Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Biraz once sgk dan emeklilk kağıdım geldi.fakat maasimi hesaplarken normal emekli olmusum gibi hesaplamislar.1550 lira maaş bağlanmis bu nedir ya

Malesef öyle ne yazakki ben hesaplattırdığımda bugün itibariyle 1020 TL emekli maaşı bağlanacak. Maaşım son 3 yıl hep yüksekten ödendi. Ama 2000 yılı öncesi ödenen prim gün sayısına bakıyorlarmış. 2000 sonrası maaş bağlama oranlar tam bir rezillik.

İlknur hanım maaşınızı güle güle harcayın,eski sistemde şuan maaşlar 1900 tlden başlıycaktı, maaş bağlanma oranları düşürülünce böyle oluyor malesef ama sizinki yine iyi şuan 1200 tl maaşı çıkan atkadaşlar var,2000 öncesi en az 1000 gününüz var sanırım...

35 97 yada 37 95 ikisinden biri

İlknur hayırlı olsun bence emekli aylığına güzel bir yerde 1 dönüm yer al onla zaman geçir organik bide çevreye temin edersin ben öle yapmam nasipse bu ülkeye 1 liralık hizmeti olmayan her kesimden her insanla yaşamak ilişki kurmak zor kendi kendimize yemeliyiz durum lar iç açıcı değil

Umityalcin
Evet 1220 günüm var.ama suda var ki bize abo 2000 ile 2010 arasi 60 yaziyor.birde ondan sonra da gunum var 1850 gun heralde ondan maasim düştü.

Ilknur2010

2008'deki çalışma bakanının hediyesi o tüm emeklilere...

2000 öncesi ABO:%69
2000-2008 arası ABO:%65
2008 sonrası günler ABO:%28

Adam 2000 öncesi fakat prim günüolarak benden daha az
Prim olarak adamdan 200000 tl fazla primim var...

Ona bağlanan maaş 3600, bana bağlanacak 1200 aradaki HAKKIM olan fark; nerede?

Ilknur2010

2000 öncesi çok etkiliyor maaşları.2000_2008 arası ve 2008 sonrası olmak üzere üç ayrı hesaplama,en önemlisi 2000 öncesi size yine iyi bağlanmış güle güle harcayın...

Umityalcin

Tesekkur ederim.tek artısı normal emkliye 1 kere zam varsa bize 2 kere oluyormuş.rabbim sağlikla yemeyi nasip etsin bizlere.bekleyenleri de umduğuna nail eylesin

Umityalcin

Prim gün sayıların.
2000 öncesi 381 gün
2000-2008 599 gün
2008 sonrası 3535 gün

Banada 1020 TL maaş çıkıyor

Üç ay oldu halen cevap gelecek
Ilknur2010

amin inşallah

İlknur hanım sizin SGK sitesinde görünen maaşla şuan bağlanan maaş fark varmı kimisi daha düşük kimisi fazla kimisi aynı sı bağlandı diyor

28 ile 35 arasında maaş bağlanma oranına yakalanmışsınız,2008 sonrası düşük malesef.

Sgk sitesiyle birebir aynen baglandi.iste benim anlamadigim konu da burasi.vergi indiriminden daha yuksek olmasi gerekmiyor muydu

Ilknur2010

İtiraz edin tekrar hesaplansın ozaman[emoji848]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekmek aslanın ağzında önce aslanı öldürmek lazımdı ama aslan devletti ölemezdi öldürülemekli çünkü o aslanı bireyden millet milletten devlet yapan bizdik sizlerdiniz konuşmamız susmamamiZ gereken yerlerde doğru refleks sergiliyemedigimiz için hareket alanımız hak hukuk sevdamızdan yalan dünyada her güzelliğe dair ne varsa biz eylemlerimizle yok ettik şimdi kişi başı gayri safi gelirimiz alinteri sürüye ilerin cebinde yeninin aslan büyüyor yeni bir insan türü keşfedildi bu topraklarda masallar unutuldu bu topraklarda ölüden farksız taşıyor insanlar düzelirim bu semada uçan kuş kadar özgür olamiycakmj insan kökleri kurumuş ağaca neden şu verir insan vermelide ümit var olmalı var olmalı yeni dunlalar keşfedilmeyi Amerika sevdamı hayır benim sevdam kavkaslar cin Hindistan bunlar gibi yaşamalı insan 3 milyar cin kendi kendine yeterken 80 milyonu yönetemeyen ahmaklar her delinin aklına muhtaç bir avuç insan

Yani neymiş vergi indirimi ile engelli emeklilik te engelliye pozitif ayrımcılık yokmuş.maaşlar normal le aynı

Bugün telefonları hiç açmıyorlar niyeki?

