Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Eksik evrak ise sağlık kurulundan aldığın raporun tahlil ve tetkik sonuçlarını hastane kaydetmemiştir. Tekrar bağlı bulunduğun vergi dairesine gelecek ve vergi dairen hastaneye yazı yazıp tahlillerini isteyip gelince tekrar ankaraya yollayacak. nerdne biliyorum dersen aynı şey benimde başıma geldi. 24 nisan da verdim 29 temmuzdan hastaneden yazı istendi 08 ağustosta tekrar ankaraya gitti ve 29 kasımda geldi %59 sürekli olarak. yani yine senin baya bi süreç bekliyor Ertugrul Aydın

Yazıktır günahtır yaaaa...
Madem rapor tek başına yeterli olmuyor, bazı hastalıklar için rapor ekine tahlil de isteniyor... şunu baştan söyleseniz de insanlar zaman kaybetmese...
Neredeyse 1 yıla varacak eksik raporu olanlar....

@Kamil ali

dostum yeterli ama hastanenin sen rapor aldığın zamanki tahlillerini sağlık bakanlığının portalına yüklemedikleri için böyle oluyor.

Ben de başıma böyle bişey gelir mi diye e devlete baktım. Hasane 22 temmuzda tüm tahlilleri girmiş
Ben de 25 temmuzda muayeneleri olmuşum...
Bakalım ne olacak
Eylülde İstanbul a teslim ettim
Bakalım n olacak

Kamil ali

Dostum yarın ilk iş olarak vergi daireni ara hangi ayın vergi indirimleri gelmiş onu öğren ve senin evraklarının geri dönüp dönmediğini öğren hastane evrakları ile ilgili olduğunu da söylersen. Ona göre bilgi alıp ne zaman geleceği yönünde az da olsa kafamda hesaplama yaparsın.

Allah yardımcın olsun.

Kamil ali
Kardeşim benim raporumda dün itibariyle çıkmış benimde 19 Eylül de İstanbul maliyeden gönderilen evraklarım 25 Eylülde Ankara da olmuştu dün itibariyle göndermişler tüm bekleyenler için sabır diliyorum ki gerçekten bu sabıra ihtiyaç var.

Merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum, öncelikle herkese geçmiş olsun, benim raporum Ekim 9 da ankaraya varmış, 40 gündür ulaşamıyorum ankaraya, Ekim ayı ne zaman gelir acaba, bilgisi olan var mı

Bu arada İstanbuldan gönddfildi

Bilgi amaçlı. 05/10/2018 Sivas vergi dairesi teslim. 08/10/2018 Ankara'ya ulaşma. 16/01/2019 Ankara'dan sonuçlandı yanıtı. Fakat sonucu söylemediler. 03124153597

Arkadaşlar içinizde vergi indirimi alarak emekli olan varmı bende gösterge 9475 olarak sistemi girmişler ne kadar maaş alacağım yazmıyor

Yigido39
bakanlık onayı 3 ay sürüyor vergi dairesine gelince sisteme giriyorlar sonrada işyeri ne yazı gidiyor ben vergi dairesinden kendim aldım yazıyı 08/01/2019 da aldım sgk ya aynı gün başvurdum ve bugün e devlette işlemlerin başladığını gördüm .NOT MAİL ADRESİM mustafaesin1961@hotmail.com

Herkese selam,
Az önce İstanbul Fatih vergi dairesi ile görüştüm...
Ankara kaynaklı genel bir gecikme olduğunu bu hafta çok sayıda raporun kuruldan çıktığını ve önümüzdeki hafta ellerinde olacağını söylediler...
En geç 15 şubata kadar sonuçlanır dediler....
Yeter ki onaylansın Şubat ı da bekleriz...
SABIRLA.....

kamil

Kamil ali

kullandığın ilaçlar varsa onların kan tahlilleri isteniyor doktorlar bununla ilgenmiyorlar bende aynısı oldu şansıma noroloji doktoru farkına vardıda hepsinden tahlil istedi ve raporuma yazdırdı sanırım sende böyle bir eksiklik var sabırla beklemekten başka yapacak birşey yok geçmiş olsun

Merhaba
10 ocakta buyuk mukelleflere gonderildi kaydi dusulmus yazi sayi numarasi verdiler
Bu numara ile sonucu ogrenebilecegim bir yer varmi
Yazi istanbul buyuk mukllefler vergi dairesine ne zaman ulasir
Bilgi verebilirseniz cok sevinirim

hancer55

Bağlı bulunduğun ( oturduğun şehri yazarak) ben izmir'de oturuyorum evis izmir yazarak takip ettim sende evis ve oturduğun şehri yaz çıkan ekranda tc numarası ve soy adını yazmanı isteyecek buradan herzaman bu şekilde takip edebilirsiniz

Buyuk mukelleflerden gonderilen evraklar evsis ten gorulemiyor

Merhaba vergi indirim icin muracaatim da çalıştığıma dair aldigim belgede işyeri adresi farklı bir ilde calistigim yer farklı bir ilde.vergi dairesinde ki görevli burada Şubesi varsa buradan müracaat olur dedi.pek guvenemedim kendisine.birde bu şekilde olsa bile cevap benim çalıştığım yere değil heralde evrak ta yazan ana merkeze gider heralde.bilgisi olan varsa cevap verebilirseniz sevinirim.grupta yeniyim doğru alanami
Yazdım bilmiyorum

Selman selman

Dostum ben eskişehirdeyim ama şirketim istanbula bağlı. Ben işyerimin merkezinin adresini verdim oraya gitti. sende öyle yap bence.

Is yerinden verdikleri sgk dokuman çıktisinda o adres yazıyordu.bende verirken sordum olur cevabı aldım yani evrak gitti artık.benim korkum zqten 3 ay sürüyor bir sıkıntıda sil baştan olmasın istiyorum.

Korkun olmasın bende tereddüt etmiştir eskişehir mi istanbul mu diye dairedeki memur İstanbul yazmamı söyledi. Sorun olmaz.

Sağol kardesim ancak seninkinde istanbula bağlı olduğundan orAdan yap demiş.akla uygun olanı söylemiş benimkinde ise is yeri merkezi adresi kocaeli ben sakaryadayim ofis sakarya da yani.ben sqkarya vergi dairesine verdim.burda bir sıkıntı var gibi.işyeri adresi kocaeli verilen yer sakarya vergi daireai😂😂😂

Selman selman

Bende Sakarya dan verdim iş yeri Sakarya ve Sakarya vergi dairesi müdürlüğüne verdim. Ama evis Sakarya yok nerden takip edebilirim acaba bilgisi olan varmı?

artik sona dogru az kaldi..simdi isyerine gidip evragi alip sgkya emejli olabilir yazisi almak kaldi..surec tam nasil isliyor bilen var mi?
8862c6d82af8e6d3b8e6be9c1b01238d.jpg

SM-G9650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt