Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Küre-i Arz hastalığın ne olduğuna da bağlı gibi biraz sanırım.
Raporun derecesini neye göre verildiğinin ispatı olan tansiyon ise ekg,astım koah ise sft ve röntgen vs. gibi evraklar. DR.la vergi dairesi söyledi.Ben 4 rahatsızlığımdan 12 belge ekledim ama brakiyal pleksus doğuştan olan eski raporumu unutmuşum .Eski emg. yi yolladım.
YANİ BU BELGELER OLMADIĞINDA kurul verdiğimiz vergi dairesine yazıyor onlarda hastaneye ama kimse bize lütfedip haber vermiyor birçok arkadaşımız aradığında öğreniyor ve aylar geçiyor.Hastane bazen tetkikleri eklemeyi unutuyor yada sallıyor diyelim.
Umarım böyle bir sorunla karşılaşmayız.

Herkese kolay gelsin ve geçmiş olsun benim kalp hastaligim var ve genetik olduğundan dolayı %100 engelli raporu verdiler ben şuan çalışmıyorum bu raporu Ankara'ya ama yakın zamanda sigortalı işe baslarsam raporumu gondermeme gerek varmı bilgi verirseniz sevinirim
Ve ayrıca şuan çalışmıyorum hiçbir gelirim yok 2022 maaşı alıyorum. Başka yapmam gereken birşey varmı

yektas hocam, ben kurula girerken hiç bir evrak hiçbir tahlil götürmedim. Sistemde benim tedavi sürecimin tüm sonuçları kayıtlı zaten. Hiçbir doktorda istemedi zaten. Eski raporum yanımdaydı sadece bazı doktorlar bunu görmek istedi baktı geri verdi...
Bugün dahi e-nabız diye bir sistem var, buraya girince geriye dönük tüm tahlil sonuçlarını ve radyoloji sonuçlarını görebiliyorum.

Umarım dediğin gibi bir problem yaşamayız.

Son düzenleme:
Hastaneye değil aldığınız rapor Ankara kurula giderken eklenmesi gerekiyor.Sizin rapora ilave hastanenin göndermesi gerekir Ankara ya.Elden alınırsa bizim eklememiz gerekiyormuş vergi dairesi bana öyle yaptırdı.Ben hiç sanmıyorum e nabızdan bizlerin durumuna bakıldığını bende cimer e bu durumu yazdım Ankarada işlemler çok uzun sürüyor e nabızda var tüm tetkikler baksanıza diye onlarda bulunduğum ilin ssk sına yazıyı yollamış onlarda bana bu bizim konumuz diil diye cevap yazdı :)

Vergi dairesi raporumu teslim alırken bişey istemedi, belki ilk raporum olmadığı için olabilir. Önceki raporumu hastane göndermişti vergi dairesine %80 iki Yıllık tı şimdi %67 sürekli.. Bilmiyorum inşaAllah bir aksilik çıkmaz.

Nasıl numarayı düşürüyor sunuz kac kere aradım hiç kimse çıkmıyor sonu 17 olan teli ariyorum

12 YE ÇEYREK KALA 5 E ÇEYREK KALA deneyin pazartesi çarşamba cuma günleri düşürüyorum.

Arkadaşlar simdi ankara ile görüstum temmuz 25 de teslim etmiştim raporumu kurulda dediler 1 ay sonra arayın dediler☹

merhabalar. raporumun ankaraya gönderilmesinden bugün itibariyle üzerinden tam üç ay geçti.sabah aradığım numara ilk defa hemen açıldı ve görüştüğüm ilgili personel,raporun halen kurulda olduğunu ve tahmini bir ay daha süreceğini belirtti.yani ankara nın onayı dört-beş ay gibi bir sürelere taşınmış anladığım kadarıyla.bilgilerinize

Selam benimde temmu31 de Ankara'ya gitti raporun dun telefonda görüştüğüm memur temmuz un sonhaftası bakiliyor 15 gün içinde sonuclanacagını söyledi bilginize

istanbuldan giden raporların yaklaşık onaylanma süresi
hastaneden verği dairesine gitmesi ............20 gün
verği dairesinde sıraya girip işlem görmesi ... 20 gün
verği dairesindan ankaraya gitmesi ......20 gün
ankara verği dairesi sıraya girip işlem görmesi.... 20 gün
ankara onaylayıp istanbula göndermesi...............20 gün
istanbul verği dairesinde işlem sırası....................20 dün
verği dairesinden işyerine gönderilmesi................10 gün
siz düşünün yaklaşık 120 ile 130 gün arası sürüyor...ancak raporunuz birde evrak eksik diye geri dönerse üstüne 2 ay süre daha ekleyiniz....
İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN.. 2 KERE 2 YIL SÜRELİ RAPOR ALDIM...BU TECRÜBELERİN SONUCU...

merhabalar forumda yeniyim yaklaşık 3 ay önce vergi indirim almak için izmir vergi dairesine baş vurdum evisten takip ettiğim dosyam ankaraya yaklaşık 40 gün önce gitmiş 2gün önce hastaneyi aradığımda raporun çıkmış gelip alabileceğimi ve engelli kartı için baş vurabileceğimi söylediler raporumu aldım ve kart için baş vurdum yüzde 60 dan yüzde 48 düşürmüşler sorum şudur ankaradan da düşürürlermi acaba rapor gelirse emekli evraklarımı vermeyi düşünüyorum bu arada rapor süresiz birde normal emeklilikten azmı aylık bağlanır tecrübeli arkadaşlardan cevaplarsalar sevinirim şimdiden teşekkürler

Ben evrakları mı 25.09.18 tarihinde teslim ettim Ankara'nın numarasını aradım ama boşuna aramışım, daha evrağım ankara'ya gitmediği için beklemedeyim. 15-20 gün içerisinde evraklarım Ankara da olur diye tahmin ediyorum ve evis de raporun sonraki aşaması belli olur. Herkeze Allah kolaylık versin.

merhabalar,yukarıda bir arkadaşım telefonda aldığı bilgi "TEMMUZ un SON HAFTASINA BAKILIYOR" bilgisi.Benim raporum ankaraya 04.07.2018 tarihinde gitmişti ve halen telefonda "KURULDA" bilgisi alıyorum.Ayrıca son üç gündür de EVİS te "RAPOR SONUÇLARININ İNTERNETTE YAYINLANABİLMESİ İÇİN GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞINA YAZILI DİLEKÇE VERİLMESİ GEREKTİĞİ" uyarısı geliyor.Sanırım uygulama değişmiş ve halende son hareket 04.07.2018 rapor ankaraya gönderildi şeklinde.

Son düzenleme:
Evet bana söylendi anlamadığım temmuz başında gidenlerin haberi gelmesi gerekmiyor mu bu durumda insanlarla dalgamı geciriyor bunlar zaten kendi derdimiz yetiyor

Merhabalar raporunun hastaneden gittiği gibi aynen onaylandığı nı bugün öğrendim. Ankaraya gönderilme tarihi 04.07.2018. İnşallah bekleyen tüm arkadaşlarında haberleri olumlu olur

benim sistemdede öyle yazıyordu biraz önce yine baktım oyazı yoktu ilginç kafalarına göre değiştiriyorlar

@cankan said hakkınızda hayırlısi olsun rahatsızlıklarınız nelerdi

sonuç alabildizmi?

Salih bey tşk ler. Rahatsızlıklarım, diyabet, tansiyon, kalp ve işitme kaybı.

Bende sonuç bekliyorum Temmuz 25 de teslim ettim vergi dairesine benim rahatsizliklarim tansiyon bel fıtıgı patlamasindan dolayı sol ayak düşüklüğü boyun fıtığı 52 raporum sizin rapor puanınız neydi inşallah benimkide onaylanır@cankan

Salih bey olumlu düşünün olumlu olsun. Merak etmeyin evrakta herhangi bir eksiklik yoksa çok büyük ihtimalle aynen onaylanıyor. Sanırım on-onbeş güne iyi haberleri alırsınız.

cankan bey çok teşekkür ederim inşallah Rabbim herkesin işini rast getirsin sizin puanınız kaçtı?

Ben de Temmuz 24'te vergi dairesine teslim ettim, Ankara'dan da ellerine ulaştığını bir hafta sonra telefonla teyit ettim. 2 ay içinde çıkar dediler ancak henüz çıkmadı. Telefonlar (0312 415 32 17 ve 18) ya meşgul ya da telesekretere düşüyor ve açılmıyor. Santral, 3-4 ay beklenildiğini söylüyor. Bilgi alabilen veya bilgi alabilecek başka bir telefon numarası bilen varsa paylaşabilir mi?

OSAS-HT Bende 17 ve 18 li numaralardan arıyorum bir tek ordan bilgi alabiliyorum oda tabiki açarsa beklemekten başka çaremiz yok malesef kardesim

Benim raporum hastahanenin verdiği tek sayfa bir rapor. Ekine bir şey ekletmediler vergi dairesinde. Evrak eksik denir mi diye endişeleniyorum. Bilginiz var mı herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

OSAS-HT

hastane 1 sayfa onlu arkali veriyor..ama bana elimde ki tum rapor,sonuc vs eklendirin demislerdi ve heyet onlara bakiyor.Onlar da Ankaraya o sekilde gonderiyorlar galiba..ama sizin tum islemleriniz o hastanede yapildiysa gerek duyulmamis olabilir,acil sifalar,beklerken sabirlar..

SM-G9650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt