Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Muhtemelen onay gelmeden işten ayrılacağım, hiçbir şekilde indirimden faydalanmamış olacağım.
Devletimiz sağolsun. :rolleyes:

Ads-z.png

Devlet kamu kurumları devletin eli ayağıdir bütün kamu kurumlarının tek 1 görevi vardır onu istenilen düzeyde ve performansda yerine getirmekle mükelleftirler vergi dairesinde haftada 2 gün kurul toplanip raporlara onay verilmesi lazım başka hiç bir iş güç stres sıkıntı yok ama bakıyoruz 9 ay olmus 100bin ek dosya birikmiş hala tatil izini çıksın yok işte pandemi geldi 10 gün calismayalim onu geçtim kurumlarin üst düzey tabanlari vardır vergi başkanlığı çıkıp demiyor ki 100 bin dosya var siz nabiyorsunuz diye diyemez çünkü onlar çalışanlardan önce tatile kaçıyor koskoca T.C. Vergi başkanlığında 4 aydır 1 sekreter ve güvenlikten başka kimse yok Cimere yapılan şikayetleri denetleyenler yok biz çok rahat insanlarız ama kendi canları ufacik yansın feryansin ediyorlar durun 3 ay sonra memura zam için şuan tatilde keyif yapan insanlar o gün en ön safta yer alıyor hakkımı tabikide değil bizim hakkımız verdiğimiz vergiler onun tatil paralarına gidiyor ben bunu anladım siyaset yapmıyorum yapmayida sevmem ama nereye kadar böyle gidicek böyle kamu kurumları merak ediyorum.

Önemli olan raporu gönderirken çalışıyor olmanız suan işten ayrılırsaniz indirime engel değil

Tahir özböler
Hayırlısı olsun hangi ayda gönderdiniz ve sonu 59 ile biten telefonla mi ulaştınız

Tahir hayırlı uğurlu OLSUN....

Ben nabıcam bilmem ..geçen hafta 2.katın balkonundan sırt üstü aşağı düştüm. Omurgam da kırık çıktı.27 ağustos da tekirdağ namık kemal üniversitesinde araştırma hastanesi beyin cerrahide ameliyat oldum.8tane platin taktılar..bugün taburcu oldum ..artık herşeyden geçtim .parasizda hiçbirşey olmuyor ama..bekleyen arkadaşlara bende dail sabırlar

Hayirli olsun Tahir abi demistim sana bu hafta gelicek diye cok sevindim darisi tekrar benim basima ve bekleyen arkadaslarima 2 ay sonra sil bastan marotona devam omrum beklemekle gecicek😣😣😣

Tüm hayırlı olsun dilekleri ileten Arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Müracatım 18 kasım 2019 Du.
Bugün ankaradan 59 nolu telden ögrendim. İzmir vd. Ne yazı gönderilmiş.
Yarın sabah alıp sgk, ya müracaat edeceğim.

Tarıkbülbül

(((hayırlisi olsun))) slm sana sorum olacak eviste görünüyorum anladığım kadariyla yoksa bizde arayıp düşürdüğümdemi öğreneceğiz ? yarın gittiğinde sorarsen sevinirim vergi indirim için

Tahir hayırlı olsun 59 arıyorum cevap veren yok birde edevlette gözüküyormu sonuç

Arkadaşlar kocaeli vergi dairesini arıyorum daha 10 aylar geliyor diyor 5 ay öncede aynısını diyorlardı şimdide aynısını diyorlar hep yalan söylüyorlar insanlarımız rahatsız ölmüşüz hiçkimsenin umurunda değil haram olsun bu insanların onca hakkına gasp ettikleri için bir evrak 9ay bir sene sürermi ya

Valla herkez bana Hayırlı olsun demiş ama..Tahir ozbeler kardeşimizin sonucu geldi..benim 10 şubat keşke gelse..serkan allahmi söyletti acaba sana..

Hayırlı olsun tahir kardeşim inşallah sıra bizdedir 25 kasım................................

Engelli kimliğimi bugün aldım.1 ay bu sürdü vergi indirimi 10 ay sürer.engelli kimliğimle ne gibi hizmetlerden faydalanabilirim

şimdi manisa vergi dairesi ile görüştüm kasım ayları yoğun bir şekilde geliyor dedi sizinki de bir kaç gün içinde gelir dedi .....sabır çekmeye devam gerçi oda kalmadı artık taş çatladı....

Üst Alt