Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

istanbul vergi dairesi engelli birimi direk numarası var mı? arkadaşlar santral açmıyor :)

Hiç problem olmaz oran cetveli 50 cetvelde uygun aynen onaylanır inşallah

Arkadaşlar merhaba sgk sitesinden aylık maaş bilgisi 3.200 +128,26 ek ödeme yazıyor toplıyacak mıyız yoksa sadece maaş bilgisi 3200 tl mi maaş bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi

24 nisan
Toplayacaksınız, 128,26 TL yıllar önce vergi indirimi için topladığımız fişler yerine her ay maaşınıza yatan tutar olacak bu tutar maaşınızın %4 ü olarak maaş zammı oluncaya kadar aynı tutar olur yani maaşınız verdiğiniz bilgiler doğrultusunda 3.200+128.26=3.328,26 TL olacak.

kurul yarın toplanıcak carsamba haber alınır hangi aydalar diye

Strabon merhaba, maaş bağlanan arkadaşlar sgk hesaplamasından 300-500 tl arası daha fazla maaş bağlandığını söylüyor. Doğruluk payı nedir bilgin var mı? Yoksa dediğin gibi maaş+% 4 mü neti? Teşekkür ederim

Engelli emeklilikte normal emeklilikten fazla maaş aliniyor onu biliyoruz abo orani yukseliyormuş.

SGK sitesi maaş hesaplamasında engelli olarak hesap yapmıyor.acaba ABO lu olarak 70-60-37 abo oranlarıyla maaş ne kadar farkeder?bilgisi olan varmı

simdi aradım hadi hayırlısı bugün baslamıslar aralık ayına benim dosya ankaraya aralık 24 ellerıne gecmis beklicez biraz daha hayırlısıyla

Bugün de sonuç yok. Eviss de çalışmıyor. Sevk itibarı ile 161 gün oldu. Ankara'dan yaya olarak çıksam gelirdim. 15 şubattan beri gelemedi😊

Anlasilmaz bir durum.nasil bu kadar uzun sürüyor. E tebligatla gönderiyorlar diye biliyoruz biz

Yok e tebligat vergi dairesinde kayıtlı kep uzantılı şirketlere gönderiliyor. Şirketler ve üniversitelerin var. Kamu kurumlarının kep adresi olmuyor.

Benimki posta ile gelecek maksadım postaya verilmeden alabilmem yoksa bir 15-20 gün yine geçer😊

İyiliklerinin olduğu güne denk gelirse veriyorlar. Evrakları alıp gönderen yazanlar vergi uzmanı iyilik tarafına gelirse yazıp verirler.

Arkadaşlar kurula girip girmediğini değilde, kurula rapor girmiş ve durumunu hangi telefon üzerinden öğrenebiliriz.? Teşekkürler

Klingbeil

0 312 415 35 97 çıktı çıkmadı şeklinde çıkmış ise çıkışsayısı veriyorlar. Başka bilgi vermiyorlar

Dys den sayı her aşaması öyle aradığınızda çıkmışsa söylerler oran ile alakalı değil oran evşste yada vergi dairesinden öğrenirsiniz,

Arkadaşlar burada bir çok arkadaş benim soracağım soruyu sormuş ama tam net cevap verilmemiş. Soru : vergi indiriminden emekli olmak isteyenlerin maaş hesaplaması normal emekli olanlardan farklı mı oluyor ,yani normal emekli olanlardan yüksek olabiliyormu. Ssk'nın Maaş hesaplama diye bir uygulaması var orası ne derece doğru hesaplama yapıyor. Bu konuda bilgi sahibi varsa bilgilendirirse çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim...

Abo oranı ilk sigortalılık prim tarihi yılkara 1. 2. 3. engelli derecesine göre hemen hemen herkesin farklı takılmayın emekli olunca üç aşağı beş yukarı zaten ssk sitesine yakındır 1000 liradan aşağı olmayacağı kesin prim asgari ücret yatmışsa çok farketmiyor, farklı tatmışsa daha yüksek ençok forumda çokluk sırasına göre yazıyorum duyulan 1000- 1300 / 1300-1900 /1900-2200 /2200-3000 duyumlarımız

Üst Alt