@[NirvaNa],
Sence borderline , narsist , sosyapat ve psikopat benzeri kişiler büyük bir suç işlemedikçe psikiyatriye geliyor mu ! Ve geliyorlarsada uzun vadede damga yiyorlar mı o damgayla dolaşıyorlar mı? Ama bir şizofren suç işlemese de o damgayla yaşıyor ve herkez onu hasta biliyor!!! Psikotik olsun bipolar olsun çok azı genetiksel yatkınlık bence! Geri kalanı hasta ama neden hastalandığını bile bilmiyor !!! O travmaları bi türlü çözmüyor doktorlar ! Bi psıkıyatra bı psıkologa yaşadığı bi olayı anlattığında hastalık goroyor! 13 yıldır evdeydim ! Ben gümbür gümbür kız çocuğuydum ! 2, 5 yıl önce şans eseri işe alındım ! Elim ayağım titriyordu zangır zangır! Sakardmda ! Vs bunun nedeni inan ilaçlar değildi o dereceye gelmiştim !! Şuan bazı şeyleri kendimce çözdükçe !!! Kendimle birlikte bu kişilere kendiniz için kendimiz için başaracağımız çok şey var diyorum !!! Düşmez kalkmaz Allah! Kalbimizi temiz tutalım ! Kalbi güzel olan güzel olanı güzel yolu , güzel olan herseyi bulur diyorum! Kalp temiz olsun ! Çabalayalım ! Bütün heryerim ağrıyor kullandığım lityumdan dönem dönem ! Daha bitmedi kimse içinde bitmesin