Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Umityalcin

2000 öncesi 401 gün var. O dönemlerde bildiğiniz gibi girdi çıktı çok yapıyordu işverenler Malesef.

Giris malesef 2001 askerlik odersem 1999 aralik denk geliyor

Bana gosterilmeden gitti 40 geldi baldazard la 37 dusuyor zaten acemilik yani ilk hastane evet kalp di baypast 4 damar

abdul1970

Evrak ne verdiniz yani teslim ettiniz. Daha önceden eksik evrak olarak Evrağınız geri geldimi geldiyse neden geldi?

otomasyoncu

Esimin brütü 6300 tl. SSK nin sitesinde 1800+55 tl gibi bir rakam cikiyor. Malasefki maas baglama oranlari cok dusuk. 2000 oncesi primi olanlarin maasi daha yuksek cikiyor. Bu 3 sene zarfinda maasiniz artsa bile 3 yil icinde 2500 tl maas baglanmaz size malasef. Engelli emeklilere yuzde 2 gibi bir farkla maas baglaniyormus. 2000 tl maas icin 40 tl gibi arti bir fark yani. Benimde en son brütüm 3200 tl idi. Ama maas 1250 tl cikiyor. Cunku 2000 oncesi sadece 2 yil primim var. 98de 18 yasina girince sigorta baslangicim olmustu. Uzucu ama gercek bu. Umarim bir an once surekli intibak verecekleri yere güncel maas oranlarini arttirirlar ve her bir emekli maasi asgari ucretin altinda kalmasa cok iyi olacak.

Son düzenleme:
abdul1970

geçmiş olsun kardeşim kaderdaşız benimde 4 damar bypass heyet hastane raporu 50 İnşallah Ankara'dan sorunsuz gelir.

Shaky34 ilkde hastane yolluyor ve gittigibi geldi 37 le. Simdi biraz sikma var bakalim ne olcak bende elden teslim ettim okmeydani egitim arastirmadan alinca raporumu 2 hastane samatya egitim arastrma ilk hasekiydi

Rapor ve kayit isyeri sicil dosyasi ve ayni dosya numarsiyla tekrar gitti 2018deki kayitla tekrar gitti yani

Benimde emekli olursam 1970+55 gibi bir şey çıkıyor hayırlısı

168 gün vergi indirimi için bekledim. Memurların engellik oranı ile veya maluliyet emeklisi için SGK da da kurul süreci işliyor. SGK yüksek kurul süreci ve prim, maaş, emeklilik onay süreci yaklaşık 2-3 ay tutmaktadır.
SGK dan aldığım bilgi onaylanmış. Sonraki işlem aşamalarında ilerliyor. 10 güne kadar gelir ise tahminim bi 10-15 günde maaş ve görevden ayırma işlemleri sürer 15 mayısta emekli maaşı bağlanmış olur. Diye düşünüyorum.

Arkadaşlar günaydın.Öncelikle emekli olan ve vergi indirimi onaylananlara hayırlı olsun maaşlarını güle güle harcamalarını nasip etsin.Vergi indirimine başvurup eksik evrak veya karar verilememiştir diye raporu dönen, tekrar teslim ettikten sonra onaylanan ya da ona rağmen red edilen arkadaşımız var mı?

Umityalcin

benim 04.01.2019 da giden evragım .17.04.2019 da Rapor eksik bulunduğu diye geri geldi,vergi dairesine gittim tekrar hastaneye yönlendirdi,gelen dilekçede;

Mr raporunun gönderilmesi,
ayrıntılı nörolojik muayene bulgularının bildirilmesi,
epikriz raporunun gönderilmesi,
kas biyopsi sonucunun göderilmesi,

hastaneye gittim nörolojiden gün almamı istedi ordaki sekreter,

şimdi merak ettiğim beni yeniden muayene edip heyetten yeni rapormu vercekler,yoksa şu anki raporuma ek belge verip,ankarayamı göndercekler,

benim durumum ortopedik,rapor %60

ERSİN 'CAN

İşte hep anlattığım konu rapora yazılan bulguların bilgisayara işlenmemesinden dolayı dönüyor evraklarınız. Doktorlara mutlaka bilgisayar sistemine girmesi gerekiyor sonuçları olumlu yada olumsuz mutlaka bilgisayara yazması lazım.

Evet biraysel başvuru yaptıysanız sadece eksik evraklardan heyete gireceksiniz. Eğer üst yazı ile gittiyse hastanenin eksik raporları ve evrakları göndermesi lazım

@Shaky34

Aynen öyle oldu teslşm edildi sonuç bilinmiyor

@ERSİN 'CAN

Ayrıntılı nörolojik muayene dediği epikriz raporu değilmi zaten.Yeni rapor değil eksik evraklarını üst yazıyla gönderecek hastane.

Arkadaşlar nörolojik detaylı muayene epikriz raporu değilmi.Tedavi bilgisi ilaç raporu olmuyormu bilen varmı?

Evet bilen varsa bizde öğrenelim ne istiyorlar yaa offf geriyorlar insanı yaptıkları bu birde zaman [emoji2961][emoji2961][emoji2961]gecmek bilmiyoo

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertemir

Onlar Aramazda acaba eviss sistemindemi görmüş yoksa arkadaş kendi aradıda öğrendimi [emoji848]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlknur sende durum nedir emeklilik ne aşamada e devletten görünen 4a emekli aylık kazanç dışında bilgi yok tahsis talep banka hesap inan numaraları işlenmiş kederlinin dediğine göre sistem emeklilikte vasat ilerliyor

Arkadaşlar Allah herkese gönlüne göre versin. Ben biraz önce bursa v.d aradım raporum onaylanmış

Ankara yı aradığımda ordaki telefona çıkan kişi söyledi,evisste çıkarsa sonra vergi dagiresine gider raporu alıp ,nasıl yönlendirme yaparsa o na göre yol izlersin dedi, ortalama 2 hafta içinde eviste raporumum geri geldiği yazdı bende vergi dairesine gittim,ordan hastaneye,

kes yapıştır yapılabiliyorsa ankaranın yazısını paylaşabilirim ama nasıl kes yapıştır yapılır burda çözemedim.

denizmm

nörolojiden gün aldım süreci bende merak ediyorum.inşaallah başa dönmeyiz.

kes yapıştır nasıl yapılıyor bu formda,bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Üst Alt