Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ranger76 orana itirazdi benim kalp baypast

Bu arada gunaydin arkadaşlar hayirli cumalar

Peki arkadaşlar bi de uyku apnesi içindemi tekrar yatış yapıp yeniden rapor almam lazım ?

ozlmasgr
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar 🌼🙋 Şu foruma katıldığıma pişman oldum hep olumsuz yorumlar psikolojimi bozdu zaman uzadıkça daha da canım sıkılıyor.. Olumlu düşünün olumluyu çağırın olumlu olsun inşallah geç olsun güç olmasın ben razıyım Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah 😊🙏

Selamun aleyküm hayırlı cumalar şimdi Ankarayı aradım 3597 yi dün itibariyle 24 Aralık Ankaraya gidiş raporum onaylanmış ama içeriğini göremiyoruz dediler 🙈🙈🙈🙈

Sümer tebrikler darısı bizlere [emoji2969]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acaba nasıl bir sonuç ile karşılaşacağım şu an için çok tedirgin oldum iyice
denizmm çok teşekkür ederim darısı sizlerin de başına inşallah

İçerik bilgisi alabileceğim Bi telefon numarası bilgisi olan var mı arkadaşlar 🤔🙈

Shaky34 teşekkür ederim Allah razı olsun benim uyku apnesi ve diyabet %48 3 yıl süreliydi raporum

Ranger76 benimde koroner arter kalp yetmezliği sürekli 53 vergi dairesi aynı seninkisi gibi dilekçe rapor ve işe giriş bildirgesi yeter dedi. İnşallah sorun çıkmadan onaylanır.

recko59

Aynen benimde kardioloji
Benden alınan evraklar
İşe giriş bildirgesi
Kimlik fotokoposi
Heyet raporu
Orada doldurulan form
Bunları verdim diğer evrakları almadılar
%50 sürekli kronik hastalık aort damara stent takıldı 3 damar problemli

Daha belli değil beklemedeyim bende merak ediyorum herkez gibi acaba eksik evrak olarak dönecekmi.

09.01 2019 tarihinde İzmir vergi dairesinden maliye bakanlığına %61 raporum gitti 3 ayı geçmiş durumda bu kadar gecikmesi normalmi ? Eybise baktığımda maliyeden yazı bekleniyor diyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

sevketbozgeyik

Teslim ettiğiniz vergi dairesini arayarak detay öğrenebilirsiniz evrak gelmişmi,eksik evraktanmı gelmiş ya da onaylanmışmı oradan detay öğrenebilirsiniz ki 3 ayı geçmiş....

SHAKY34 benimde koroner arter kalp yetmezliği sürekli 53 vergi dairesi dilekçe rapor ve işe giriş bildirgesi yeter dedi. İnşallah sorun çıkmadan onaylanır seninkide kardiyoloji mi ? ocak tamı gönderdin.

Sümer35 ya benimde aynısı aynısı oranda aynı sebeplerde aynı ama 1 yıl verilmiş anlamadım gitti

ozlmasgr benim rapor 3yıl süreli ama şu an nasıl onaylandı onu bilmiyorum gerçi hoş onaylandığından da emin değilim sadece kuruldan çıkmış haftaya vergi dairesinden öğrenin deyip sadece dosya numarası verdiler 🙈🙈🙈

Bugün 32 18 i aradım benim eksik evraktan tekrar gitti, şuan kurulda 2 ayı bulur diyor nasıl kurulusa bu.Onaylanırmı diyorum onaylanmasa evrak istemezlerdi ama kesin bişey söylüyemem diyor....

kafam karmakarışık 2 adet yazı var sonuçla ilgili
1.hazine ve maliye bakanlığı 1 yıl süre geçerlidir diyor
2.gelir idaresi başkanlığı 2 yıl diyor
hangisi geçerli anlamadım ben

Arkadaşlar herkese iyi cumalar saat 14:30 itibariyle aradım 3 hafta önce dosya no'su verdiği evrağım hala işlemde aynı şeyleri söylüyor memur 3 haftada kuruldan çıkamadı haftaya tekrar ararsın dedi neler oluyor acaba kafam iyice karıştı

Dosya nosu verildikten 1 hafta sonra çıkardı forumda eski raporlar

Hastalıklarım hiper tansiyon klas 2 %20 tip 2 diyebet %20 hiper lipidemi %10 toplam %42 ile gitti 7 ocak ta gitti

Üst Alt