bundan rahatsızım..?

sokr@t

Aktif Üye
Konular
99
Reaksiyonlar
235
Arkadaşlar psikolojik rahatsızlığım olduğunu duymayan kalmadı beni sevmeyen insanların bu yüzden sevinmesi çok zoruma gidiyor ne dersiniz bu konuda .

Ya kimseyi ipleme yada seni kimsenin bilmedigi tanimadigi bi şehire git yerles kardes

Bu şekilde düşünceler içinde kıvranarak içinden çıkamayacağınız bunalımlara sokmayın kendinizi. Ayrıca rahatsızlığınızı saklama gayreti çok daha büyük strese sokar sizi. Rahat olun, kimseye kendinizi isbatlamak zorunda değilsiniz.

Haklısınız sn ufukalp zaten saklanmıyor böyle şeyler illaki öğreniliyor bir yerlerden.

"Kınamayın, başınıza gelmeden ölmezsiniz"

Dert etmeyin kimin ne düşündüğü kimin umrunda?
Siz hayatınızı en rahat şekilde yaşamaya bakın.
Herkesin psikolojisi çok mu düzgün ki?
Ayrıca Ufuk Beye katılıyorum. Neden engelini saklama derdine düşesiniz ki? Zaten herkes bilecek

it ürür kervan yürür.. demişler..

Benimde durumum aynı. Üstüne üstlük zeka testi yapmaya çalışanlar bile çıkıyor. tamamını istisnasız g*t ediyorum...

sokrates.?
emeklimisiniz raporuz vergi indirimiz süreklimi piskiyatrik oran nkaç

Serkan kardeş kimin ne yaşayacagini kimin başina ne gelecegini yaradan bilir kafani takma diyemicem elde degil ayrica psikolojik rahatsizligini yazmamişsin bi çekincen oldugu belli kim ne der diye yaşarsan hayatin kararir şerefs iz ahlaksiz olmaktansa %80 raporlu şizofreni olmaya raziyim

Ben okb hastasıyım takıntılı saplantılıyım rahatsızığım bu .

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun bu hastalik geçmeyecek tarzda bi rahatsizlik asla degil siz aşarsiniz bu hastaligi

içinde yaşadığımız dünyada ruh sağlığının bozulması için herşey mevcut:) Sizinki sadece doktora gittiğinizden tescilli, ortalıkta kendisinde sorun olmadığını düşündüğü için dr yüzü görmeyen ancak çevresindekilere hayatı zindan eden o kadar çok psikolojik rahatsız insan var ki, şaşakalırsınız...Sadece gözlemleyin yeter, yalnız değilsiniz, değiliz :eek:

Sürekli intiharı düşünüyorum hatta silahım olsa alkol alıp bir miktar sıkardım kafama şimdiye kadar sadece annemi düşünüyorum ölürsem üzülür diye

o kadar ben ölmek istiyorum sadece ölmek hayat çok sıkıcı zaten geçmişim üzücü olaylarla ve benim aptallıklarımla yani verdiğim yanlış kararlarla dolu aklıma geldikçe daha çok ölmek istiyorum benim ahiret inancımda yok zaten ölüm kurtuluş gibi birşey uyumak ve uyanmamak ne güzel olurdu ne dersiniz.

@OturanBoğa sağolun ben polis iken gih memurluğuna geçtim 5 yıl kadar önce sürekli dışlanıyorum çalıştığım yerde ben iş ortamından bıktım kurum değiştirmek ya da malülen emekli olmak istiyorum

ancak emekli olursam maaşım kesilir korkusu başlıyor bu sefer bıktım hayattan inanın.

sokrates

Tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler, bence kendinize huzurlu, sakin bir kurum bulup ona geçmeyi deneyin. Orada da aynı şeyleri yaşarım diye korkmayın, yaşamadan bilemezsiniz. Baktınız orda da olmadı, başka kuruma geçersiniz. Bu sizin kanuni hakkınız, haklarınızı kullanın. Kontrollerinizi de aksatmayın.

