Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Herkese emekliliği hayırlı olsun. Bugün Aralık hangi günündeler soran oldu mu? Benim 24 Aralıkta kurula gitti.

Benim de vergi indirimim sonuçlanmis cok sukur sali günu.bende emkli olabiliyorum insaalah

abostan
Sonlarina yaklasmislardir .18 aralik benim ki sonuclandigina göre

Hayırlı olsun. Bu ay son haftasına kadar tüm Aralık raporları vergi dairelerine gelmiş olur.

Slm , yeni engelli oranlari hakkina bilgisi olan varmi? bizi etkiler mi?

05.12.2018 Mükellef dosyası oluşturuldu.
05.12.2018 1531376 Başvuru belgesi/dilekçesi alındı.
31.01.2018 259 Rapor alındı.
06.12.2018 495484 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.

diye ekran var karşımda madem aralık sonuclandı benım ne yapmam gerek nereleri aramam gerek ?

Yarin 0312 415 35 97 i arayin.buyuk ihtimalle cikmis ve vergi dairenize gönderilmiştir

beyaz19
Kontrol için SGK ileride çağırmaz yada süresiz ise etkilemiyor, süreli olanlar süre bitiminde yeni alavçcakları rapor yeni yönetmeliğe dahildir.

Sardonyx35
İşyerinizşn bağlı olduğu vergi dairesinin mükellefler grup bsşkna sonucu sorabilirsiniz.

Benim tip 1 diabet ve fitiktan gata hakem hastanesi bana 2 yillik % 41 verdi.esasen sürekli olmasi lazimdi.insaallah ankara surekli vermistir

35tm35
Aradiniz mi ankarayi ne oldu

Ilknur2010 sonucu alınca paylaşabilirmisin? Benimde 2 yıllıktır benimde en çok merak ettiğim Ankara sürekli mi süreli mi verecek oranlar cetvelde uygun fakat bir rapor süreli olunca ankara ayağında rapor alma onayı kurulu derken 1.raporda 4 ayı süre dolmadan 2.raporda 4 ay neredeyse 8 ay beklemekle geçiyor

Paylasirim tabi.insaalh surekli gelir raporumuz.yoksa sure dolmasina 4 ay kala bir daha ayni eziyetler

Teşekkür ederim inşallah vergi indirimi süreklidir.en azından sadece rapor süresi dolunca sadece hastaneden rapor alırız ankara ayağı kalkar ortadan

13 aralıkta ankarada olan rapor 4 martta kuruldan çıkmış inşallah haftaya cumaya vergi dairesine bağlantıya geçebilirim bugün ankaraya arıya inşallah detaylı bilgi sahibi olurun

ozaman 9 ocak ay sonu çıkar gibi.

zaman hiç bukadar zor geçmemişti. Şu bir gelse nasipse emekliyim.

Amin amin amin amin amin amin
10 ocak benim aynı zamanda inşallah yine amin amin amin

slm. Ankara kuruldan çıkmış dediğinde ,ne zaman eviss e düşüyor. teşekkürler

Ilknur2010
Gözünüz aydın, 5 martta çıkmış ise 17 martta İstanbul'da olur 👍

beyaz19
Vergi dairesine gelip vergi dairesi işyerinize yazı yazdığında eviss e işliyorlar

Kederli sen ne zaman aldın yani rapor kuruldan çıktığında vergi dairesine kaç günde ulaştı sanırım sen emeklilik için başvuru yaptin

13. Günde ulaştı elden almıştım. Emekli için başvuru yaptım bizimki ssk, Bağkur dan işleyiş farklı

alikemal82

Gidip şansını denemekte fayda var inşallah yoğunluk olmazsa yazıp imzalayıp verirler. Müdürleri e imza ile imzalıyor

Üst Alt