Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar Ocak ayında teslim edip onaylanmış bir şekilde vergi indirimi alan oldumu. Ocak ayının evrağı gelen varmı..?

İstanbul

Değerli arkadaşlar yarın inşallah hepimize hayırlı haberler gelir

Rapor alırken sizin eko çekilmiş olmalı. Yoksa ef değerini kafadan yazmazlar aslında. Benim epikrizde ef değerim %35 di sonra rapor için girdiğim ekoda dr %40 dedi. Nasıl yükseldi bilmiyorum.

50 lerdeydi sanırım[emoji849] ama yalnız ben rporu alırken bana sormamışlardı ef değerimi [emoji15] kafadan verdim dr burda öğreniyorum [emoji36]

Rapor alırken sizin eko çekilmiş olmalı. Yoksa ef değerini kafadan yazmazlar aslında. Benim epikrizde ef değerim %35 di sonra rapor için girdiğim ekoda dr %40 dedi. Nasıl yükseldi bilmiyorum.

Arkadaşlar acaba eko yu merkez sağlık görebiliyor mu sistemden göremiyorlarsa bizden eksik evrak diye istemesinler

hasbatuas

denizmm
İşte anjio oldugum hastane ile raporu aldığım hastane farklı olunca sanırım ondan oldu [emoji87][emoji86][emoji85] sormayınca bende demedim zaten [emoji849] ahh valla benn normaldir [emoji23][emoji23][emoji23]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep haftaya 15gun sonra deyip salliyolar.yarin kurul var.evragimiz kuruldan cikti deniliyor.cuma gunu tekrar ariyacagim

Yarın kurul var ama insallah eksik doktor olmaz. Gecen hafta nöroloji uzmanı gelmedigi icin aksama olmuş. Bizimkide şans işte. Haftanin iki günü kurul oluyor zaten. Kurula sabit doktor şart.

Umityalcin bugünde aradım eksik evrak için 1,5 ay sonra yine eksik evrak diye dönmez herhalde

çok yorulduk 4 ay bekledik 3 ay eksik evrak bekliyoruz hayatımız beklemekle geçiyor 20/9/2018 bugüne kadar yorulduk zaten işyeride sıkıntılı yer valla gına geldi

24 nisan

Eğer ki raporunuza işlenmediyse detaylıca en ufak şeyler için karar verilemedi şu tetkikleri,tahlilleri bize ulaştırın demelerinin üzerinden 3 ay geçiyor bilginiz olsun başıma geldi.

hozgul
merhaba öncelikle kendi adıma herşey için teşekkürler
alıntı yapılması konusundaki uyarınızı gördüm ancak alıntı yapılmasında neden mahsur var anlamadım merakımı bağışlayın

İlknur hanım sgk evraklarını kaç gün de geldi. Bilgi verebilir isiniz.

Birde ilk maaşınız ne zaman çekeceksiniz

Ksyserili

Martin 29 unda verdim emeklilk dilekçesini 24 nisanda maaş kâğıdım geldi .mayisin 19 unda da maasimi alabileceğim insaallah

kadmaster
Merhaba hangi telefon numarasından arıyorsunuz lütfen söyler misiniz!? Ben 100 kez aradım bir Kez açan olmadı hep sekretere bağlanıyor..

denizmm
Hangi numaradan arıyorsunuz acaba sanırım bugün kurul var ve genelde cuma öğleden sonra aramamızı söylüyorlar..

Merhaba ardaşlar.2018 8. Ayda aldığım engelli raporu sürekli.21 aralıkta vergi dairesi ne başvurdum.14 martta eksik evrak yazısı geldi hastanee sevk işlemim başladı,hastaneden 19 mart vergi dairesi teslim edildi.daha sonra ankaraya gitti.peki eksik evrak diye giden olupda sonuçlanmayan varmı.

Süreç ne zaman tamamlanır ?

Vergi indirimi için Şubat ayında gerekli evraklarımı teslim ettim. 3 ay beklemem gerektiği iletildi. Nerdeyse 2 aylık bi süreç geçti.Şurdan sorgulalam gerektiği iletilmişti ; :: İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ::..
Ulaştığım sonuç ise 20 gündür ;

BAŞVURU DURUMUNUZ
08.04.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Bu ne anlama geliyor? Ya da benim daha ne kadar beklemem gerekir? Yeşillendirirseniz sevinirim ☺

11 nisan hastaneden maliyeye ulaşmış eksik evraklar beklemedeyiz 2 ayı görecek sanırım fazlasonı bilmiyorum.Eksik evrak olarak ne istendiki sizden.

ufukas1an

Bu tarihin üstüne 3 4 ay koyun daha ocak ayı evrakları bakılıyor.
Eviss ten veya interaktif vergi dairesinden takibinizi yaparsınız.

Ankarayı arayan varmı arkadaşlar valla dünkü memurdan sonra ben haftaya arıyacam ozamana kadar çıkar umarım [emoji2969] beklemek büyük bir iş ..

En son 35 97 nolu numaradan görüştüm..benim 15 ocak mış evisste 16 ocak yazıyor haftaya tekrar ara dedi işlemdeymiş [emoji849]

Ben ocak 15 ankara gidiş tarihi ama halen sonucu öğrenemedim haftaya tekrar arıyacağım..bu işler sabır gerektiriyor..
Evisste hangi tarih görülüyorsa onun üstüne bi kaç ay koyunuz..çünki dedikleri yogunluk cok..
Bekliyoruz bürokrasıyı haftada 2 gün kuruluyor saglık kurulu salı ve perşembe..bu kadar uzamasıda bundan..

Çok teşşekür ederim aydınlattığın için :) Mantıkken çıkan eviss'de çıkan tarihten 3 ay sonra :D

Aynen kardeşim yeterki sonuç olumlu olsun ozaman sıkıntıı yok yeterki geri eksik evrak dan dolayı dönmesin yeter ozaman tam zorlu bir süreç oluyor..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt