Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Evet bende baktim acilmiş.dosya bakanliğa gönderildi cevao bekleniyor yaziyor hala

Benim 05/12/2018 Ankara'ya ulaşma tarihiydi. Dün akşamüstü aradım dosyam sonuçlanmış dosya numarası veriler. 1 hafta 10 güne vergi dairesine ulaşır dediler.

Benim Ankara dan İstanbul vergi dairesine 20 /02 /2019 tarihinde raporun onaylanmış şekilde geldi fakat evis te sorgulama yaptığımda.bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor yazıyor.eviss sistem daha güncelleme yapmamış galiba.benim öğrenmek istediğim İstanbul vergi dairesinden ne kadar zaman sonra işyerine vergi indirim vergi belgem ulaşır sizce

Slm arkadaşlarım kasımın 30 sında saglik raporlarım ankaraya ulaşmış bugün aradım takip kuşunu verdiler fakat raporlarım konseyde olduğunu söylediler ek rapor iştenmiş ben göndermedim dedim fakat konseyde olması ne anlama geliyor bilgi paylaşırsanız sevinirim tşk ederim

Kalp krizi 2 kez annu oldum damarın biri%100 tıkalı imiş 2ciside %80 2adet stent var tansiyon işitme kaybı %43rapor verdiler anlamadığım bugün aradığımda konseyde olduğunu söylediler konseyin görevi nedir acaba

Geçirmiş olduğunu kalp krizi hastanenin yakın olmasindan hayatta kaldım

Kalpten gerçekten az şöleni sanki doktor raporu 70vercek ama devlete karşı suç işler gibi yüksek oran veremiyorlar ben bunu bizzat yaşadım gözlemledim birebir yaşadım eksik evrak la hastaneye sevk le gittim doktor resmen korktu hata yaptık diye sonrasında test sonuçlarını kayıt yaparken 30 verdiler kulaktan önce aldığım raporda 18 verilmiş oran 18 e +12 daha eklenince doktor sevinçten çığlık atıyordu yani burda düşük oranlar doktorun hastalık kanaati değilde devletin verdiği oranın altında değerlendirme yapmalari

Kalp den %30 tansiyon %10 işitme %6 toplamda %46 cıktı fakat hastanenin heyet sonu olarak %43 olarak sürekli rapor verdile inşalla ankara düşürmezse emekli olurum yaş 47 SSK giriş 1990 pirim gün sayısı 6500 gün ankara saglik kurulu ödenmiş piriplerede bakıyor mu yaşa bakıyordu merak ediyorum

bende kalp krizi geçirdim tek damar stent takıldı. hariçten iki damr tıkalıydı ef-50-55 gibiydi. yüzde 50 kalp yüzde 10 hipertansiyon,yüzde 10 da hiperlidemiden toplamda yüzde 60 rapor verdiler. tabi Ankara oranlarla oynamazsa. ama sizin onaylanır. daha fazla düşüremezler.
Hibrahim35
Ankara yaşa yada prime bakmaz sanırım. benimde 6700 prim var 23 yıllık sigorta bende emeklilik için istiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım

az kaldı bu hafta biter bence biterde bakalım sonuc nasıl biter

Yeni engelli raporu oranına cetveline göre
kalp hastalıklarında oran nedir ? Bilen varmı acaba

Eviss eskisi gibi duruyor.Güncel değil. Evise bakıp yanılmayın
Ben Vergi indirimini aldım hafta geçti halen bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor olarak kalmış

Günaydın herkese kederli oranda düşme varmı emeklilik işlemlerini başlattınmi yani benim vergi dairesi denizli iş yeri izmir geçen denizliyı aradım kişisel bilgileri telde paylasmiyoruz yönetmenlik değişti dediler günü birlik denizliye gitmek sorun değilde dosya vergi dairesinde değilse sorun olcak yani sen bilgilerini tekrar yaş raporu ne zamgonderdin kaç ayda elinde oldu ordan hesap yapalım aralık raporu ankarada n alan arkadaşlar varsa paylasabilirmi

35tm35
Düşme yok aynen geldi.20 kasımda bakanlığa ulaştı 13 Şubatta onay, Başvurudan itibaren 5 buçuk ay sürdü. Ankara merkez kuruldan çıkış tarihini öğren 2 hafta üstüne ekle vergi dairesine oran sonuç sorma söylemezler gelip gelmediğini sorarsın gelmiş ise Denizliye gidersin.

O zaman benim 10 ocakta ankarada olmuştu tahminen gelecek aya belli olur sanırım

Üst Alt