Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Sonuç bekleyen arkadaşlar!
Rapor durumunuzu eviss den takip edebiliyor musunuz?
Başvurudan ne kadar sonra eviss sistemine düşüyor acaba rapor takibi?
Bir de normal vergi dairesi ile büyük mükellefler vergi daireleri takibi farklı mı işliyor acaba?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umityalçin nöroloji bulguları ve emg istediler.ayrıca 11 nisanda ulaşmıl derken siz benim evrağı görebiliyormusunuz.

Slm arkadaşlar ben şimdi ankarayi aradım aralık 26 gidiş aralık ayı bitmemiş dedi 15 gün sonra dedi😡😡😡😡

Nasıl yani ne demek aralık bitmemiş yaa

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Engelli raporu kalpten gönderen varmı acaba? Stent takılmış raporu eksik evrak diye dönen varmı? Varsa neden eksik evrak olarak döndü bilgi verirseniz sevinirim.

Umityalçin nöroloji bulguları ve emg istediler.ayrıca 11 nisanda ulaşmıl derken siz benim evrağı görebiliyormusunuz.

Shaky senin gerimi döndü? Benim de kalp raporda yazan sadece kardiyoloji koroner arter EF:50SONUÇ SÜREKLİ 50 oran ocakta sonu giden rapor

Vergi dairesi dilekçeyle rapor yeter dedi başka birşey istemedi.

İnşallah sorun ćıkmadan gelir

Son düzenleme:
Antalyayusuf

Benimki sizinki değil, bendende emg,detaylı nörolojik muayene ve tedavi bilgisini istediler ama sonuç ne olur bilmiyoruz,arayıp cevap alırsan yarın bizleride bilgilendirirsen seviniriz,oranın kaçtı nörolojiden.

Ranger76
Yok işte bende onu merak ediyorum karolojiden eksik evrak gelen varmı diye merak ettim ondan sordum.

benimde kalp ama henüz eksik evrak olup olmadığını bilemiyoruz. 15 güne belli olur dediler

Arkadaslar merhaba bugun bursa devlet hastanesinden bipolar 40.tansiyon klass 2den 20 toplamda yuzde 52 bir yil kontrollu raporumu aldim.vergi indiriminden yararlanmayla emeklilik icin yarin basvuruda bulunucam 4 ay yazmissiniz surec icin cok uzun bu sure bunu azaltmanin bir secenegi hic yokmudur.tesekkurler.

Arda kardeşim bende senin gibi bursa devlet hastanesinden aldığım raporu 13 Aralık 2018 da bursa vergi dairesine verdim. 20 aralıkta ankaraya ulaşan raporum olumlu olarak 16 nisanda kuruldan çıktı. 18 nisanda bursa vergi dairesinden elden aldım. 19 aralıkta emeklilik başvurumu yaptım. Şu an maaşımı bekliyorum. Ne yazıkki süreç 4 ay sürüyor. Allah herkese hayırlı haberler duymayı nasip etsin.

Bana bugun verilen rapor 2 sayfa on yuzunde teshisler ve oranlar arka yuzundede doktor isimleri ve sicil nolari var hicbiryerde imza muhur yok.barkod no ve karekod var sadece.aslinin aynisidir kopyasi istedim.e devletten cikarabilirsin dediler evde edevlete girdim boyle bolum yok.sizden okuduklarimda tahlil ilac raporu vermediler vergi dairesi icin hastane arsivinde kaliyormus.

@umityalçin
Rapor %42 eğer sorduğun oran bu ise

@Umityalçin sizin rapor ve oran dediğiniz bilgiyi açarmısınız

@Umityalçin siyatik sinir kaybından dolayı sol ayağım dizden aşağısı tutmuyo ve kuvvet güç yok.

arkadaşlar merhaba, ben kişisel başvuruyla aldığım raporu geçen ay büyük mükellefler vergi dairesine teslim ettim. Raporum onkolojik rahatsızlıktan dolayı, rapor alma aşamasında bütün epikriz, tahlil vs. hastanede doktorlara gösterdim ancak vergi dairesine bunları teslim etmedim. buraları okuyunca eksik evrak olarak geri gelirmi diye kafama takıldı.
?
hiç bu durumda olan oldumu? yani onkolojik kaynaklı raporu teslim edip onaylanan yada eksik evrak nedeniyle geri gelen ?

Myotonia konjenita,ht,fibramiyalji ilk rapor 59 onaylanmadı,ikinci rapor 55 eksik evraktan geldi şuan bekliyoruz.

2018/deki ilk raporum bakanliga gidiş 13/07/2018 cevap gelmesi 07/11/2018//tam 4ay yani 4ay bekliyecegiz istisnanlar haric itrazdan dolayi yolladigim 2rapor 01 /04/2019 dusunin aradaki sureci simdi birde eksik evrak denirse 1yil daha gitti demektir

Anlasilan ocak raporlarindan henuz sonuc Alan.olmamis eger sonuc Alan arkadaslar var ise buradan bildirsin.adamlar salliya salliya mayisa ulastilar helal olsun

ozlmasgr
Rapor süreklimiydi?

Ksyserili
Kardeşim bende 25 martta bursa devlet hastanesinden sürekli %60 raporumu aldım ve vergi dairesine verdim. Umarım benimkide aynen onaylanır ve sorunsuz döner. 5-6 ayada razıyım. İnşallah eksik evrak vs. Sorun çıkmaz.

arda arda
E nabızdan raporlar bölümünden çıkıyormuş. Bende 4 martta aldığım raporun değişmesini bekliyorum. İmzaydaymış daha.

Umityalcin
20 şubattan sonra verilen raporların e rapor olması gerekiyormuş. Sistem yetişmediği için eski tip rapor vermişlerdi. Şimdi yenileniyor.

otomasyoncu
Benim süreli geldi benimle aynı durumdan giden bir tanıdığımın süresiz üstelik şimdi raporları yenilememmi lazım nasıl yapacağım onuda bilmiyorum
otomasyoncu
Süresiz gitti süreli geldi

Üst Alt