Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Merhaba arkadaşlar
Bende annem için başvuruda bulundum. raporu %50 süresiz onaylandı. Ankara dan dönüş bekliyoruz. Asla telefonlarına ulaşamıyorum.
Eviss deki son durum;
24.01.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor takipteyim.

Allah herkese sabır versin. :)

Pardon ben 11 kasımda göndermiştim nasıl bakıyosunuz benimkinede bakılabilirmi

Ben bişey sormak istiyorum bilgisi olan varsa lütfen cevap verebilirmi bana ankaradan ekim sonu ancak gelir rapor dediler zaten rapor süresi 1yıllıktı napıcam tekrarmı hastahanedem rapor alıp ankaraya göndericem ankaradan gönderdikleri raporun süresidemi dolmuş oluyo hastahane raporunun süresi dolunca
OTURAN BOĞA BEY LÜTFEN CEVAP VEREBİLİRMİSİNİZ KİMSE CEVAP VERMİYOR

Son düzenleme:
- E V İ Ss -
ENGELLİ VERGİ İNDİRİMİ
SORGULAMA SERVİS

google dan aratın çıkıyor.
vergi dairesinde başvuru yaparken takip numarası veriyorlar takip için. Ama istanbul diğer illerin uygulamasını bilmiyorum.

erdem.77

Ben yaptım cimere istek olarak herkes yapsa bu problem çözülür bence

Devlet böyle bir site kurmuş cimer diye mağduriyet gidermek için kimse kullanmıyor internete girin cimer yazın bu site çıkar

mrb size bişey sormak istiyorum cevabını bulamadım soruyorum herkese siz her konuda bilgi sahibiniz sanırım lütfen yardımcı olabilirmisiniz

bana ankaradan ekim sonu ancak gelir rapor dediler zaten rapor süresi 1yıllıktı napıcam tekrarmı hastahanedem rapor alıp ankaraya göndericem ankaradan gönderdikleri raporun süresidemi dolmuş oluyo hastahane raporunun süresi dolunca

16 aralık benimki de yazıdaymış.kuruldan çıkmış.

mrb size bişey sormak istiyorum cevabını bulamadım soruyorum herkese KMSE CEVAP VERMİYO lütfen yardımcı olabilirmisiniz

bana ankaradan ekim sonu ancak gelir rapor dediler zaten rapor süresi 1yıllıktı napıcam tekrarmı hastahanedem rapor alıp ankaraya göndericem ankaradan gönderdikleri raporun süresidemi dolmuş oluyo hastahane raporunun süresi dolunca

Hastaneden aldığımız rapor durumundan bahsettim.
vergi dairesinden bi dönüş gelmedi ki...

17 Aralık belgesi onay almışken
20 Ekim belgesi bekliyor ?
☹️

49serkan

ben neyapayım tekrar rapor alıp göndereyimmi sizce ankaradan gelecek raporun süreside dolmuş olur zaten gelse bile değilmi

P_A_L_A 20 ekim olan kişi henüz bir dönüş yapmadı. Yazmadığı için bende bilemiyorum. Biraz daha kalsın sonra liste dışına alacağım.

49serkan

Yok be ne kızacam kardeşim. 😁

Acaba çok mu arıyoruz adamları ?
Günde 1000 defa telefon çalıyorsa adamlar da bıkmış olabilir belki de.
Bir kişi belirleyelim aramızdan. Sadece o arasın. 😁

Raporu aldığınız hastanenin sağlık kuruluna sorun yada sgk 170 e falan

Son düzenleme:
Raporu aldığınız hastanenin sağlık kurulu birimini arayın ya da sgk yi .

49serkan

napıcam nasıl araştırıcam bilmiyorum ki hiçbişey yapamıyorum

EMİNE HANIMA NASIL ULAŞABİLİRİM KENDİSİNİ İSTEYECEKMİYİM TLFONA

Bu gün izmir vergi dairesinden yazımı alıp, Sgk, ya emeklilik başvurusu yaptım. Darısı bekleyenlere.

Ben 2 yıldır ağzıma sürmüyorum.
Kan sulandırıcı içtiğim için ve damar tıkanıklığı sebebiyle doktor yasak etti bana.
Ne zaman sorsam " ııı olmaz " diyor. ☹️

Bu günde bir haber yok 25 kasım 2019 izmir beklemeye devam nereye kadar

Bir tahminde bulunan olurmu ne gelecek sonuçzaman

s.a arkadaşlar ben bişey soracağım benim raporda %62 2 yıllık olarak gitti hiper tansiyon şeker.işitme kaybı .kalp kapak yetmezliği olarak gitti sizce sürelimi gelir süresizmi raporlu tansiyon şeker ilacıda alıyorum bu arada ilaç raporları 3 ay uzaltıldı benim raporum 30 ağustosta bitmişti sabah eczaneye gittim 4 kutu tansiyon 1 kutuda şeker ilacı aldım cvplarınızı bekliyorum herkese iyi akşamlar dilerim

Ben 13 eylülden beri bekliyorum iki ay önce eksik evrak geldi tamamlayıp gönderdim daha bir yıl beklerim herhalde

Üst Alt