Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

abdul1970

Aynen öylee umarım hep birlikte emekliliğe ilk adımı atarız [emoji4]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abdul1970

Bende varım
Acaba kimler kalpten raporlu yazabilirmi acaba kaç kişiyiz bence 4 değil fazladır.

Devlet hastanesinden alınan raporlar gerimi dönüyor?

Bende baypast ayaktan yedek damar alindi takildi 4damar benim. bu arada herkeze hayirli kandiller

abdul1970

Cok gecmiş olsun hayırlı kandiller

Hakem hastanesi benimde elden teslim ettim ayin 07/03 2019 elden teslim ettim 01/04/2019 ankara gitmis raporda hersey belirtiliyor ama bende artik huylandim hersey olabilir tam sinirda gitti 40la kalp den 3hastanede 30verdi yani hepsi kitaba uydu demekki ve klesrol 10 onada burdan baktim herkez ayni yazmis pcak yarasinada cild 5verdi toplam 45 balhaard la 40 gitti Ankara bakalim ne cak:)

Devlet hastanesinden alinan raporlari ankara kabul etmiyormus 2019 icin artik

Aynen sprizler bizi bekliyor kac haftadir okuyorum iyi haber yok kimseden

Arkadaşlar 18ocak raporum için bugün ankaradan kurul dan çıktı yazılma aşamasında denildi.kalbim duracaktı sonuç söylecek sandim kuruldan çıktı diyince ama 15güne kAdar ancak yazınız gönderilir denildi her hafta,sonu arıyorum hep 15gün sonra memur bey sesimi ismimden bikmiski diyo ki hep arıyorsun daha hazir degilki hazırla o zaman da diyemiyoruz TAmam abi dedim mayısın ilk haftası bi daha ara dedi

Keşke onaylanirda15gun bekleyelim ama bu stres beni benden etti yani hep aklım orda

abdul1970

Devlet hastanesinden alinan raporlari ankara kabul etmiyormus 2019 icin artik

Bu yazınızın kaynagı nedir çünkü benim raporum devlet hastanesinden alınma sizden haber bekliyorum saygılarımla hayırlı kandiller

18 ocak çıktıysa benim de 16 ocak hadi hayırlı haberler alalım yeter gayri insanın resmen psikolojisi bitiyor..

Hakkımızda hayırlısı bakalım. 9 ocak ankaraya varış ben Nisan sonundan umutluyum inşallah. Umarım herkezin raporu sonuçlanır ve emekli olursunuz arkadaşlar. Bugün kandil güzel düşünün evrağımız sorunsuz gelsin.

abdul1970 adam bana ayar oldu sürekli arıyorsun ama sana dediğim gibi 15gün sonra ara diyo bugün işyerime haziranın 15inde çıkıcam diye çıkış verdim bendeki psikolojiyi bilmiyor adam raporum onaylanırsa daha rahat bir iş arayacam

Âmin arkadaşlar tüm dualarınız kabul olsun

8 ocakta baksnlığa varış, bugun aradım 15 gunde yazım işi surermış. Kuruldan çıkmış.sonucu soylemıyorlar..benımde eksık dıye gerı gelir korkusu var.hastaneler çok net raporları yazmıyorlar.kafalarına gore.yazık çok yazık.bız hastaları magdur edıyolar.Rabbım bu mubarek gece hatırına hayırlısıyla raporlarımız onaylansın.

Maliyenin istediği işe giris,çalışıyor belgem,kımlık ffotokopı,raporun adlı ve maliyede doldurulan dilekçe.evrak bunlar. Baska bırsey ıstemediler

Aynen bende
1 kimlik fotokopisi
2 işe giriş bildirgesi
3 rapor aslı gibidir
4 birde orada doldurulan form

SAVCI3

Bizlere hala bilgi vermedin arkadaşım.
Siz kaç evrak teslim ettiniz Vergi dairesine ve hangilerini?

eklerdeki gibi. Sizce raporda aşağı yönlü bir oynama yapılır mı? Çizelgeye uygun mu girilmiş oranlar?

EK1:
Ba3Dn9.jpg

EK2:
XMmLg6.jpg
[/QUOTE]

Bu raporu nasıl görüntüledin

gyrsun

Shaky34

Benim aritmi %20, hipertansiyon %10 digerleri cildiye ve fizik tedavi %44. Benim bütün tetkiklerimin hepsi özel hastanede yapildi. Heyet gunu sekreterlige sadece oran verecek doktorlara giris yaptirdim. Raporumda yalnizca oran veren doktorlar yaziliydi. Raporumu Çorlu Devlet hastanesinden aldim. Ben ozel bir hastanede tibbi sekreterlik yapiyordum. Dogum nedeniyle isten ayrildim. Saglikciyim deyince sagolsun doktorlarda uygun oranlari yazip gereken aciklamalari raporda belirttiler. Esimde benden 2 gun sonra heyete girdi ve onunda tum tetkikleri ozel hastanede yapilmisti. Rapor orani %43tu. Heyet gunu genel cerrahi esime eksik oran vermusti. Bununla ilgili bir sorun yasadik. Benim elimde oranlarin ciktisi vardi. Doktora gosterdik. 1 hafta sonra heyetten cikan raporlari aldik. Esimin oran dogruydu fakat tanisi eksik yazilmisti. Bashekime ciktik. Duzelttirdik. Benim 3 ocakta esimin 25 aralikta ankaraya ulasti. Esimin raporu 8 nisanda ankaradan %50 surekli olarak onaylandi ve 1 haftada isyerine ulasti. Bence usulune uygun tum tetkikler ozel hastane farketmeksizin onaylaniyor. Umarim tum arkadaslar hayirli haberler aliriz. Ve hepimizin raporu en kisa surede onaylanir.

Son düzenleme:
ivd.gib.gov.tr internet adresinden e-Devlet ile giriş yapıp İşlemlerim bölümündeki Dilekçelerim kısmından ulaşabilirsin. Belgeye .pdf formatından ulaşırsın basit bir pdf Reader ile belgeni görüntüleyebilirsin.

gyrsun

Orada giden gelen evraklarım zaten elinizde olan evraklar yeni evrak düşerse elinizde olmayan, o zaman ok.

Arkadaşlar %42 ile raporum Ankara'ya gitti.İptal ya da 40 'tan düşük gelme ihtimali çok mu acaba?%20 Psikoloji %10 tansiyon %14 işitme %7 bel fıtığı

Benim Merak Ettiğim Bir Soru Var Yazıma Geçen Rapor Mutlaka Sonuçlanmışmıdır Acaba

Üst Alt