Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapordaki eksiklik sebebiyle ÖTV'siz aldığım araca rayiç üzerinden ceza kesildi!?

Ben de aynı şeyi merak ediyorum. Araç alacağım bayi ÖZELGE talebinde bulunmamı istedi. ÖZELGE olumlu gelmesine rağmen ilerde sorun yaşar mıyım

Serebralmipalsi
Hocam özelge ne kadar sürede geldi ve nereye yazdın direk ankaraya mı yazılıyor bende yazacağım

cezadan ödenen ötv ve tekrar araç alımı

2018 yılında yüzlerce aldıgımız ötv indirimli araçlardan dolayı ceza yedik. elimiz kolumuz mahkum oldugu için ödedik veya ödemeyi kabullendik. şimdi ötv den faydalanma hakkımız bizim istem dışı iptal edildi.. peki yeni raç alma hakkımız yokmu. madem bu cazaları ödedik aracımızı satıp 5 yıl dolmasada uygun rapor alındıgında tekrar araç alma hakkımız olmamazmı..
bazı yerlerde alan arkadaşlar olmuşş bunu kesinleştirip bilgi alsak ona göre hareket etsek nasıl olur..

Bizim kanunlarımız adamına göre , herkese göre değişiyor hele birde bilgisiz kendini güncellememiş fosil memurları eklerseniz bu işe hiç başlamayın derim insanı çıldırtıyorlar resmen şöyle anlatayım ; Eylül ayında eşim (sağ ayak Palio şekerli mevcut) üzerine araç aldık tüm işlemler bitti vergi dairesi aracı ve sahibini görmeden onaylamadı aracı çekicinin üzerinde vergi dairesine götürdük eşimi gördüler yapılan tadilatı gördüler (uzaktan) onayın ardından aracımızı aldık kullanıyorduk. Buraya kadar herşey normal pasaport büroya gittik 780lira MTV borcumuz çıktı 😂 il dışında olduğumuzdan işimiz yapılamadı vergi dairesine gidip sorduğumuzda tekrardan raporlar evraklar istendi . Şiddete hayır .😂😂😂😂

Hastanede heyete giren doktorlara kamuda calisan memurlara olumm. Yasasın siddet. Hani bazen dr oldurduler siddete magruz kaldi diyorlarya offf bee yugegim sogudu diyommm

Mustafa Toprak, önceki mesajlarınızda raporunuzda oynama olduğunu, yani sahtecilik olduğunu kabul ediyorsunuz, ama doktorlara ve devlet memurları için şiddet ve ölüm içeren temennilerde bulunuyorsunuz.
Ben de bunu anlamadım.

Üst Alt