Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Cidden ben bu olanlara akıl sır erdiremez oldum. Saçma sapan işler dönüyor. Herhalde 1 aylık evrağı 3 ayda çıkarır oldular. Eylül gelir bide 2. dalga başlar bu sefer 2021 bekleriz herhalde.
Artık psikolojim bozuldu. Yok gelmiyecek bu yazı.
Telefon açıyorsun lütfenle bilgi. Oda bilgi degil.
Evıs, gıb, haricinde baş vurup bilgi alabileceğiniz hiç bir yer yok.
Demir perde arkasında iş yapıyorlar. 8 ay oldu.
Sıka sıka agzımda diş kalmadı.
Çıkıp birisi dese, kardeşim bir yıl bekleyeceksin diye, bu kadar, bunalmazdım.
Zaten bu iş bir yılı bulacak, umudum yok artık.
Hali hazırda emeklilik şartlarını hakedenler için çok kötü 1 süreç Allah sabır versin bekleyen tüm arkadaşlara İşin kötü tarafı emeklilik için başvurunca tekrar hastane ve heyet raporuna tabi tutulmak engelli olan onlar mı yoksa bizlermiyiz?
Kesin bilgi. Benim bı arkadasim 24 Aralık'ta gönderdi 12 Haziran yazısı hazırlanması 16 Haziran işyerine gönderildi yazıyor. Olumlu sonuclanmis fakat iki yıl süreli vermişler nedense
Ben ondan önce verdim benimkinde sonuç yok İzmir bu arada
Badi35:arkadaşına hayırlı olsun kardeşim ancak bu nasıl bir iş anlayamadık zar atarakmı seçiyorlar dosyaları bizlerden sonra verenlerin sonuçları gidiyor bizimkilerde tık yok
Arkadaşın rahatsızlık uyku apnesi ve guatr dan ameliyat olmuştu. Bende anlamadım nasıl oldu tam 10 gün sonra verdi benden hayırlısı olsun. Kendim de evisten baktım öyle inandım . Benimde aklim almadi
Arkadaşlar hayırlı geceler. 23 Ekim Sakarya vergi dairesine vermiş olduğum yüzde 44 raporum aynı şekilde bir yıl süreyle onaylandı bilginize. Darısı bekleyen tüm engelli arkadaşlara
Kardeşim hem engelli raporu hem vergi indirimi süresiz (sürekli ve kontrol muayene şartı yok) olmasına rağmen erken emeklilik için dilekçe verdiğinde yine hastane ve heyet raporuna tabii tutuyorlar mı? Bu arada ben Ziraat Bankası çalışanıyım. Bizde SGK yok güvencemiz özel banka sandığı.
heyagmur
ben de ziraatbank çalışanıyım TZH vakfıyla konuyu bizzati görüştüm, kazanılan hak olduğu için praitkte bu tarz bir uygulamamız yok dediler fakat vakıf senedinde kurum kontrol muayenesi talep edebilir maddesi var.
Emeklilik başvurusu esnasında ise sadece vergi dairesi teyit yazısı isteniyormuş, siz önden vergi dairesi teyit yazısını alın kuruma öyle gönderin bana kalırsa.
sarp35
Çok şükür bir ziraatli Güvencesi özel banka sandığı olan çok az. Ben Eylül 2021 de hak kazanıyorum. Vergi indirimi yazım yeni gitti ik ya. Birkaç sorum vardı eğer bilgin varsa. Yarın skype den de görüşebiliriz. Bankadaki kullanıcı adım da heyagmur.
Teyit yazısı nedir? Hangi vergi dairesinden? vergi indirimi için başvurduğum vd mi, kaydımın olduğu vd mi yoksa işverenimin bağlı olduğu vd mi?
Maaşta düşüş oluyor mu ben asistan yönetmenim ne kadar düşüş olur ortalama bugün emekli olsam maaş ne kadar olur? kıdem tazminatında miltar farkı varmdır normal emekli ile engelli erken emeklilik arasında ?
Bu arada ik ile geriye dönük vergi indirimleri için görüştüğümde 2 aylık sadece yatırıyorlarmış, ben 15 ekimde başvurmuştum geriye kalan 5-6 ay için işverenimin bağlı olduğu vergi dairesine dilekçe ile başvurmamı istediler.
Yarın görüşebilirsek çok sevinirim. Ayrıca cevap yazın için teşekkür ederim.
19 gün önce telefonla ulaştım ayın 4 ünde 20 kasım kurulda olduğunu söyledi bayan 11 ay oldu raporu göndereli allahım biz kimlerin elinekaldık sonumuz hayır olur inşallah
çıkışını verdir 24 koduyla. başvururken çalışıyor olman gerekiyor çıkış verdikten sonrada işsizlik parasını için başvur kabul olmasa bile ekime kadar nakdi yardım parası bağlanıyor.