Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapordaki "zihinsel" ibaresine rağmen EKPSS başvurumu "ruhsal" olarak yaptım..?

Hee çok zeki mentaller zeka fışkurıyo dermişim

Kendini onlarlamı kıyaslıyon

Şizofreni ruhsaldır

Bugün bir kız gördüm genç istemsiz hareketleri vardı Allah şifa versin

Zekada sorun olan belli olur

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

ya şu zatı kaale almayın artık. nasıl bir düşünme yapısı var idrak edemiyorum ben artık. önce gitti bir tane üyeye dedi ki sen zihinselden girdin zaten vs bir şeyler dedi. o üye arkadaş da dedi ki hayır ben genelden girdim senin amacın ne falan yazdı.

aga afedersin ama senin sıkıntın ne, ne istiyorsun milletten? kim nerden neye girmiş sen mi karar veriyorsun? yeter bıktım usandım senin bu saçma yazılarını okumaktan. yok zihinsel kolay yok işitme böyle yok genel şöyle. aga evrağı raporu olan gider beyanını yapar sınavına girer. Allah zihin açıklığı versin elinden gelen en iyi puanı da alır. atanırsa da atandığı kurum gereğini yapar. evrak soruşturması vs.

sen niye bu kadar kendini kasıyorsun ben anlamadım, hedefin ne senin yani? almadılar mı aga seni zihinselden? almadılarsa git beyanını yap gerekli kurum ve kuruluşlara. aldılarsa da ben çok sevindim senin adına sürekli dillendirip duruyorsun başkalarına ithamlar ederek bu durumu. kim nerden girmiş sanane aga. eğer haksızlığa uğradığını düşünüyorsan yaz dilekçeni ösym'ye. yeter gerçekten yeter ya.

derslere ağırlık verdik iyice sınava az kaldı. arada bir buraya giriyoruz gelişmeleri, yardımcı olabileceğimiz, yardım isteyebileceğimiz konulara ilişkin yazmak için. onu da bize zehir etme bıktım usandım artık herkesle münakaşa ediyorsun ama yeter. otur dersini çalış sende be aga, az kaldı sınavımıza çalışıp iyi puan almaya çalışalım, seneye bugünlerde bir işimiz olsun, evimize ekmek götürelim, hayallerimizi gerçekleştirmek için bir adım atalım inşallah.

böyle sürekli imalı laflar edip, sağa sola ithamlarda bulunmanın ne faydası var. lütfen gözünü seveyim, otur iki dakika düşün de ki ya ben ne yapıyorum böyle, oturup sınavıma çalışayım de. rica ediyorum.

özellikle de şu dikkatimi çekti senin konuşma tarzın niye böyle aga? yok arap aldı, yok karı aldı. ben geçen buna dair bir mesaj yazdım foruma da silindi sanırım moderatör tarafından. ya sen neyin kafasını yaşıyorsun? kadınlar alınıp satılır mı? 21 Yüzyılda yaşıyoruz, ne demek Arap aldı falan? ya biraz üslup be aga, yakışıyor mu hiç sana böyle şeyler yazmak. kadınlar alınıp satılmaz. kadınlar başımızın tacıdır. kadınla evlendi desen ne olur? Arap aldı diyorsun. ne kadar çirkin ya.

arkadaşlar merhaba,
biraz önce ÖSYM aday işlemlerinden kontrol ettim ve bilgilerimin aşağıdaki şekilde düzeltildiğini gördüm çok şükür.
buradaki bilgilere göre artık sınava "genel" kategoriden gireceğim kesinleşmiştir inşallah.
yardımcı olan herkese teşekkürler...

