Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Fatih5858

Benim 4 adet kronik rahatsızlıkla ilgili raporum var. Kalbimde 5 adet stent var %30 buradan, tip 2 diyabet var %20 buradan, hipertansiyon var % 10 bu hastalıktan, son olarak hiperlipidemi ( kan yağlarının yüksekliği) %10 da bu rahatsızlıktan aldım. Baltazar toplamına göre %55 yapıyor.

İnşallah senin de vergi indirimin süresiz olur.

Not: rapor 2 sene süreli idi, ancak vergi indirimi süresiz geldi

Hayırlısı olsun.

kardesim benim ikinci defa ankara ya gitti ilk olarak 2016 gitti 2 yil sureliydi ayni sekilde onaylandi busene 3 yil sureli aldim hastaneden ankara busefer suresiz onaylamis seninde 2 ci seferse muhtemelen suresiz onaylanir ilk defaysa sureli gelebilir ama bellide olmaz inssllha suresiz olur

Günaydın
Benim raporum birebir aynı
Koroner bypass %30
Tip 2 diyabet %20
Hipertansiyon %10
Hiperlipidemi %10
Benim raporu aldığım eğitim araştırma hastanesi %54,süresiz verdi... Ki bunlar kronik hastalıklar süre vermeleri saçma olmuş..
Kurul doğru bir karar vermiş darısı başımıza

Bende 48 olarak sürekli raporumu dün verdim.butun engelli kardeşlerimizin işleri rast gelsin rabbim yardımcı lari olsu

hunter41565 ben istanbul vergi dairesinden gonderdim 19.09.2018 kurula ulastigi tarih cevap gelmedi daha bu hafta sonuclanirmi dersiniz

DIRILIS

Büyük ihtimalle gelir benim sonuç kocaeli vergi dairesine 21 aralıkta gelmiş sonuçlar posta ile geliyor iş yerine e tebligat yapıyorlar eviste daha sonra gözüküyor vergi dairesine Bi uğrayıp sorun bence gelmiş olabilir İstanbul büyük şehir işlemler uzun sürüyor hayırlısı olsun

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hunter41565

ikamet adresinizin oldugu vergi dairesine mi geliyor yoksa calisiyor oldugunuz ilinmi .yurt disindayim sorma imkanim yok

DIRILIS

O konuda bir bilgim yok kusura bakmayın ama ben kocaeli de oturuyorum ve burada çalışıyorum evrakları kocaeli vergi dairesinden gönderdim emin olmamakla beraber sanırım evrakları gönderdiğiniz vergi dairesine gelir diye düşünüyorum 03124153218 ankarada ki kurulun numarası saat 16 :30 dan sonra genelde açıyorlar ama denk gelene kadar sürekli aramak lazım buradan sağlıklı bilgi ve sonucu öğrenebilirsiniz

Güncel bilgi olarak yazıyorum geçen sene 40-45 günde gelmişti.

Merhaba benim raporum vergi indirimimden yararlanarak Ağustos 17 %45 raporla Ankara gitti hala sonucum gelmedi ne zaman sonuçlanır gelir nasıl detayları izleyebiliriz. Yardımlarınızı beklıyorum

bekleyen arkadaşlara bilgi amaçlı...
2 mayıs 2018 heyet
1 haziran 2018 rapor ankara ya gönderildi
31 temmuz 2018 rapor onaylanıp istanbul a gönderim
7 eylül eviss de sonuç un gözükmesi
13 eylül 2018 sgk emeklilik başvurusu
1 ekim 2018 emeklilik başlangıç....bekleyen herkese allah nasip etsin inş..

selamlar iş kazası sonrası parmagımı kaybettım yaklasık bır sene oldu gecıcı iş goremezlık odenegımı aldım 70 gun boyunca işe gerı dondum yanlız bırde ozurluluk oranı varmıs tabloya gore yuzde 11 gozukuyor ogrenmek ıstedıgım ben daha hıc heyete gozukmedım bunun bır suresı varmı zamanasımı gıbı ıs kazası gecırelı bır sene oldu

