Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

İSMAİL53 Kardeşim bu başVUru durumunu nereden yaptın bana yazarsan sevinirim

21.05.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor benimki seneye onaylanır herhalde

kasım 22 2019 ankaraya varış raporumun bu 15 gun içinde bir ümidim var

20 Kasım

Ankara ile bugün görüştüm temmuz sonunu bulur dediler

Her açan başka birşey söylüyor kardeşim itibar etme yazim işi uzuyor memurlarda sık aranmasin diye sallıyor az kaldi

Mustafamks

Bencede

18 kasım
Ankara ya telle mümkün degil ulaşamıyorum açmıyorlar.
İzmir vd. Aradım Ekim, in sonunun geldigi söylendi. Sabır diyorum. Elden bir şey gelmiyor. Allah büyük.

Bende bugün izmir vergi dairesini aradım ekim sonu geliyor dedi ankarada ekim sonunu yolluyoruz dedi

Galiba temmuz sonunu bulacak hayırlısı

Lüver

Bende temmuz sonunu bulurumu dedim, aylar karışık geliyor dedi. Yani Kasım başlayınca, Kasım sonu, hemen gelebiliyor, Kasım başı sonra gelebiliyor dedi. Başlasınlarda kasıma ben razıyım bir ay daha beklemeye.

Kasım başvuruları dönüşleri, temmuzdan önce başlamayacak gibi geliyor bana.

tevfik1
Yok seneyi bulmax sanirim eylulde yada ekimde.

göksel75
Tesekkur ederim iyi bir calisma.asagidakilere bakinca moral gidiyor 🙄ama olsun emegine saglik.

Herkeze iyi geceler ben bugün İzmir vergi dairesi ile görüştüm Kasım ayı gelmeye başladı dediler benimkide Aralık 22 bende bekliyorum bana gelen evrak yok şuan dediler kadim ayindan geliyor gelen dosyaları bekletmeden işleme alıyoruz dediler nekadar doğru bilemiyorum ama söylenen böyle bilginiz olsun diye söylemek istedim arkadaslar

Benimki de 19 şubat. Ankara’dan başvurmuştum. İnteraktif vd den dilekçemi sorguladığımda ilk günden beri işleminiz sonlandırıldı yazıyor :) pandemi süresi kadar üstüne konulacak anlaşılan. Temmuzda gelir demişti memur. Eylül ekim anca gibi gözüküyor. 21 martta da emekliliğim doldu. Versinlerde evrağı gidip emekli olayım :)

Benimki de 19 şubat. Ankara’dan başvurmuştum. İnteraktif vd den dilekçemi sorguladığımda ilk günden beri işleminiz sonlandırıldı yazıyor :) pandemi süresi kadar üstüne konulacak anlaşılan. Temmuzda gelir demişti memur. Eylül ekim anca gibi gözüküyor. 21 martta da emekliliğim doldu. Versinlerde evrağı gidip emekli olayım :)

Ne emekliligi bu.normal emeklimi oldun.

Herkeze iyi geceler ben bugün İzmir vergi dairesi ile görüştüm Kasım ayı gelmeye başladı dediler benimkide Aralık 22 bende bekliyorum bana gelen evrak yok şuan dediler kadim ayindan geliyor gelen dosyaları bekletmeden işleme alıyoruz dediler nekadar doğru bilemiyorum ama söylenen böyle bilginiz olsun diye söylemek istedim arkadaslar

Ekim sonu diyorlardı, demekki Kasım ayına başladılar,

Arkadaşlar benimki Kasım 13 ama tık yok yalan söylüyorlar bizlerle oynuyorlar

4 kasım 2019 bakanlığa gönderildi yazısını aylardır görüyorum. İstanbul büyük mükelleflere kasımın başında teslim etmiştim

Arkadaşlar ben hakkımı helal etmiyorum ve artık ümidimi kestim böyle bir işe giriştiğim içinde kendime çok kızıyorum 45 yıldır devletten hiçbir şey beklemeyen ve tek kuruş dahi faydalanmamış bir TC vatandaşı olarak gururum incindi yazıklar olsun

aydın44

Aydın eli kulagında gelecekk seninki
Cok az kaldı.az daha sabır.yüzdün kuyruguna geldin.yapma üzüyorsun bizide.önumuzdeki hafra kesin gelecek senin haber tmm.hic merak etme.

49serkan
Elden bir şey gelmiyor, insanların psikolojisi bozuldu. Hakkın olan şeyi alamamak, yıllarca çalışıp, hastalık sahibi olmak, sonrada böyle umursanmamak ve aylarca bekletilmek.
Bu kadar insanın kul hakkı kimin boynunaysa, cehennemden çıkamayacak, o kişi yada o kişiler. Mübarek Cuma günü beddua etmiyorum ama bunun vebali çok büyük çooookkkk

aydın44
Sabır kardeşim sabır, hakkın olan senin olacaktır.

Ne yapayım benimde aydından farkım yokki.işte burda birbirimize sabırlar diliyoruz.dayanmamiz icin teselliler yaziyoruz.hakikaten calisamiyoruz.yoksa bu işlere kalkarmiydik.benim normal emeklime az kaldi.ama nasil beklerim 2sene birak 2 seneyi 1ay bile cok zor.ailem yardim ediyor ama ne zmna kadr.zor kardesim cok zor hayat mucadelesi.bekliyruz iste hepberaber.yalniz olmadigi bilmek iyi geliyor haksizmiyim

aydın44 bey sabır yapacak birleşeyim yok bekleyeceğiz şöyle düşün hastanelere gittiğinde veya etrafına bir bak senden benden kötü durumda olanlar var mutlaka ve Allah CC bazen kulu için hayırlı olacak bir işi belki bir evrakı saklar zamanı gelince işleme aldırır bizim halimizi Allah biliyor sağlığına ailene bak gerisini Allah’a bırak unutma rıskı veren Allah tır

Burada konustuklarimizdan kaç kişinin raporu sonuçlandı bilgisi olan varmı baya kişi var ama sonuç fazla yok acayip bir durum bu pandemi sürecinde daha fazla sonuç geliyordu bu ara durdu nedense

Arkadaşlar birşey soracaktım ben evrakı Gebze Kocaeli vd den verdim evrakın durumunu nasıl takip ediyorsunuz bilen yazarsa sevinirim e devletten sorgula butonuna bastığımda işleminiz sonlandı diyor başka bilgi yok

Koca oglan bütün bunlar iktidarın ali cengiz oyunları. Başka bir mantıklı açıklaması yok. Dimi yani pandemide bile iyi kötü sonuçlananlar oluyorken şimdi memurların tam kadro çalışmasına rağmen halen ekimden sonuç bekleyen olması ne tesadüf.

Üst Alt