Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik rahatsızlığım olduğunu duymayan kalmadı. Bundan rahatsızım..?

sokrates

Çok haklısınız ilk bir kaç gün ah vah çok iyi insandı ondan sonra vur patlasın çal oynasın,onun için takma kafana bu konuyu çünkü herkes kendi hayatını yaşıyor.

Anne,baba ve kardes dışında kimseye söylenmemeli bence.Toplum bizi öcü olarak görüyor maalesef.Şu bilişim çağında cahil kalmayı başarabilenlerin sayısı cook fazla..

Maalesef öle insanlar öle ön yargılı ve acımasız..

Ben söylemedim ki duymuşlar polis idim düz memur oldum zaten bir şekilde duyulmuş artık neyse onlar kendilerine baksınlar önce hele tokatla şamar oğlana çevirdiğim kişinin işleri de bozuldu evliliği de mutsuz diğeri zaten bücür biri saçları bembeyaz olmuş kendine baksın herkes deyip bu konuyu beynimde tamamen noktalamak istiyorum çünkü gerçekten çok lüzumsuz insanlar takmaya zerre kadar değecek tip değil ikisi de hiç muhatap olmasaydım keşke ama ne yapalım olan oldu ders olsun bu da bana.

Bizde hastaneye yatın ca herkesin haberi oldu

İş yerindeki insanları çok umursamamaya çalışın ben yaptım o hataları siz yapmayın hele Bi damarınızı buldular mı basarlarda basarlar katil ederler insanı ( yan bakmak gibi şeylerden cinayet çıkan ülkemde işyeri cinayeti neden az)

İşyeri cinayeti neden az mı ? Aman az olsun işte bunu mu dert ettin .:D Cinayet konusu falan beni aşar da patronuna müdürüne ya da her ne ise iş yerinde gık diyemeyen ama evde karısına aslan kesilen çok erkek müsveddesi var .

Beni mutsuz görmek isteyenler benden daha mutsuz olsun boşuna söylememişler "Bıyık büküle büküle kaytan kişi s...s...şeytan olurmuş."

sokrates
O zaman sizin baktığınız pencereden size bakılmasını eleştirme hakkınız kalmıyor. Bu sözlerle bu haktan feragat etmiş oluyorsunuz malesef.

Benim de istediğim o zaten herkese iyi niyet besleyip sonra pişman olup üzülmektense herkes neyi hak ediyorsa o kadar değer verip ona göre muamele çekmek böylece de pişmanlık yaşayıp üzüntü duymamak.:D İyilik yap iyilik bul falan züğürt tesellisi şu söz daha hoş geliyor kulağıma "Benim hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana iki mislini versin."

Son düzenleme:
Ya, bende bundan çok korkuyorum. Ya akrabalarım öğrenir de bana deli muamelesi yaparlarsa? İnsanlar acımasız.

Millet başkalarının derdini araştırmayı çok sever ŞEREFSİZLER!!!

dostum takma kafana hiç kimse dört dörtlük değildir...
ayrıca hiç kimseye birşey ispat etmek zorunda değilsin..
Allahın bildiğini kuldan mı saklayacan ? boşver gitsin...

Komşum annemi araçla neredeyse eziyordu, bende tepki gösterince kavga çıktı. Ben ona, o bana. Nasıl öğrendiyse öğrendi bipolar olduğumu. Deli bu diye adımı çıkardı. Ben de takmadım herkez zamanla davranışlarımı görüp normal davrandığımı gördü. Ama bu olana kadar komşular vs kimse benle konuşmadı, komşu kadınlar beni yalnız görünce korkup gözlerini patlatıyorlardı. Allah büyüktür, kerimdir, görülmeyeni görür, bilinmeyeni bilir. Belki bunlar yaşanması gerekiyordu çünkü elbette insanlar öğrenecekti ama Allah a dua ediyorum ki o da yaşattıklarını yaşasın. 2 oğlu var, inşallah o da görür bu hastalığı yaşamanın ne olduğunu...

Herkesin nasıl haberi oldu ki? Aileniz mi duyurdu etrafa? Ben psikoz hastasıyım iki senedir kimse bilmiyor örneğin.

Bebekmavisi

benim hastalığımı ailem duyurdu babam tamam tamam o özürlü diyor sürekli

Ahmet T

Aaa inanamıyorum ne kadar yanlış bir yaklaşım. İnsan hiç çocuğuna özürlü der mi? Siz ailenizi bir uyarın bence. Böyle yapmayın inciniyorum deyin. Benim annem babam kimseye duyurmadılar hatta üstünü örttüler. Bana hiç deli, özürlü vs. demediler. Gayet normalsin diyorlar. İnsan anne babasına güvenemezse başka kime güvenecek peki?

Özürlü olmak utanılacak birşey değil. Benim ailem de bana normal muamelesi yapıyor, açıkçası ben de söylemiyorum çünkü toplumsal tabular herkesi etkiliyor.

Ama diğer taraftan, özrün görünmez olunca herkes normal muamelesi yapınca da yaşadığın zorluklar görmezden geliniyor. Nasıl olsa normalsin sen halledersin gibi, ve destek vermiyorlar.

İnsanların "özürlü" kelimesini hakaret gibi kullanması empati eksikliğini gösteriyor, bu da onların "özürü" Ben de onları bu yönden eksik ve özürlü olarak görüyorum. Allah ıslah etsin deyip böyle insanlardan uzak durmak en iyisi.

Üst Alt