@
tb2nhf
şimdimi nasılım iş yerinde arkadaşlar deli git deli gel bi de unutkanlık bâşladı şerefsizler gelip benim adım ne biliyonmu diye sıkıştırıyolar umrumda degil isterse seni işten atmayacaz yalnız kafanda huni ile gez deseler gezerim neyse hayat sana senden cok deger verenler icin yaşamaya deger[/QUOTE]
Bunu yapanlar insan olamaz asıl bunlardada bir delilik var ve ne yaptıklarını bilmiyorlar,bunların içinde aklı başında bir kişi bile olsa bunu yapanların önünü kesebilir demek ki aklı başında bir insan bile yok, sınav dünyası onlar böyle yaparak nasıl bir vebalin altına giriyorlar farkında değiller, her zaman inanırım insanın başına ne geliyorsa hep onu bunu kınamaktan geliyor ki hastalığı olan birini kınamak bambaşka bir şey kınamanın yanında alaya almak dalga geçmek bilhassa bir hasta için bambaşka bir şey,
bunlar niye böyle yapıyorlar Allah korkusu yok, bunlar lafta biz Allaha inanırız Allahtan korkarız derler ama sadece lafta kalır,
bilhassa çocuğu olan kişilerin böyle davranması çok daha vahim hiç korkmuyorlar ki benim başımada gelebilir benim başıma gelmezse çoluğumun çocuğumun başına gelir,şimdi o yaptı çocuğunun suçu ne, dil işte dilin afetleri onun bunun hastalığı ile düşkün halleri ile alay eder dalga geçer şer kapılarını açar hem kendine hem en yakınlarına açılırsa o şer kapıları bakmışsın çocuk hayırsız seviyesiz vs.çocuğun günahı ne onuda bunu yapanlar düşünecek buda onun cezası, hasta olanın günahı ne suçu ne bunu önce kendi düşünecek,
hele ki o alaya alınan o hasta Allahın çok sevdiği bir kulu ise ki öyledir bunu kimsenin yanına bırakmaz, ama bir mutlaka ve mutlaka çıkar bir yerinden hastalıkta Allah'tan şifada Allah'tan,Allah'ın verdiği bir hastalıkla alay etmek kınamak bunu kim yapıyorsa Allah bildiği gibi yapsın,
Ben nasıl kurum değiştirebilirim ne yapmam gerekir merak ettiğim tek şey bu .
@
sokrates hiç kurum değiştirme çünkü kurumu değiştirmiş olsan gittiğin yerdede o tiplerden bolca olacaktır,
umursama onların sözlerinin altında yaptıklarının altında ezilme asıl bunlar bu dünyanın akıllısı Ahiretin delisidir, mantıklı olarak düşünürsen aklı olan biri hasta olan birini aşağılarmı alay edermi ama ne yaparsın içindeki şeytanları büyümüş burası dünya hayatı ve insanda iyilikte var kötülükte emin ol nereye gidersen git
aynı tipler hep karşına çıkacak olduğun yerde mücadele et nasılsa orayada bir gün insanın bir iyisi gelir aklı başında eninde sonunda herkeste kötü değil,kötüler daha çok azda olsa iyilerde var Allah seni iyilerle karşılaştırır İnşallah bu günlerde geçer hep böyle kalmaz,