Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Selamlar. Bu hafta bir rapor götüreceğim Ankara’ya. Hangi haftadalar vs. öğrenebilirsem buradan paylaşacağım. Herkes için hayırlısı olsun.

şidmi konuştum en net bilgi 9 -10 KASIM başvurularını 15 şubatta istnabula göndermişler.

Latifak43
Bulunduğunuz ilin vergi dairesine başvuruyorsunuz. Sizin ve çalıştığınız işyerinizin dolduracağı formları işyerinize onaylatıp 182 den "sağlık kurulu" bulunan araştırma hastanesinden veya hangi devlet hastaneler inde varsa sağlık kurulu randevusu alırsınız. Sizi vergi dairesi yönlendirecektir.

Ilknur2010 sweden0

Rica ederim

burada vergi dairesine başvurulan tarihmi yoksa raporun Ankaraya gittiği tarihmi baz alınıyor? bende 19 kasımda başvurdum ama rapor 26 aralıkta çıktı. vergi dairesine yapılan başvuru sırasına göremi işleme alınıyor?

Aralık 22'de verdim raporu elden, bugün sorduğumda Mart sonu ancak çıkar Mart'ın sonundan sonra arayın dediler.

bana bir çıkış numarası verdiler.eviss çalışmıyor ? sizce nereden sorgularım ne rapor verildiğine dair.

Telefonla arayıp sormakla yetiniyorum. Eviss yaklaşık 10 gündür çalışmıyor.

Bnim rapor 6 kasımda ankaraya ulaşmış.
Hala bi sonuç yok aradım işlemde diyorlar.
Kuruldan çıkmamış...

sweden0 merhaba.
Merkez sağlık kuruluna elden evrak verebiliyor muyuz? Eksik bir raporum var. Alıyorlarsa uzun bir yol katedip geleceğim Ankara’ya

Her hafta arıyorum en son geçtiğmiz perşembe aradım.

Haftaya belki çıkar dediler...

Slm lar eksik evraklar elden Ankara'ya götürülüp teslim edilebiliyor mu bu konu hakkında bilgisi olan varmi

Üst Alt