Engelli Grubu (Sürekli)
Tam Vücut Engel Oranı (%) 45
Sınıflanamayan
Açıklama : Şizofreni
Özel Durumlar
Ruhsal ve Duygusal

hayırlı olsun kardeşim Allah gönlüne göre versin şurada iki ay kaldı sıkalım dişimizi daha çok çalışalım. Allah ki çalışanı çabalayanı karşılıksız bırakmaz. umarım güzel netice alırsın.

vieuxpoesie çok teşekkürler güzel dileklerin için.
inşallah hepimiz gönlümüze göre güzel yerler kazanırız.
hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah...

denemelerde 80 85 arası alıyorum rabbim nasip ederse en kötü 83 84 alsam önlisans bana yeter genelden girerim ömür boyu soruşturma olacak mı olmayacak mı derdi ile yaşamam :)

çünkü aradan on yılda geçse bir soruşturmaya bakar sen istediğin kadar hikaye anlat kimse seni tutmaz. ben hem kanun karşısında hem de diğer alemde bunun vebalini ödeyemem

@Life hocam biliyor zihinsel çıktı diye çok uğraştım iptal etmek için iptal etmediler bende gireyim o zaman dedim hatta ben artık daha ne yapabilirim derken biri dilekçe yaz dedi, hemen dilekçe yazdım

yani benden günah gitti :)))

kimmiş sen bilipmi konuşuyon bilmedenmi konuşuyon şizofreni zihinseldir zihinsel degilse neden özür gurubunda zihinsel işaretli

tabi senin tuzun kuru şizofreni yi bilmezsin %40 raporu zorla almışsın konuşuyorsun. doktorum dahi şizofreni zihinseldir dedi prof doktorum hatta ösymye sinirlendi nasıl şizofreniyi zihinsel saymazlar diye

skolyoz sende zekada bişey yok diyorsun ama yanılıyorsun zekisen normal kpss ye gir atan seni göreyim buldun 60 soruyu basit soruları 85 alırsın tabii :) :)

@flora19 [FONT=sans-serif]sen bilipmi konuşuyon bilmedenmi konuşuyon şizofreni zihinseldir zihinsel degilse neden özür gurubunda zihinsel işaretli [/FONT]
[FONT=sans-serif]
tabi senin tuzun kuru şizofreni yi bilmezsin %40 raporu zorla almışsın konuşuyorsun [/FONT]

[FONT=sans-serif]doktorum dahi şizofreni zihinseldir dedi prof doktorum hatta ösymye sinirlendi nasıl şizofreniyi zihinsel saymazlar diye[/FONT]

[FONT=sans-serif]skolyoz sende zekada bişey yok diyorsun ama yanılıyorsun zekisen normal kpss ye gir atan seni göreyim buldun 60 soruyu basit soruları 85 alırsın tabii :) :)[/FONT]

Farkındaysan zihinsel ruhsal demiş tek başına değil

Neyse senin düşüncen artık bişi diyemem

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

bak bunu burdan alın, bunu alın burdan :D

sen şimdiye kadar şizofrenler genelden girmeli diye naralar atıyordun ne oldu sen de mi zihinsel den gireceksin yoksa
@bütünüyle farkındayım ;)

DOĞRU DUVAR YIKILMAZ

kim nereden girerse girsin ama doğru her zaman doğrudur

devlet kılavuz yayınlayacak orada ap açık yazacak, aile sosyal politikalar bakanlığında sözleşmeye imza atacaksın kabul edeceksin ama sonra vay efendim şizolar zihinselmiş
hadi oradan :))

2010 yılında yapılan kpss de nasıl çoğunun atamasını 7 yıl geçmesine rağmen iptal edip verilen maaşları faizi ile tek seferde ödeme kararı çıkardılar yüz kişiden fazla kişiye

ilerde böyle bir şey olacak

çünkü size diyorum ki ösym de dekan tanıdığım var ona üst yazı gelmiş kurumlara ekpss ile atama olduğu taktirde (3ncü atama dahil) ram raporları ve okul öncesi testleri kontrol edilerek kurumumuza üst yazı yazılacaktır yazıyor

DOĞRU DUVAR YIKILMAZ KARDEŞLER

Skolyoz23

ahaahahaha bak bu iyiydi. inşallah böyle bir uygulama mutlaka olur da hak eden kimse mağdur olmaz. ama bizim memur olduğunu iddia eden ve kimin hangi gruptan sınava gireceğine dair ütopik ithamları olan üyemiz diyor ki hem ayranım dökülmesin :D

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM

Sen şu an pek iyi değilsin sanırım, geçmiş olsun. Lütfen kontrollerini aksatma. Önceki konuların tümünde, şizofrenler, bipolarlar vb. GENEL kategorisinden girmelidir diye bas bas bağırmışsın, ÖSYM'nin kılavuzundan ilgili bölümleri defalarca kopyalayıp yapıştırarak insanlara GENEL kategorisinden girmeleri gerektiğine dair deliller sunmuşsun. Şimdi de kalkıp tam tersini iddia ediyorsun. Dediğim gibi geçmiş olsun, kontrollerini aksatma, ilaçlarını düzenli almaya gayret et. Allah'a emanet ol.

