Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

sweden0 bana adresi yazabilir misin? Ankara’ya geldiğimde konu hakkında danışmak istiyorum sekreterliğe. Teşekkürler
35tm35 Ilknur2010 ve diğer arkadaşlar, forumu takip ediyorum her gün. Umarım herkesin gönlüne göre olur. Benim evrak 25 Aralık Ankara’ya ulaşmış. 2.kere sevk. İlki ortalama 70 günde çıkmıştı. Önümüzdeki hafta Ankara’ya gideceğim. Bişeyler öğrenebilirsem buradan paylaşırım. İyi hafta sonları

Çok tesekkurler asaği yukari ayni zamanda vermisiz raporu ankaraya.insaallah sorun cikmadan onaylanir .sizin evrak hangi
hastaliktan geri döndü. Bende verirken sadece raporumu verdim tahlillerimi istemediler

Uyku apnesi. Psg raporunu eklememiş hastane. Onu istediler. İş bilmezler yüzünden bir sürü zaman kaybettim gereksiz:(

Gelir İdaresi Başkanlığı Devlet Mahallesi Merasim Cad. No:9/1 06450 Çankaya / ANKARA

Sinope
Benim rapor 15.02.2019 da Ankara'dan çıkışı eviss çalışmadığı için sonucun vergi dairesine gelmesini bekliyorum başvuru tarihinden 158 gün oldu

158 gün iyiymiş .cok uzun süreler bunlar .sabredeceğiz artik ya9acak bir sey yok

@Ilknur2010
Bu sayede sabrımızın artması kazanımımız oldu😊

Kar tipi halinde yağıyor yollar beyaz oldu sabaha kadar yağacak gibi araçların üstü 5 cm tutmuş

Mart kapıdan baktıran

Kazma kürek yaktıran sözü şuan izmirde gecerli

İstanbul'da araçların üstünde 5-7cm ve yollar 2-3 cm kar tipi halinde devam ediyor.

Havalar kestane havasi sobasi olan evler için kar eglencelidir

13/1/2019 istanbul vergi indiriminden eksik evrak geldi 13/2/2019 sağlık kuruluna girdi rapor ankara gidip gitmediğini nasıl öğreniriz telefon numaraları lütfen

Sana vergi dairesinden iletişim adresi vermediler dosyanın takip etmen icin

Slm günaydın arkadaşlar istanbul izmir ankara bursa Antep Malatya 80 milyon türkiye günaydın bizde ise devam vergi gelene kadar ise gidip geleceğiz yağmur kar çamur demeden iş aşkı ile

Vasfiye teyzem zamanı güzeldi be insanlar sıcaktı mahalee sokak sıcaktı samimiydi insanların yüzünde tebessüm neşe vardı ahbablik dostluk incelik hanfedilik befendilik vardı şimdi kibir mi yoksa genetigiyle oynanmış besinlerden kaynaklanıyor beyin reflexleri uyuşmuş insanlar haline geldik

Üst Alt