Arkadaslar,06.09 da Ankaraya ulasti,ama galen sonuc yok.Arayabildigim 5 numaraya da 10 gundur ulasamiyorum.Telefon ve eviss haric,sorgulama amaciyla yapulabilcek herhangi birsey var mi? Vergi dairesi'ni aramak,Ankaraya gitmek gibi..
tesekkurler

SM-G9650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim ekimde12 ankaraya giden sureli raporum suresiz onaylanmis 15 gun sonra isyerinize gondericez dediler ulasana kadar canim cikti gunlerce aradim en sonunda biri acti ama ulasmak cok zor

carusman

Merhaba benim istanbul vergi dairesinden teslim ettiğim
25 eylül de ankara ya ulaşan evraklarım bu hafta Salı günü aradığımda
Hala kuruldaydı, bu işlemler gönderilen illere göre farklılık mı gösteriyor
Sizin benden sonra gitmiş olması ve onaylanmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bende son 3 gündür yoğun aramalarıma rağmen dediğiniz gibi düşürememiştim
Acaba benim işlemimde bu süre zarfında kuruldan çıkmış mıdır?
Sizin içinde hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

Neye göre sıraya alıyorlar hiç anlamıyorum 26eylülde ankarada olan raporum hala kurulda ama 12ekimde ulaşan sonuçlanmış.Ne kadar adil alkış ...

samsara77

Bu hafta veya yakın zamanda ulaşıp Bilgi alabildinizmi?
Bende sizin gibi bu saçma adil olmayan hantal işleyişten muzdaribim.

bencede seninkinin belli olmasi lazim ama bence bu hafta ici oda sonuclanmistir onumuzdeki haftadan itibaren bence gonderilmeye baslar

galiba şehir şehir ayirorlardir yoksa mantigi yok benim ekim sizin eylul coktan sonuclanmis olmasi lazim ama bence eylul ekim ayi bu hafta sonuclandi diye tahmin ediyorum

Bu hafta 1 kez ulaştım hala kurulda dediler.27 ağustos vatan caddesine teslim ,6eylül evis gözükme, 26 eylülde ankaraya ulaşmış .Hala sonıç yok.Dünden beride netteki evis sorgulama linkide açılmıyor hata veriyor

Merhaba ;

bende 6 eylül vatan caddesine teslim ettim 25 eylülde ankaraya ulaşmış . ankara kurula ulaşamadım ancak nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde 1 defa ankara sağlık kurulunun posta bölümüne ulaştım sonuç göremiyoruz ancak evrakınız 26.12.2018 tarihinde posta ile istanbula gönderilecekler içinde dediler. memur böyle söyleyince onaylanmıştır diye düşünüyorum.

Bende 25 Eylül de vergi dairesine verdim şuan rapor merkez sağlık kurulunda görünüyor evissden sorguladığımda. Telefona bir kez ulaştım kurulda olduğunu söylediler. Bir haftadır telefonu açan yok, haber bekliyoruz.

22.10.2018 tarihinde ankaraya yazı gönderilmiş fakat hiçbir şekilde ses ,soluk yok. İşin kötü tarafı raporumda süreli yazıyor başlangıç 10.10.2018 bitiş 10.10.2020 her haber gelmeyen gün bana dezavantaj. Raporumda %63 engel oranı olmasına rağmen neden süreli verdiler anlamadım

Yasin kocaman

Vergi indirimi niz onaylanır sa vergi dairesine teslim ettiğiniz tarihten itibaren geçerli olur benimki öyle oldu

Yasin kocaman
Benimde aynı %63 engel oranı ve 1 yıl süreli 25 ekimde ankaraya gönderdim ama kurulda dendi 1 hafta önce bekliyoruz hayırlısı olsun..

hunter41565
Yani vergi dairesine verdiğimiz tarihten itibaren mi emekli maaşı hesaplanacak ödenecek?

Yasin kocaman

benim yüzde 59 süresiz 3.10.2018 de gitti dosya hala ses yok 12 sinde giden ve oneylanan dosyalar var anlamadım sanırım bağlı olduğumuz vergi dairesinden kaylanıyor gidip sorcam hafta içi

Beyler vergi dairesinin yogunluguda etkili en mantiklisi ankaraya ulasmak brn ankaraya ulastiktan onaylandi dedikten sonra yaklasik bi 15 gun daha bekledim yazimin vergi dairesinden gelmesi icin

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt