@emre3,
Telefonumun hacklenmiş olabileceğinden korktum ama “kesin hacklendim” diye sabit bir inancım yoktu. Daha çok “acaba böyle bir şey olabilir mi?” diye kaygılandım. Sonra saçma saçma şeyler aklıma geldi ve bunun saçma olduğunun farkındaydım.
Sonra bi anda strese girdim, kalbim hızlı atıyordu elim vs titredi bi ara sonra geçti. Sonrasında ayaklarım şiş gibi hissettim.
ismini bildiğin birininin bulunduğum konuma geldi mi acaba diye düşündüm ama gelmediğini biliyordum, acaba o olabilir mi diye düşündüm doktora bu da “çok saçma”(bunu yazmamış acil notuna galiba randevu alıp gittiğimde bundan bahsetmedi doktor bana) dedim acildeki doktor ne yazdı bilmiyorum.
15 ve 30 gün arayla randevuya gittim. 45. Günkü randevuda askerlik, iş ve sağlık raporu konularını çok sordum. Bunun sebebi, tanıyı araştırınca çok kaygılanmam ve geleceğim açısından korkmam oldu. Psikoz ciddi bir tanı olduğu için yanlış anlaşılmış olmaktan endişelendim. O hün gene aynı kayıtla devam ettirmiş.
Diğer kontrol randevusunda daha detaylı anlatmayı düşünüyorum. Düşündüklerimin o an saçma olduğunun farkında olduğumu. Ama acayip korkmuştum neden oldu bilmiyorum,
@emre3 sence ne yapayım her şeyin farkındayım ama koydukları tanı çoğu şeyde engel? Bu anksiyete değil mi? ya da çok düşünüyorum overthink yapıyorum.
Sakinleştirici verir diye gittim ansiptikotikleri dayadı.
Hastahanede yatış falan olmadı bu koydukları tanı çoğ ağır bir tanı değil mi?
@emre3 o an gerçeklik algımın yerinde olduğunu içgörümünde yerinde olduğunu nasıl ikna edebilirim. Çünkü doktor hiç öyle bakmıyor, farklı doktorlar önüme çıkıyor. Acildeki doktoru bulmam zor Asistan galiba ona randevu alamıyorum

uğraştığım şeylere bak