Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikoz ve bipolar hastası arkadaşlar, kollektif düşünce yapınız nasıl?

işler güçler eğitim yapınca sosyal çevre genişliyor sağlamlaşıyor ! Saygi artiyor!herkez itibarlı menfaatın peşinde! Ama paran olsada evde oturunca git bi yere 500 Euro yardım et umrunda değilsin kimsenin Allah biliyordur muhtemelen ama alan elin umrunda değilsinizdir! Bu zengin bi adamın yanında ve bu zengin adam o kişilere 5 kuruş koklatmasada yaninda olan o kişiler ne kadar karda sizce! Aynı kişilere sofresini açan fakir adam yada Kadin her türlü yemeği koyar karnı tok olur yine aynı kişiler! Ama nedense aynı kişiler hep itibari seçer yeri gelir bolca asalanirlar!

Cocukluğumdan beri maddi imkanları olan bi çocuk olarak büyüdüm ! Sofrasını açanı hep tercih ettim! Hastalandım gerileme yaşadım 13 yıl da ! Hala sofrasını açanı tercih ediyorum ❤️

@[NirvaNa],
Sence borderline , narsist , sosyapat ve psikopat benzeri kişiler büyük bir suç işlemedikçe psikiyatriye geliyor mu ! Ve geliyorlarsada uzun vadede damga yiyorlar mı o damgayla dolaşıyorlar mı? Ama bir şizofren suç işlemese de o damgayla yaşıyor ve herkez onu hasta biliyor!!! Psikotik olsun bipolar olsun çok azı genetiksel yatkınlık bence! Geri kalanı hasta ama neden hastalandığını bile bilmiyor !!! O travmaları bi türlü çözmüyor doktorlar ! Bi psıkıyatra bı psıkologa yaşadığı bi olayı anlattığında hastalık goroyor! 13 yıldır evdeydim ! Ben gümbür gümbür kız çocuğuydum ! 2, 5 yıl önce şans eseri işe alındım ! Elim ayağım titriyordu zangır zangır! Sakardmda ! Vs bunun nedeni inan ilaçlar değildi o dereceye gelmiştim !! Şuan bazı şeyleri kendimce çözdükçe !!! Kendimle birlikte bu kişilere kendiniz için kendimiz için başaracağımız çok şey var diyorum !!! Düşmez kalkmaz Allah! Kalbimizi temiz tutalım ! Kalbi güzel olan güzel olanı güzel yolu , güzel olan herseyi bulur diyorum! Kalp temiz olsun ! Çabalayalım ! Bütün heryerim ağrıyor kullandığım lityumdan dönem dönem ! Daha bitmedi kimse içinde bitmesin

Üst Alt