Ilknur2010
İlknur hanım hayırlı olsu emekliliğiniz. bu zam olayını biraz açarmısınız nasıl biz iki kere zam alıyoruz? normal emeklilerde temmuz ve ocakta zam almıyormu? benmi yanlış biliyorum acaba?

Ben bugüne dek hiç aramamıştım...Bugün ilk defa aradım açtı konuştum...

Esmerim biçim olurum brokrasi için rezillik arşiv yerimiz kalmadı yani öküze diyorsunki kars istanbul köprü ne alaka seni etiyle kandırır öküz bir ederi var ama insanın öküzün soruyor kars istanbul maliyesi vakıflar dernekler belediye fetoden sonra bunlar başka bir şekilde İstanbulu emcukluyor ama öküz nesline bunu anlatamıyor görmüyor duymuyor hissetmiyor nefes aldığı kadar herşey ama bizim geleceğimizi çalanlar bunlar ne diyor en tepedeki camiler boşalDi sayende paşam insanlar 1 kırk yerde denklestiremiyor arkadaşlar siyasi paylaşım yapmıyorum mağduriyetimizi çimento harcı bunlar yani yani 15 yılda birileri dağlar kadar para istiflerken bizim devede kulak olan alın yerimizi somuruyorlar

Sinirlenmemek otomotik arkadaşım sanki babasının hayrına bakıyor Suriyelilerin ssk batık sistem batık batık olmayan kamu kurumu yok birileri boş vaadlerle ülkeyi yönetiyor yönetirken her türlü cambazligi yapıyor ne diyor imam hatipte maduriyetten bu kanalı kullanarak ülkenin en tepe makamında o makamı idrak edemeyip kelime cambazligi yapan şarlatanlar acemilik kalfalık ustalık yeni türkiye cambazliklari gelinen nokta enkaz eskiden 1 çift öküzün parasıyla memur savcı yargıç hakim olan siyasi yaftacılar bugün kendi çocukları bal kaymak yaşarken başkasının çocuğu nüfusta var ideoloji şudur herkes herşey olabilir ama herkes devlet yönetemez bu bizim hak kaybımız gelecek nesillere hesap veremeyisimiz olcak

şimdi evrakları verdim emeklilik için bari 7 ay maaş alayım kısmetse bakalım ne kadar zamanda sonuçlanacak
bilen varmı acaba ?

Evraklarınızı ssk ya verdiğiniz andan itibaren maaşınız hesaplanır.Zaman konusunu yeni emekli olan arkadaşlar cevaplayabilir.
Örnek olarak 2 ay sonra bile emekli olursanız 2 aylık maaşı alırsınız.

denizmm
zaten zor olanda bu ben didimdeyim hakem heyet hast yok aydına gidip geliyorum günlerce git gel 4 saat perişanlık

Evraklarınızı ssk ya verdiğiniz andan itibaren maaşınız hesaplanır.Zaman konusunu yeni emekli olan arkadaşlar cevaplayabilir.
Örnek olarak 2 ay sonra bile emekli olursanız 2 aylık maaşı alırsınız.

Herkese merhaba. Daha kurul aşamasındayım. Doktorları dolaştım yarın saat 13:30 da gelin dediler. Umarım rapor beklediğim gibi çıkar. Kalp krizi geçirdim. 3 stendim var. Kalp yetmezliğim oluştu. Ef değerim %40 . Tabloya göre %50 rapor almam gerekiyor. Sizce sorun olur mu? Kurul yüzde de eeğişiklik yaparmı:)

Ayin 1inden itibaren maasiniz islemeye baslayacak.haziranda da toplu maasinizi alırsıniz

Üst Alt