Bakın ben de bipolar bozukluk hastasıyım, ama çalışmadığım ve maaşım olmadığı için terapiye gidemiyorum. Oysa düzenli bir gelirimin olmasını ve bunun bir kısmını terapiye ayırabilmeyi çok isterdim. Özeller çok pahalı ama üniversite hastanelerinde öğretim üyesi muayenesinin 97 TL olduğunu öğrendim, ayda 1 veya 2 bile gidebilsem bu bana yeterdi. En azından sizin böyle bir imkanınız var, bence sadece ilaçla olmuyor, terapi de gerekiyor. Sizin böyle bir imkanınız varken değerlendirin bence. Ayrıca dalga geçen bütün insanların canı cehenneme, biz onlara muhtaç değiliz, kimbilir o dalga geçenlerin ne gibi sorunları vardır!..

Şu an tedavi görüyor musun?

bir Nasıl kurum değiştirebilirim bilmiyorum nereye gitmek gerekir.
@Taz ilaç kullanıyorum ancak bu bendeki ölme isteği rahatsızlığımdan değil geçmişi tamamen silme isteği reset mi delete mi artık bilmiyorum :confused:

sokrates

Ben de bilmiyorum, ama deneyimli memur arkadaşlar mutlaka biliyordur. Forumda ve Google'da arama yapın, mutlaka aradığınız cevaplara ulaşırsınız. Bu arada doktorunuzla görüşmeyi de ihmal etmeyin. Sevgiler..

@sokrates Benim kullandığım ilaçlar baya bir hafıza kaybı yaptı bende. Kötü anılar silindi, onların yanında iyiler de silindi.

Genelde bu tarz ilaçlar hafıza kaybı yapıyor. Birisi benimle ilgili bir anı anlattığında yüzüne bakıyorum saf saf, inan hiçbir şey hatırlamıyorum. :) Geçmişte ne tür şeyler yaşadın? Özelse mesajla ulaşabilirsin bana.

Arkadaş yaşadığı kötü anıları unutmak istiyor, size anlatması ne kadar doğru olur bilemiyorum. Sonuçta anlattıkça hatırlar, bence doktorundan başka kimseye anlatmasına gerek yok.

okb ciddi bir rahatsızlık degildir şizofren olsaydınız hayal edemeyeceginiz şeyler yaşardınız ilaclarınızı alın

EKT yi biliyorum daha önce birkaç kez gördüm alakası yok benim ne istediğimle .

Allah yardımcın olsun

Bipolar bozukluk yüzünden hiç arkadaşım yok. Siz de böyle misiniZ

Sabret takat et. Sukret dua et.

Sabir dile

Unutma millet herseyi soyle milletin agzi torbamiki buzesin sussunlar
Bende hastalaninca delivdediler

Aklini yetirdi dediler

Onu diyenlerde suan benden kotuler.

Sabret kardesim

Usturuosuz insan her yerde oluyor

Allah yardımcın olsun

Bipolar bozukluk yüzünden hiç arkadaşım yok. Siz de böyle misiniZ
Benim de arkadaş çevrem çok kısıtlı, zaten kuru kalabalığı da gerek yok. İki üç tane sağlam dost yetiyor. Ben de bipolarım. :)

ahiret inancinin olmamasi,ahiretin olmadigi anlamina gelmez.... can sizin degil,cani size veren Allah zamani geldiginde geri alacaq,her kesin bir sorunu var,zaten hayat bi imtahan yeri,rahatlik yeri degil

Ne oldum değil, ne olacağım diyeceksin. Benim de kulakta az anlama sıkıntısı var. Karşıma geçene "Kulakta az sıkıntı var, net konuş." diyorum :) Aslında hayata bir nebze pozitif bakmak bizim elimizde. Her şeyin karşıdan gelmesini beklemeden, kendimiz atılım yaparak gerçekleştirmeliyiz. Güzel düşünen güzel görür. Her şeye ve herkese pozitif yaklaş. Yüzünde sürekli tebessüm olsun. İntihar olayı çok saçma. Bunu düşünmenin gereği bile yok. Çünkü görebiliyoruz, okuyabiliyoruz, koklayabiliyoruz, hissedebiliyoruz, düşünebiliyoruz, mantık yürütebiliyoruz vs. Bunları yapabilmek bile bir mucize. Bir de bunları yapamadığını düşün. Allah tüm hastalara şifalar versin. Amin.

Üst Alt