Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Tesekkürler
Ayrıca ankarada tele bakan yok
yarın kurul toplanmazsa hoppp haftaya kaldımı yani sonuclar [emoji36][emoji36][emoji36]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Slm ben 10 nisanda heyete girdim rapor falan vermediler elime vergi dairesine gönderildi dediler eviste sadece hastaneden rapor bekleniyor yazıyor başka birşey yok bile varmı acaba

herkese hayırlı mutlu haberler inşallah benim bir sorum olacak ben aydından başvurdum ve gıb interaktifte görünmüyor zaten eviss aydın yok telefonla öğrenmek dışında başka bir alternatifim var mı internet üzerinden sanırım takibi yok aydın olduğu için ? 9 ocak ankara gidişi

Arkadaşlar biraz önce 312 415 3204 nolu telefonu aradım. 9 ocak 2018 de %76 oranla Ankara ya giden sürekli raporum aynı şekilde onaylanmış.Yazısı yazılmış, müdür onaylayıp çarşamba günü vergi dairene göndereceğiz dedi memur.

Hayırlı olsun şükür rabbime güzel haberler geliyor
Darısı bizlereee [emoji2969]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim herkes için hayırlısı olsun. Tarihi 2018 yazmışım 9 ocak 2019

yiğit54
Hayırlı olsun

Yiğit54 sen sakaryadan mı yolladın benim Sakarya 9 ocak ankaraya varış kuruldan çıkmış yazışmadayamış arıyorum açan yok telefonu.

Aslında bi çoğumuzun sonuçlandı ama yazışmalardan dolayı göremiyoruz maalesef rabbim tez zamanda hayırlı haber nasipo etsin inşallah

Teşekkür ederim. Sakarya dan yolladım. Bugün 10 kereden fazla aramışımdır.

Hayırlısı olsun bende Sakarya bakalım artık. Evrak ne verdin dostum Vergi dairesine acaba?

Ben ulaştım şimdi hala bana yazışmada 15 güne kadar sonuçlanır dediler. Tekrar sordum kuruldan geçen evraklar da sıkıntı oluyormu diye. Eğer kuruldan geçtiyse %90 nı sorunsuz geçiyor. Dedim benim tek tereddütüm eksik evraktan gelmesi. Memur dediğim gibi %90 nı sorunsuz geçiyor inşallah Sizinkide sıkıntısız sonuçlanır dedi. Bakalım artık hayırlısı herkes için.

Hangi hastalıklardan hangi tetkikleri istiyorlar benim sadece heyet raporunu aldılar ne ameliyat epikrizi ne anjiyo sonucu ne kullandığım ilaçlar hiçbir ini istemediler.vergi dairesi dilekçe SGK çalışanı kağıdı ve rapor yeter dedi .anlamadım gitti .inşallah sorunsuz döner .rapor kardiyoloji den .bide eksik evrak acaba hangi hastalıklardan dönüyor bilgisi olan?

Shaky34

Bu 15 gün bitmezmi arkadaş anlamadım yeminle..umarım sıkıntısız gelir hepimizin en korkum bunun uzamasııı [emoji20]

Shaky34

Kalp yetmezliği efo%40, kalp kapak bozukluğu, ritim bozukluğu, tansiyon, hafif koah bunlarla ilgili bütün tahlil,eko, ekg, röntgen, mr, tomografi, solunum fonksiyon testi, ilaç raporları hepsini gönderdim.

yiğit54

Bende yanımda götürdüm ama sadece rapor kimlik fotokopisi işe giriş bildirgesi birde orada doldurulan formu aldılar. Diğerlerini almadılar bunlar yeterli dendi bakalım hayırlısı artık

Ranger76
İlk önce raporumu ve işyerinle ilgili evrakları vergi dairesine götürdüm. Vergi dairesindeki memur hastalıklarınla ilgili tahlil, rapor, film, ilaç raporları ne varsa hepsini getir gönderelim yoksa raporun eksik evraktan geri döner süreç uzar diye uyardı.

Shaky34
Bende götürmemiştim vergi dairesindeki memur uyardı. Ondan sonra tekrar bütün evraklarımı verdim. Ankaraya gönderdiler

Yarin kurul Olaydi iyiydi persembe kurul var cuma ariyim belki sonuclanmis olur18ocak

İyi akşamlar benim 2000 öncesi 239 günüm var 19 ay askerliğimi yatırıp gün sayımı arttırabilirim acaba emekli maasimi ne kadar etkiler bilgisi olan varsa paylasabilirmi bide Asgari den mi yoksa yüksek mi yatirrsam hangisil

bycinaris54

Bel fıtığı 8,hafif koah 20, kalp yetmezliği efo%40 50, aritmi 10,kapak hastalığı 10, hipertansiyon 10, pulmoner ht 10

25 ocak tarihine kadar olan raporları 16 nisan salı günü kuruldan geçmiş yazışmaları bekliyordu telefonla görüştüğüm arkadaş öyle bilgi verdi

Arkadaşlar ben aralık ayında 2 şevkle dosya bekliyordum aklıma takılanların merak ediyordum engelliler biz adresine girdiğimde 65 sayfa yazışmaları vardı şimdi 200 geçmiş yazılan sayfa sayısı yani sikinti her yerde brokrasi iş vereni kollar ek ödeme dedikleri komik bir mevla Avrupa 18 yaşına gelene kadar tüm sağlıkta protesto tanı veri tüm sosyal olanakları ozurluye sınırsız imkan yani Avrupa bile nüfusta tembelken Avrupa bile devletten gelen 800 1000 auro kaçırmayan tek insan nesli türkler yani ister yatırım yap ister fon yani 18 mini zengin olan genç bizim ülkede ne edugu belli olmayan ülkelere asker gönderiyoruz yani bizdeki Suriyelilerin sayıca Almanya koy 5 senede ülke batar neden üretmeden taşıyan asalaklar bizim emekli olup aldığımız emekli aylıktan sürüye çapulculara 150 200 TL kesiliyor yani düşüncelerimin arasında ülke batık batık ülkede işler böle kazan kepçe muabeti

35tm35

O kadar hakılsınki ne denir
bu arada vergi indirimi sonucu postalanmış ama sonuç ne öğrenemedim kalbim çıkacak yerinden arıyorum telefon cevap vermiyor nereyi arayabilir nereden öğrenebilirim yardımcı olun nolur aydın didim

Üst Alt