Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikolojik rahatsızlıkların genel sebebi nedir?

Erken ergenliği girişin de psikiyatrik rahatsızlığa zemin hazırladığı söyleniyor. Ben sanırım 13 yaşında ergen oldum. Siz?

ben bi ara halüsinasyon gördüm hemşire kafama iğne yaptı ve dedi ki yanlış iğne yaptım şizofreni olabilirsin demişti ? bu yolla olabilir mi ?

Bilader önce iyi bir doktor bul devamlı git ona ilacını iç bir altı aya toparlarsın ses falan kalmaz ilaç al devam et
Bilader paranoid şüphe demek oda seni meşgul ediyor bak sorular var kafanda halbuki ilaç içsen soruda kalmaz
Cin meselesi karışıktır hiç hastalığınla alaka kurma üç harfli lerle ilaç-doktor-kontrol-enaz6 ay devam...

@osmangazi, 10 yaşında ergenliğe girdim. Hatta şunu çok net hatırlıyorum, ilkokulda öğretmen herkese kilolarını sormuştu. Herkes 30 falan derken ben 42 demiştim. Hiç de kilolu değildim. Hoca şaşırmıştı. Ergenlik sürecinde aldığım kiloymuş.
@-ARAGORN-, Ahmet T ilaç kullanıyor ama tedaviye yanıt vermiyor.

15 yaşındayken , lise 1. sınıfta çocuk psikiyatrisine götürüldüm

Tedavi süreci bu şekilde başladı.

Dikkatimi çeken durumlar
1.Maddi imkansızlık
2.Kötü genetik
3.Kişinin yaşadığı kötü olaylar(tecavüz, yas vb)

Antipsikotik ilaçlar gereksiz yere kullanıldığında beyin kimyasını bozuyor. Sağlıklı insanı psikoz yapar altyapı varsa.

içimden konuştuklarımı çevremdeki insanlar duyabilir mi ?
çevremdeki insanlar kahkaha atıyorlar ? ben komik birşey demiyorum ki ?
halüsinasyon galiba

Son düzenleme:
@Ahmet T, """içimden konuştuklarımı çevremdeki insanlar duyabilir mi ?"""

Bu bir çeşit hezeyan gibi Bende de oluyor. Göz teması kurduğum kişi aklımı okuyabiliyor gibi hisler yaşıyorum.

Üst Alt