Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

hunter41565

İnşallah dediginiz gibi olur, bu konuyu engelliler.biz platformunda yazmıştım fakat böyle bir şeyin olmadığı söylenmişti bana. Geçerliliği sgk başvurusu sonrası için geçerli olduğu söylenmişti

İstanbul evis sayfası cep telden girmeye çalıştığımda 3gündür hata veriyor bir bende mi oluyor acaba ?

selam geçmiş olsun rahatsızlığınız neydi rapor oranınız kaçtı bide sigorta giriş yılınız kaç.teşekkür ederim...

Yasin kocaman

Yanlış An laşılma var sanırım vergi indirimi teslim ettiğiniz tarihten itibaren hesaplanır emekli maaşı tabii kide sgk ya başvuru yapıldıktan sonra hesaplanır saygılar....

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hozgul merhaba benim raporum surekli %43 hastalik durumumda ilerlemeden dolayi raporumu yenilemek(vergi indirimi icin) istesem nasil bir yol izlemem gerekiyor tesekkurler

Merhaba;

Benim vergi indirimi başvurum için, internet sitesinde sorguladığımda sonuç geldi. Takribi 2 ay kadar sonra internette raporum incelenmiş ve onaylanmış.

Süre konusunda bilgi olması mahiyetinde paylaşmak istedim.
Selamlar...

DIRILIS

Siz raporunuzu yeni almamış mıydınız? Rapor oranını durumunuzdaki ilerlemeden dolayı istiyorsanız maliyeden hastaneye sevk almanız lazım. Rapor alış tarihiniz nedir? Eğer yeni ise o halde rapora itiraz etmeniz lazım.

nihayet 3 ekimde yüzde elli dokuzla giden dosya yüzde 46 olarak onaylandı bügün eviste bilgiler geldi tam 3 ay da geldi sonuç bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum

19.09.2018 de %40 sürekli Ankaraya onay için giden raporum , gittiği gibi onaylanıp gelmiştir.

Anlaşılan sıkıntı İstanbul da.....
İstanbul evis e işlememiş...

3 ekimde gonderdigin rapor eline gectimi yoksa sadece evistemi gordun benimde 12 ekimde gitti hala rapor elime gecmedi

carusman

elime henüz yazı gelmedi eviste bilgiler geldi çok yakında belge gelir sanırım şu anda vergi dairesinde iş yerine yazı yazılacak dosyayı teslim ederken memur ben sana rapor gelince ararım demişti daha ses çıkmadı

kamilali

Nasıl bir ülkede yaşıyorsak şu işin sırasında bile hak hukuk yok belli...İl il ayırmakda ne ??? suçumuz İstanbullu olmak mı? 27Ağustosda Fatihe teslim,6 Eylül evis,26 eylül ankaraya anca ulaştı dediler.Başka illerden Ekimde Ankaraya ulaşanlar sonuç alıyor.Biz ne telle Ankaraya ulaşabiliyoruz nede çoğu zaman Evisin sayfasına bile ... Ankaraya 15günde ulaştığımda hala kurulda cevabı alıyorum...Nerden hangi ilden gelirse gelsin tarih sırası yaparsın, ona göre kurula sokarsın sonrası o ilin vergi dairesine takılsa bile en azından bi yerde adalet olmalı ...

Son düzenleme:
Merhaba 26/09/2018 de İzmir vergi dairesine teslim ettim 28 inde göndermişler 9 ekim Ankara ya ulaşmış. %55 gittiği gibi onaylanmış sisteme az evvel girmişler 31/12/2018 de onaylanmış. Bundan sonra nasıl bir süreç izlemeliyim. SGK ya rapor elime ulaştıktan sonramı müracaat etmeliyim yardımcı olurmusunuz?

29/09/2018 Tarihinde Vergi İndirimi

29/09/2018 Tarihinde Yüzde 75 Oranlı Raporumu Vergi İndirimi İçin Sivas Vergi Dairesine Dilekçemi Verdim 02/10/2018 Tarihinde Ankaraya Yollamışlar Ama Ankaraya Ulaşamıyorum Ne Kadar Numarası Varsa Arıyorum Açan Yok Ne Yapmam Lazım Ankaradan Birilerini Yollasam Bilgi Verirler Mi Acaba Durumum Hakkında

ibrahimhuzeyfe

Kimseyi Yollamana gerek yok dostum. Sivas vergi dairesini ara santrale bağlan vergi indirimimi öğrenicem de operatör seni birime bağlar. Onlara şunu sor : Engelli indirimim geldi mi ? Gelmedi derlerse şuan hangi ayın vergi indirimlerini yolluyolar diye sor onlarda örnek veriyorum ekimin ilk haftası diye der. ona göre hesabını yap her hafta bi önceki ayın haftası geliyor. Kafan karışmasın ;)

ibrahimhuzeyfe

Dostum 03124153217 nolu telefonu ara saat 10-11, arası birde saat 15:00 den sonra sürekli ara mutlaka açarlar yüksek ihtimalle raporun sonuçlanmıştır Ankarada

HakanEs26

hunter41565

Açmıycakları varsa söylediğiniz saattede açmıyorlar.Istanbuldan gönderdiyseniz 4ay cevap almanız çok zor.Diğer iller gibi kolay çıkmıyor .Fatih vergi dairesini bugün aradım burdaki engelliler bölümü dediğiniz bilgileri bile vermiyor.

ben de kafayi yicem,sirket el.degisitirecwk gibi,glemekli olup girdi cikti yaoacaktim,acele et ditorlar bana,daha cevap yok..27.08de Aksaeaya verdim,06.09da ankaraya gonderildi yazitor evis,ama hala jurulda..sirket vwrgi dairesine de birsey gekmemis...

SM-G9650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BoraBalli tarihlerimize varıncaya kadar aynı durumdayız.Bu hafta resmen kafayı sıyırttılar bana ...

samsara77

biliyorum hocam,burayi surekli takip.wdiyorum.Bizden sonra ki cogu arakadasa cevap gelmis ki Istanbuldan gonderenler bile..Valla isyerine girdi cikti hakkimi kaybedersem cok uzulcem,benim icin.guzel firsatti,ama bu gidisle yatar,cok gec jaldilar。。Ben arakikta biter duyordum,kasim da kurulda,15 gunr cikar demislerdi,qrtik ulasamiyorum da..hayitrlisi olsun hepumiz icin

BoraBalli

İstanbul Fatih Vergi Dairesi Engelliler Bölümü direk numarasını oranın santralini bile 15gün aradıkdan sonra anca bugün alabildim. Faydalanmak isteyen arkadaşlarım için :
0212 453 83 32 -33-34-35
4 hat ...
Ben bugün 0212 453 83 34 'den 1kez ulaşabildim.
Rabbim hepimize sonuç almayı artık kolaylaştırsın ...

BoraBalli

Benim raporum sonuçlandı 20 Eylül de ankaraya ulaşmıştı herkesin hakkında hayırlısı olsun bilgi amaçlı saatleri yazdım ben ararken en çok o saatlerde görüşme yaptım

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt