Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Murat CAN Kurt
Evraklar eksiği nedeni ile geri dönmeyi onaylananların yazdığı çoğunluğu aynen onaylandığı yönünde, psikiyatri bulunanlardan süreli ve tekrarlanmayabilecek hastalık olanlara süreli verildiği forumda sonuç yazanlardan anlaşılan böyle

Yani merkez kurulu verilen raporlara uydukları ve aynen onayladığı gibi yazılar okudum.

Murat CAN Kurt
Aynen kardeş evraklar eksiği nedeni ile geri dönmeyip onaylananların yazdığı çoğunluğu aynen onaylandığı yönünde, psikiyatri bulunanlardan süreli ve tekrarlanmayabilecek hastalık olanlara süreli verildiği forumda sonuç yazanlardan anlaşılan böyle

Arkadaşlar Kederli303 kardeşimizin dediği gibi bence her ilden heyete evrak sokuyolar ve galiba aynı sayıda sokuyo olabilirler böyle olunca evrağı az olan illerin ileri tarihlilerine daha önce bakılmış oluyo çünkü örnek verecek olursak benim evrak samsundan gönderildi ve ankaraya 20 kasımda ulaştı 24 ocakta sonuçlanmış. 03124153218 e ulaşamadığım için akıbetini bilmiyorum. samsun vergi dairesini aradım haftaya gelir dedi çünkü bi öncekiler bu hafta geldi dedi

5 ekimde ulasmis ankaraya yinede sonuçlanmadı nasil oluyorsa 20 kasimda 1.5 ay sonra ulasan sonuclaniyo Allah bizlere sabir versin

Son düzenleme:
Arkadaşlar raporu yüzde 40 ile gidipte rapor derecesi düşürülen varmı Ankara dan.bipolar rahatsızlık tan

Arkadaslar 22.10.2018 konya vergi dairesine teslim ankaraya 06.11.2018 gidis 15.11.2018 yuksek saglik kurulusuna varis ankarayi ariyorum sonuclanmamis diyorlar benimle ayni tarihte gonderipte sonuslanan arkadaslar varmi

mustafa1975
Mustafa kardeş benimde
20.10.2018 hastaneden rapor bekleniyor
09.11.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
20 kasımda Kasım ayında ellerine ulaşanlara, 31 ocakta bakılmaya başlanmış.

Mustafa kardeş tahminim 10-15 gün içinde sonuçlanır şubat içinde en geç sonuna doğru gönderilir.

Kederli303 tesekkur ediyorum cevabin icin. Yeni bilgi edinir ve paylasirsan savinirim

19.09.2018 başvuru yapıp sevk yazısını vergi dairesinden aldım.
20. 09.2018 hastanede kurul işlemleri
09.11.2018 Bakanlığa gönderiliyor
20.11.2018 de bakanlığa ulaşıyor.
Vergi dairesine telefonda diyorum ki 3 ay diye söyleniyor. Vergi dairesinde telefondan memur tarafından verilen cevap bakanlığa ulaştıktan sonra 3 ay 🤔

Kederli303

Evet çok ekstrem bir durum olmadıkça 3 ay benim işlemlerin tam 4 ay sürdü maalesef Ankara’da işlemler hiç adil olmayan bir sistemsizlikle yapılıyor, üzücü bir durumdur.

Zaten düzenli bir şekilde olsa çok sayıda kurul ile bölgelere göre ayrı bakıp bir ay bile sürmeden sonuçlandırılır olurdu

En sonunda kurula ulaşıp rapor hakkında bilgi aldım. 05.09 ankaraya elden teslim ettim 20.11 iş gücü kaybı oranı yüzde 20 olarak çıkmış ama daha sonra tekrar onaya girmiş. Şubat kesin sonuç çıkar dendi ama benim raporum yüzde 41 ayak protez 18 şeker 20 kalp tansiyon 10 olarak 48 den 41 baltazar formulu ile hesaplanır yeni cetvelden verilmedi mi bu hastalıklar bide ınternetten yaptığım artırma iş gücü çalışma kaybı iş kazası gibi durumlarda filan bakıldığında okudum. Daha bana kesin bir bildirim yapılmadı daha onayda inşallah onaylanir

S.a arkadaşlar bir sorum olcak cvp rica ediyorum benim ankaraya giden rapor 46 ..20.8.2018.tarihinde gitti 20.11.2018de tekrar sevk çağırdılar kulak test 30 verildi 46 olan rapordaki kulak oranı 18 şimdi raporum 46 olan surekliydi şimdi süreli çevrilmez dimi arkadaşlar bide oran düşme ihtimali varmı saygılar.

Merhaba,
benimde 17 ocakta vergi indirimim onaylanmış fakat daha 06.02.2019 tarihinde elime ulaştı.Bulunduğun ilin vergi dairesinde yaklaşık 15 gün
evrak işleme alınması sürüyor.

benim bildiğim Ankara oran düşüremiyor.Benimde daha dün elime ulaştı ve oran aynı şekilde kalmış.

Ankara oranı düşürmez inş. Çünkü tekrar sevk 6 ayima mal oldu

ÖzürüM fizik 8 göğüs 8 ortapedi 12 kulak 30 bu derecede oran dusermidusermi

Merhaba benimde uyku apnesi tansiyon şeker ve obeziteden oran hastaneden 54 süresiz verildi 10 ocakta ankaraya ulaştı
Sorum şu benzer durumdan süresiz veya süreli nasıl gelir bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim birde sanırım 3 ayı buluyor ben didimdeyim bu süre daha çok uzayabilirmi... ???

Dün aradım arkadaşlar maliye aralık dosyalarını incelemeye başlamış şubat 18de dosya gönderimi olcaksin benim rapor sürem şevkle 6 ay buluyor taş olup catladik inşallah bizden sonra herkesin duası kabul olur devlet seviyormu dovuyormu psikolojisine girdim gerçekten askeri hastane raporları baz alınsa keşke bir kerede tetkikler yapilsa süper olcak

Hızlı ilerliyor o zaman geçen hafta forum daki arkadaşların yorumlarında 31 ocakta kasım ayında ulaşan raporlara başlamışlar diye yorumlar vardı

Iyi akşamlar arkadaşlar 03124153315 i bugün sabah saat 10 dan sonra aradım Kasım ayındalar cevabını aldım. Bazı illerden az sayıda rapor varsa onlar büyük illerden biraz daha önce sonuçlanabilir. Muhtemelen şubat 20 sinde hepsi sonuçlanmış olur diye umuyorum. Sabır etmekten başka çare yok

19.09.2018 sevk
20.09.2018 hastaneden rapor bekleniyor
09.11.2018 Rapor Ankaraya gönderildi
20.11.2018 ellerine ulaştı.
Prim 7300 gün 20 yıl 4 ay Emeklilik için Vergi indirimi sonucunu bekliyorum. Herkese sabır ve olumlu sonuçlar diliyorum.

Yazın daha yoğun oluyor enerjik oluyor insan kışın istisdam azalıyor talep düşüyor kısacası ekonomik faktör sosyal aktivite azalması arz talep yani ozurluye Allahtan gelen bedensel ruhsal sağlık eksiklerini Allahtan bilip hayata sıkıca tutunmak amacımız bu ama baska bir amaç daha varki ankarada dayım olsun çöpçü olsun egosu olan kamu personeli varki onları denetleyen yok

Merhaba bende de rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor yazıyor.Hastaneden verilen oranı nasıl öğrenebilirim acaba?

Hastane içerisinde Heyet raporlarını kabul eden bölüm var oradaki memura rica ederseniz söyler sanırım bilgisayarlarında kayıtlı

Herkese iyi geceler
Ankara merkez sağlık kurulu elden rapor alıyor mu acaba? Eksik birkaç evrağı hastane ek yapmamış..

Arkadaşlar İstanbuldan Ekim ayında Ankaraya ulaşan raporlar onaylanmış İstanbul Fatihteki vergi dairesine ulaşmış fakat
Ankara merkez kurulun telefonlarına hiç açan olmuyor bir haftadır ulaşılmıyor ulaşan Kasım ayından haber alan var mı?

Arkadaşlar merhaba forumda yorup yapmış arkadaşlar da ben bir konuyu anlamadım ankara psikolojiden rapor alan arkadaşlar ve tekrarlanmayan hastalıklara süreli yazmışlar hangi hastalıklara süresiz veriyor bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim teşekkürler

0312 415 35 97 bu numaradan ulasabilirsiniz sadece detaylı bilgi yok raporun kurula girip girmedigi bide posta bilgileri sonuc söylenmiyor su an icin kasım ayına baslanmıs bu hafta bilginize

Üst Alt