Bakın 12.11.2017 de ikinci başvurum oldu..hastaneden 2 yıl süreli geldi.ankara süresiz onayladı..
şimdi tarih 13.07.2018 emeklilik iiçin başvurdum....
17.07.2018 sgk verği indirimi varmı yokmu diye soruyor...evrak daha verği dairesine gitmemiş nerede belli değil..
buğün 03.08.2018 hala emeklilik işlemlerimin sonuçlanmasını bekliyorum....
YAKLAŞIK 10 AYDIR EMEKLİ OLMAK İÇİN UGRAŞIYORUM..SİZ DÜŞÜNÜN BİRDE ENGELLİLERİ DÜŞÜNÜYORLARMIŞ..GÜLDÜRMEYİN...
ALLAH'tan tek dileğim bunları nasıl bilyorsa öyle yapsın..yedikleri ekmegi haketmeyenler gerçekten yazık....
ARKADAŞLAR DİREK CİMER'E ŞİKAYETTE BULUNUN..SİZ ONLARI ARAYACAĞINIZA ONLAR SİZİ ARASIN...YOKSA ENGELLİLER EZİYET ÇEKMEYE DEVAM EDECEK.ADAMLARA ŞİKAYET GİTMEDİĞİ İÇİN İSTEDİKLERİ GİBİ AT OYNATIYORLAR..
Resmi yazışma kurallarında, kurumların birbirlerine en geç 5 veya 15 işgünü içinde belge, bilgi veya görüş vermesi zorunluluğu ortaya çıktı
işte yönetmeliğin ilgili maddesi
"Görüş, bilgi ve belge taleplerinde süre
MADDE 30- (1) İdare içi ve idare dışı görüş, bilgi ve belge talep yazıları günlü yazılır. İdareler, ilgili mevzuattaki özel hükümler saklı kalmak kaydıyla, süre belirtilmeyen belge taleplerini talebin kendilerine ulaşmasından itibaren en geç beş iş günü; süre belirtilmeyen bilgi ve görüş taleplerini ise talebin kendilerine ulaşmasından itibaren en geç onbeş iş günü içinde yerine getirir. Talebin ulaştığı tarih, fiziki ortamda gelen talepler için ilgili yazının idarenin genel evrak kayıtlarına girdiği zamanı; elektronik ortamda gelen talepler için ise talep yazısının EBYS'ye giriş kaydının yapıldığı zamanı ifade eder.
(2) İdareler, bilgi ve görüş isteyen idareye süresi içinde ve gerekçesini bildirmek kaydıyla onbeş iş gününü geçmemek üzere ek süre kullanabilir."