Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

İtirazlarda ilsaglik seni. 2,hastsneye yonlendiriyor eger rapor bir birini tutmazsa seni 3,hastaneye yani. Hakem hastenesine yonlediriyor senin secme luksun yok hastaneleri sadace sana yakin olanlari seciyor ve sana mesaj atiyorlar su hastaneden randevu alin diye zaten senin evraklar senden once gidiyor oraya
Umityalcin

abdul1970

Ben itirazımı yaptım çevredeki hastaneleri saydı ben şu hastaneye gidecem dedim hacettepeye ok dedi ondan sonra işlemlerini yapıyorlar,10_15 gün içinde git hastaneye dedi gittim ve 3.hastaneyede gitmedim ilk rapor 59,ikinci 55 di şuan vergi indirim onayı bekliyorum eksik evrak diyerek tetkikleri istediler,bekliyorum.

Son 2019 yönetmelikle beraber hakem hastane olayında rapor oranının düşük veya yüksek olması değil, senin itiraz etmen durumunda sözkonusu oluyor. İl sağlığa rapor konusunda itiraz etmiyorsan artık son çıkan raporun geçerli oluyor. Bu bilgi il sağlık müdürlüğü tarafindan verildi.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlat.engelli olarak e devletten nerden görünüyor.yada sisteme kayıt oluyormu.

bycinaris54 bana 32verdiler gozden 42surekli raporumla ankaradan cevap bekliyorum

Antalyayusuf e devlet ten gorundugu hakkinda bir bilgim yok

Ocak raporu bekleyenler burdan hayirli haberler versin

Tek gözle 40 üzeri bir oran çıkmaz sanmıyorum,yanına başka hastalıklarınız varsa ilaveyle kurtarabilirsiniz.BYCINARİS54 E DEVLETTEN GÖZÜKMÜYOR ŞUAN SORAN ARKADAŞ ÖYLE BİR UYGULAMA YOK...

Hayırlı haberlerimiz gelir inşallah [emoji122] cifte bayram ederiz..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

günaydın arkadaşlar. inşallah bu hafta kuruldan çıkan ve yazışmaları biten evrakların sonucunu öğreniriz.

turkuazist.eger tani dogru koyulduysa dusurmuyorlar diye biliyorum.bakalim benimkinde belli olur.

devlet hastanesindede doktorlar elinizdeki raharsızlıkların raporları doğrultusunda oran veriyorlar. maliyenin memurları dahamı iyi biliyor hastalıkları .üstelik kişiyi hiç görüp muayene etmeden. çok saçma illa biz oran vereceğiz diyorlarsa herkes gidip maliyede muayene olması lazımç. bunların yaptığı tamamen işgüzarlık başka birşey değil. yada demelilerki şu şu hastane harici rapor geçerli değil. ama onuda yapmak zor. herneyse bekleyenlere sabır raporu gelenlerede gözaydınlığı diliyorum. Allah kimseyi bunların eline düşürmesin ama mecburuz işte.

Tam 3 ay oldu Ankara'ya evrak gideli 1 ay sonra cevap gelir dedi memur yani süreç Ankara safhası 4 ay SGK safhası 2 ay 6 ay toplam! pardon birisi hangi çağda yaşadığımızı söylese ,mekik bile ay a 4-5 günde gidiyor.eski çağlardan kalma güvercin gitse haber için Ankara'ya 2 günde gelir herhalde

İZMİR VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
ENGELLİ VERGİ İNDİRİM SİSTEMİ SORGU SONUCU

TC Kimlik Numarası: 4*********8
Adı Soyadı: Serkan SÜMER

Rapor Sonucu: OLUMLU
Kayıp Oranı: %48
Engel Derecesi: 3. Derece
Yararlanmaya Başladığı Tarih: 20.11.2018
Yararlandığı Süre: 3 yıl
Yararlanacağı Son Tarih: 20.11.2021

DOSYA HAREKETLERİ

Evrakın Tarihi Evrakın Sayısı Yapılan İşlem

24.12.2018 Mükellef dosyası oluşturuldu.
24.12.2018 223176 Başvuru belgesi/dilekçesi alındı.
20.11.2018 18"3564 Rapor alındı.
24.12.2018 527404 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
25.04.2019 376672 Olumlu sonuçlandı, yazıları hazırlanıyor.

Not: Bu sayfada yayınlanan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, herhangi bir ihtilaf durumunda resmi kurum kayıtları geçerlidir.

Online Ziyaretçi: 163
Toplam Ziyaretçi: 928312

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah uzun ve stresli bir sürecin sonunda en nıhayetınde 🙈

Hayırlı olsun sümer kardeş[emoji122]
Darısı bizlere [emoji2969][emoji4]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah razı olsun amin inşallah darısı sizlerin de başına 🙏

Vergi dairesi ne sonuç ne zaman gelir bilgisi olan var mı arkadaşlar 🤔🤔

hayırlı olsun kardeşim. bizim sorgulama sitemiz olmadığı için göremiyoruz

arkadaşlar hayırlısıyla bu gün bende sgk ya evraklarımı teslim ettim memur 3 aya cevap gelir dedi ama benim kötü talihimide eklersek 5 ayı bulur herhalde

Serkan merhaba;

Rahatsızlıklar neydi?
Bilgilendirme yapabilirmisin?

Üst Alt