Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Hakem hastanesi benimde elden teslim ettim ayin 07/03 2019 elden teslim ettim 01/04/2019 ankara gitmis raporda hersey belirtiliyor ama bende artik huylandim hersey olabilir tam sinirda gitti 40la kalp den 3hastanede 30verdi yani hepsi kitaba uydu demekki ve klesrol 10 onada burdan baktim herkez ayni yazmis pcak yarasinada cild 5verdi toplam 45 balhaard la 40 gitti Ankara bakalim ne cak
Arkadaşlar 18ocak raporum için bugün ankaradan kurul dan çıktı yazılma aşamasında denildi.kalbim duracaktı sonuç söylecek sandim kuruldan çıktı diyince ama 15güne kAdar ancak yazınız gönderilir denildi her hafta,sonu arıyorum hep 15gün sonra memur bey sesimi ismimden bikmiski diyo ki hep arıyorsun daha hazir degilki hazırla o zaman da diyemiyoruz TAmam abi dedim mayısın ilk haftası bi daha ara dedi
Hakkımızda hayırlısı bakalım. 9 ocak ankaraya varış ben Nisan sonundan umutluyum inşallah. Umarım herkezin raporu sonuçlanır ve emekli olursunuz arkadaşlar. Bugün kandil güzel düşünün evrağımız sorunsuz gelsin.
abdul1970 adam bana ayar oldu sürekli arıyorsun ama sana dediğim gibi 15gün sonra ara diyo bugün işyerime haziranın 15inde çıkıcam diye çıkış verdim bendeki psikolojiyi bilmiyor adam raporum onaylanırsa daha rahat bir iş arayacam
8 ocakta baksnlığa varış, bugun aradım 15 gunde yazım işi surermış. Kuruldan çıkmış.sonucu soylemıyorlar..benımde eksık dıye gerı gelir korkusu var.hastaneler çok net raporları yazmıyorlar.kafalarına gore.yazık çok yazık.bız hastaları magdur edıyolar.Rabbım bu mubarek gece hatırına hayırlısıyla raporlarımız onaylansın.
Benim aritmi %20, hipertansiyon %10 digerleri cildiye ve fizik tedavi %44. Benim bütün tetkiklerimin hepsi özel hastanede yapildi. Heyet gunu sekreterlige sadece oran verecek doktorlara giris yaptirdim. Raporumda yalnizca oran veren doktorlar yaziliydi. Raporumu Çorlu Devlet hastanesinden aldim. Ben ozel bir hastanede tibbi sekreterlik yapiyordum. Dogum nedeniyle isten ayrildim. Saglikciyim deyince sagolsun doktorlarda uygun oranlari yazip gereken aciklamalari raporda belirttiler. Esimde benden 2 gun sonra heyete girdi ve onunda tum tetkikleri ozel hastanede yapilmisti. Rapor orani %43tu. Heyet gunu genel cerrahi esime eksik oran vermusti. Bununla ilgili bir sorun yasadik. Benim elimde oranlarin ciktisi vardi. Doktora gosterdik. 1 hafta sonra heyetten cikan raporlari aldik. Esimin oran dogruydu fakat tanisi eksik yazilmisti. Bashekime ciktik. Duzelttirdik. Benim 3 ocakta esimin 25 aralikta ankaraya ulasti. Esimin raporu 8 nisanda ankaradan %50 surekli olarak onaylandi ve 1 haftada isyerine ulasti. Bence usulune uygun tum tetkikler ozel hastane farketmeksizin onaylaniyor. Umarim tum arkadaslar hayirli haberler aliriz. Ve hepimizin raporu en kisa surede onaylanir.
ivd.gib.gov.tr internet adresinden e-Devlet ile giriş yapıp İşlemlerim bölümündeki Dilekçelerim kısmından ulaşabilirsin. Belgeye .pdf formatından ulaşırsın basit bir pdf Reader ile belgeni görüntüleyebilirsin.