@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM
ya şu zatı kaale almayın artık. nasıl bir düşünme yapısı var idrak edemiyorum ben artık. önce gitti bir tane üyeye dedi ki sen zihinselden girdin zaten vs bir şeyler dedi. o üye arkadaş da dedi ki hayır ben genelden girdim senin amacın ne falan yazdı.
aga afedersin ama senin sıkıntın ne, ne istiyorsun milletten? kim nerden neye girmiş sen mi karar veriyorsun? yeter bıktım usandım senin bu saçma yazılarını okumaktan. yok zihinsel kolay yok işitme böyle yok genel şöyle. aga evrağı raporu olan gider beyanını yapar sınavına girer. Allah zihin açıklığı versin elinden gelen en iyi puanı da alır. atanırsa da atandığı kurum gereğini yapar. evrak soruşturması vs.
sen niye bu kadar kendini kasıyorsun ben anlamadım, hedefin ne senin yani? almadılar mı aga seni zihinselden? almadılarsa git beyanını yap gerekli kurum ve kuruluşlara. aldılarsa da ben çok sevindim senin adına sürekli dillendirip duruyorsun başkalarına ithamlar ederek bu durumu. kim nerden girmiş sanane aga. eğer haksızlığa uğradığını düşünüyorsan yaz dilekçeni ösym'ye. yeter gerçekten yeter ya.
derslere ağırlık verdik iyice sınava az kaldı. arada bir buraya giriyoruz gelişmeleri, yardımcı olabileceğimiz, yardım isteyebileceğimiz konulara ilişkin yazmak için. onu da bize zehir etme bıktım usandım artık herkesle münakaşa ediyorsun ama yeter. otur dersini çalış sende be aga, az kaldı sınavımıza çalışıp iyi puan almaya çalışalım, seneye bugünlerde bir işimiz olsun, evimize ekmek götürelim, hayallerimizi gerçekleştirmek için bir adım atalım inşallah.
böyle sürekli imalı laflar edip, sağa sola ithamlarda bulunmanın ne faydası var. lütfen gözünü seveyim, otur iki dakika düşün de ki ya ben ne yapıyorum böyle, oturup sınavıma çalışayım de. rica ediyorum.
özellikle de şu dikkatimi çekti senin konuşma tarzın niye böyle aga? yok arap aldı, yok karı aldı. ben geçen buna dair bir mesaj yazdım foruma da silindi sanırım moderatör tarafından. ya sen neyin kafasını yaşıyorsun? kadınlar alınıp satılır mı? 21 Yüzyılda yaşıyoruz, ne demek Arap aldı falan? ya biraz üslup be aga, yakışıyor mu hiç sana böyle şeyler yazmak. kadınlar alınıp satılmaz. kadınlar başımızın tacıdır. kadınla evlendi desen ne olur? Arap aldı diyorsun. ne kadar çirkin ya.