Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Raporlu ilaçlarımı kurula sundum.Yaklaşık 7-8 senedir devlet hastanesinden aldığım psk.ilaçlarım mevcut

ibrahimhuzeyfe

Malesef bizde öyle biliyorduk ama öyle değilmiş. Hemen hemen %90 nı geçiyormuş. Yani kurulda yapılan incelemelerde eksik evrak yada onaylanmışsa yazım aşamasında neler eksikse yada evrak tamamsa onların yazışması yapılıyor.
Yani şu kuruldan geçen evraklar tamamdır olmuyor Malesef

5 olduk bende kardiyoloji 2017 ağustos ta kalp krizi geçirdim anjiyo oldum stent takıldı 2019 15 ocakta heyete girdim ℅50 kalp yetmezliği % 5 cildiye sedef için verdi ortalaması % 53 olarak rapora yansıdı 23 ocak ta vergi dairesine teslim ettim 4 ay sonra geleceğini söyiediler

Bende kalp 2006 da kalp pili takıldı şimdide Kapakcık hastalığı var pilden %20 Kapakcık ef54 %30 kulaktan %16. 3 parmak ampute %15 balthazar %58 den 28 mart maliyeye gitti Nisan 4 ankaraya gitti artık nezaman gelir Allah bilir

2019 devlet hastanesi raporları dönecek se niye rapor veriyorlar ozaman

Ranger76

Yok sanmam umarım dönmez raporlarımız devlet hastanesinin bir hükmü yoksa ozaman sağlık kurulu neden var ordakiler dr değil mi [emoji848] kapatsınlar boşa boşa ugraştırmasınlar insanı..

Bursada Engelli Sağlık Raporu vermeye yetkili 2 adet hakem hastane var,
Biri Şevket Yılmaz Eğ. ve Ar. Hast
Diğeri Bursa Devlet Hastanesi
Ben Bursa devlet hastanesinden %60 sürekli rapor aldım. Yani rapor onaylanmaz mı diyorsunuz?

otomasyoncu

Söyle bir mantık sanırım araştırma hastaneleri sağlık kurulları adama kolay kolay oran vermiyor..
Yaşadık biz bunu rahmetli anamda tam 3 defa hastane raporu istediler her hastane ayrı oran verdi ..
Örnek 1 devlet hastane %90
2 devlet hastane % 82
En son arastırma 3 hastane %62 kadıncagız zorla inanın yolda yürüyemiyordu ki en son araştırma 62 ile onayladılarda 1800 iş günüyle malülen emekli oldu..
Eksik evrak adı altında sürekli döndü yada o hastaneninki raporu olmuyormuş tabi bizde ozaman danışabileceğimiz kimse yoktu cok ugraştı anam nur içinde yatsın kadıncagız öldü bir gün sonra ssk da emeklilik yazısı geldi [emoji22] ona nasip olmadı ama yıllarca biz hem yetim hem öksüz üç kızkardeş kıza nasip oldu maaşı..nurlar içinde yatsın ..
Umarım anlatabildim..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denizmm

☹️☹️☹️☹️☹️ Başınız sağolsun mekanı cennet olsun annenizin 🙏🙏🙏🙏

denizmm

Başınız sağolsun. Ben ilk raporumu araştırma hastanesinden almıştım %70 2 yıllıktı. Şimdi devlet %60 sürekli verdi. Bakalım maliye ne diyecek.

otomasyoncu

Umarım düşmeden onaylanır [emoji2969] herşeye hazırlıklı olalım arkadaşlar..
Hakkımızı alana kadar durmak yok..

Hakkımızı herkes almak istiyorda,hakkımızı aldırmamak içinde onlar uğraşıyor inşallah Allah ım herkesin kalbine,gönlüne göre versin hepimizin beklentisi aynı....

Umityalcin

Amin Rabbim büyük.. haftaya perşembe kurul var belki ozamana kadar da cvp larımız gelir ..

Ilknur2010

Saolun iknur hanım [emoji122]rabbim sizinde maaşınızı güzellikle yemenizi nasip etsin

[emoji2969] şükür darısı bizlere..

Sgk nın "şimdi emekli olsam ne kadar maaş alırım" sorgulatma sitesinden bugün itibari ile emekli olursam 1495 tl + 55 tl gibi bir rakam çıkıyor. Vergi indirimim gelirse 2022 tarihinde 18 senen dolacak, brütüm 6000 tl civarında şimdilik, sendikalı ve TİS yapılan bir yerde çalışıyorum. Mesela 2022 de bu gördüğüm rakam 2500 tl çıkarsa onun üzerinde bir maaşmı alacağız. Tecrübesi olan bir arkadaş varsa sevinirim.

otomasyoncu

Valla ben şaşıyorum nasıl olacak bu işler benim çocukluk arkadaşım var oda 2016 da vergi indiriminden emekli oldu 1930 TL maaş alıyor ben hesapladım 1023 TL maaş çıkıyor. Ve sigorta başlangıcımız aynı tarih ve yıl 1996 tuhaf ama gerçek.

otomasyoncu

O 3600 den oldu emekli benim prim günüm ve brüt son 5 yıl hep yüksekti şuanda işsizlik maaşını bile 2040 TL alıyorum ama sgk da baktığımda emekli maaşı 1023 TL aylık maaş yazıyor.

Ranger76. Benim oran 37geldi itiraz ettim ve orta hastene ve hakem hastanesi mecburen gordum

Hakem hastenesinden cikmak gercekten cok zor 1cisi cok kalabalik 2cisi vaktin olmali

Üst Alt