Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikozum. Çalışmak istemiyorum. Bu normal mi?

bende çalışmak istiyorum görüntüler bırakmıyor iziin vermiyor

Ben de yaklaşık 7 senedir bu rahatsızlıktan tedavi görüyorum ve düzenli çalışamıyorum çünkü insanlar benim hakkımda konuşuyormuş gibi hissediyorum ama sürekli işlere girip girip çıkıyorum artık dayanamıyorum rapor için başvurcam belki bir faydası olur.

İnsanlar benim hakkımda konuşuyor düşüncesi bende de oluyor bazen bunun çok saçma ve gereksiz olduğunu bile bile hem de .

Bende ruhsal engelliyim işe başladım fakat işe hiç gitmek istemiyorum herşey karanlık görünüyor gözüme doktoruma söyledim bu durumu kendini gitmeye zorla dedi

Rapor alırsan dönüşü zor oluyor ayrıca engelli statüsüne giriyorsun. O zamanda işyerleri seni deli olarak görüyor ve işe almak istemiyor.
rosary
Ne iş yapıyorsun senin tedavi olduğunu bile bile her işe alıyolar mı ilaçların falan görünmüyor mu?

Milli eğitim bakanlığı nda hizmetli olarak çalışıyorum

rosary

Galiba bu işin özü doktorun çalışıp çalışamayacağı yönünde vereceği rapora bağlı o zaman kurumun sana gerekli adımları göstermelidir

Çalışabilir ibareli raporum var onunla yerleştim

rosary
Ya çalışamaz ibareli rapor alacaksın ama maaş çok düşük yada malülen emeklilik oluyorsa onu deneyeceksin

Üst Alt