Arkadaslar maalesef rol yaparak zihinselde puan alan yine sisirme puanlar da alip sinava giren cok kisi var....yani kul hakkina giren....umarim osym de veya atandigi kurumda bunu gormeli...bu universite mezunu zat nasil oluyor da hafif mr aliyor....

Yaa gerçekten.Alanı resim,müzik de olsa hafif mr imkansız.

bizim psikiyatri hastalıklarımız zihinsel deyilse neden raporlarımızda zihinsel işaretli buda ayrı mesele ...

Ruhsal olduğu için zihinsel

Zeka olsa ikusunı yazardı

flora ne demekistiyorsun anlamadım . benım raporumda ruhsal duygusal ve zıhınsel işaretlı örneyın...bu herkesın raporu yanlışlıklamı yazılmış.bır çok psıkıyatrı hastalıgı aynı zamanda zihinle alakalıdır ,googlee bile zihinsel hastalıklar yazsanız çıkıyıorlar ..bunca doktor safda burda bır kaç engellıyı çekemeyen bır kaç engellımı akıllı yani...

kimin neler yaşadıgını duygularını acılarını düşüncelerini nerden bılıyrosunuz .zihni bozuk olmasa onca farklı düşünce oluşurmu o kafada ...şimdı kurumlar raporları istıyorlarmış yapılan şikayetler yüzünden sebebını ögrendım...örneyın orman bakanlıgı yetkılilerı nerden bılecek bu hastalıkmı zihinsel şu hastalıkmı ,bunların tesbiti için raporları hastanelere tekrar yazacak ve aynı hastane aynı şeyi tekrar onaylıyıp gönderecek ,yanı hastalıgı zihinsel yazılana doktor hayır deyıl dermı ....zaten kendılerı vermişler .bunlarla ugraşacagınıza sınavlar açalışın ..arkadaşlar.

ösym kılavuzunda ap açık yazmış tanı esas alınacak ve tanıda ne yazması gerektiğine kadar 2012 yılından belli adamlar yazıyor
ve bizlerde ona imza atıyoruz başvuru esnasında
kağıdınızda yazar, başvuru formunu okudum onayladım diye

yani yarın devlete diyemezsiniz benim haberim yoktu bakın raporumda kutucukta zihinsel işaretli felan

ösym kılavuzunda tarif etmiş kimlerin okul öncesi işitme ve görme olduklarını ve zihinsel oldukları
bu durumdan dolayı olabilecek yanıltıcı bilgi, yanlışlık ve tutarsızlık tamamen adaya aittir ve ilerde doğabilecek durumlar tamamen adaya ittir ve haklarından mahrum edilip hiç bir hak idda edemezler diye

ve biz ösym de başvuru yaparken işte orada yazıyor imza attığınız yerde, kılavuzu okudum anladım onaylıyorum diye

skolyoz tanı dedıyı hangı hastalıgı kastedıyor net şu hastalık ifadesı varmı

Zihinsel çok hastalığı kapsıyor tek zeka özrü başka bişi teste giriyosunuz zeka ölçülüyo ösymnin sınavı o sınav ayırıyo öle hastaları anlaşıldumu

bende zıhınsel var ortopedik başvuru yaptım 2 tanesinden birini seç dediler ortopedik önce dedim öyle yazdılar iyi mı yaptım bılmıyorum
ilk defa başvurdum meğer herkes de zıhınsel için rapor alıyorlarmış

Sizin ora'nın adamları iyiymiş, Seç al Kesmece bunlar 😂
Bana da rapor eziyeti ettiler😟

Üst Alt