Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Kontrol

Merhaba arkadaşlar beni kontrol bitişi 07.11.2018 di ama beni erken kontrolle gittim evrakları teslim ettim fakat heyet günü ocak23e verdiler heyete gidim ve evrakları teslim ettim ve halen cevap bekliyor nezaman gelir bilgisi olan varmış. Bu arada benim bu 3cü raporum yani 3senedir kontrole gidiyorum senede 1 raporum sürekli olmasına rağmen bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim bu son olurmuş acaba nezaman belli olur
Herkese iyi akşamlar.

Bügüne kadar çıkan evrakların hepsini hastsne gönderiyor ve bütün tahlil ve sonuçlar dosyalanıyor ve ankaraya gönderiyor hastane bu arada ben emekliyim heyet sonucu bu sefer inşallah kontrol kalkar ben bittim artık ne yapacağım bilmiyorum.

Bügüne kadar çıkan evrakların hepsini hastsne gönderiyor ve bütün tahlil ve sonuçlar dosyalanıyor ve ankaraya gönderiyor hastane bu arada ben emekliyim heyet sonucu bu sefer inşallah kontrol kalkar ben bittim artık ne yapacağım bilmiyorum.benim raporların hepside yeni tarihli ve yeni yönetmelige göre yani baltazar sistemine göre hesaplandı.

slm arkadaşlar , raporumun ankaraya ulaşma tarihi 07 aralik. eviss e bu gunlerde cevap dusermi?

Aralık ayının 5'ine kadar olanlar geçen hafta çıktı, evise düşmesini bekliyoruz. Bu hafta 5'i ve sonrasına bakılır. Salı ve Perşembe toplanıyor kurul.

Ankarayi az önce aradim. 7 aralik tarihli raporum kurula henuz girmemis. Bilginize

13 Aralık raporu dün çıkıyor. 7 Aralık kurula girmemiş. Müthiş sistematik çalışıyorlar. Herkese sabır diliyorum...

Tum dostlarıma çok geçmiş olsun rabbim herkesin gönlüne göre versin allah hepimize şifa. Versin ben geçen hafta cuma günü aradım fakat ek evrak istemişler fakat ben bilmiyorum ne evrağı olduğunu sonuç olarak raporlarım konseyde dediler anlamadığım konsey ne oluyor kasım 26 sında göndermiştim bakalım inşalla bu haftaya sonuclanir

Konsey kurul ayni sey.suan degerlendirme asamasinda raporunuz. Hayirlisyla güzel sonuclar alirsiniz insaallah.hep beraber tabiki

Barış 41 bende kocaelindeyim raporumu 6 şubata vergi dairesine teslim ettim. Bakalım sabırla sonucu bekliyorum. Sanada emekliliğin hayırlı olsun.

16 ocak ankara rapor gidişi [emoji2957]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozlmasgr
Bencede görünüşe göre mart sonu ya nisan ortasını bekliyelim [emoji87][emoji86][emoji85]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maaşı hesapladım az önce eğer doğruysa 1,600 tl çok az ….. çünkü benim tavandan yattı brütüm yüksek olmasına rağmen 2000 sonrası pirim olduğu için düşüyormuş ne büyük haksızlık

Arkadaşlar memur olup engelli raporu ile emekli olacak olanlar için bizzat SGK Genel Müdürlüğüne bizzat sordum. Raporun aslı isteniyor, SGK kuruluna giriyor, işlemleri 1,1buçuk ay sürüyormuş. Bilginize

Arkadaşlar merhaba benimde 14 ocak Ankaraya varış tarihi artık yavaş yavaş bize de sıra geliyor hayırlısı olsun beklemekten başka çare yok

@alikemal82
Engelli oran indirimine göre ssk başlangıcı Yıl prim sartları uygunsa emekliliği hak edersin..

@24 nisan

Umarım tez zamanda cvplarımız gelir [emoji4]

İyi günler arkadaşlar, benimde raporumun Ankara'ya varışı 9 ocak, hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

Arkadaşlar vergi indiriminin İst vergi dairesinden elden aldım şimdi ne yapmam gerekiyor iş yerinin muhasebecisi ne mi yoksa.emeklilik şartların doldu SSK ya mı gitmem gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim

Çıkış yapacaklar varsa içerde tazminatın alacaksın doğru ssk ya muracat edeceksin hayırlı olsun darısı bekleyen lere

Üst Alt