Şeker ilacı mi alıyorsunuz yoksa insülin mi vuruyorsunuz bunlar farklı şeyler hiper tansiyon da aynı şekilde şeker hastalığına mi bağlı yoksa ilaç ile normale dönüyor mu?
Hap kullanımları çoğunlukla sürelidir . Tip1 veya Tip2 diye şeker hastalığında insülin bağımlılığı vardır ölene kadar şeker hastası ve buna bağlı tansiyon hastasıdır Sizin şekerin normale dönerse o kronik rahatsızlık ortadan kalkacaktır. O yüzden 2 yıl süreli veriyolar tekrar kontrole gelinmesi amacıyla zaten belirttiğim hastalıkların raporu ölene kadar sürekli size 3 ayda 1 veriyolar rapor işitme kaybı ve kalp kapakçığına bişi diyemem oranları önemli onların
Hayati kardeşim dün akşam emine hanım ile görüştüm % 48 süresiz giden evrağım 2 yıl süreli olarak onaylanmış.
25 kasım benimde. Oradaki heyetin puan düşürme her türlü yetkisi var dedi sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım
Arkadaşlar benim 16 aralık %83 sureli giden raporum 83 süresiz olarak Izmir 'e gönderilmiş.benim raporum süreli ve 2 yıllıktı.simdi ben 2021 kasım da tekrar rapor yenileme yapcammi? Izmır vergi dairesini aradım 8 ile 10 gün sürer işlem yapımı vs dedi.
Hakankrs
Hayırlı olsun Hakan tekrar rapor çıkarmana gerek yok önemli olan maliyeninki ssk onu dikkate alıyor
SERŞEN
Düşürürlerse direk dava aç dava aleyhine dönüyor hastane heyetinin vermiş olduğu oranları ve süresizleri oynama hakkı yok dava açın bunların amacı insanlar ölsün gebersin devlete zararları olmasın bu olaylarda genel şu sahte rapor alanlar var hep onların yüzünden bizde yanıyoruz bizim günahımız ne
Hakankrs Hayırlı olsun vergi indirimin sürekli ise emeklilikte sürekli olur.Sadece 2021 kasımda raporun bittiği için engelli kartından yararlanamazsın.Geçmiş olsun.
Yaklaşık 3 aydır arıyodum açılmıyordu tamamen tesadüf açıldı imzada dediler bu sabah yine aradım izmir de görünüyo dediler.senin ki de imzada dır evise 2 saat sürmedi yazı cıktı.evisten takip et.
Arkadaşlar biraz önce kocaeli vergi dairesini aradım bir tane abla çıktı okadar iyi bir kişiki kadıncaz diyorki resmen kul hakkı yiyorlar dün diyor birinin ankaradan yazısı geldi 11 aydır bekliyordu bir önğrendikki diyor adam geçen hafta kanserden ölmuş siz normal insan değilsinizki hasta kişilersiniz resmen ankaradan zülüm yapıyorlar size diyor şikayette bulunun diyor
Selam
uyku apnesi ağır osas cihaz kullanıyorum bel+boyun fıtıkları %48 süresiz gitmişti 2 yıl süreli vermişler
süre vergi dairesine geldiği gün başlıyor onu belirteyim
Süreler vergi dairesine geldiği tarih geçerlidir.
ARA KARDEŞİM SÜREKLİ BENDE EMİNE HANIMLA GÖRÜŞTÜM SAĞOLSUN ÇOK İLGİLENDİ BUGÜNDEN İÇİN TEKRAR ARAYIN DEDİ BENDE ARIYORUM
Merhaba kader arkadaşlarım uyku apnesi süresiz geliyor ikinci hastalık durumuna göre sürekliye dönüyor diye biliyorum önceden raporu gelen arkadaşlara bakarak anlayabilirsiniz.
Captan gusto
tekrar kontrol muayenesi için rapor bitiş süresine 3 ay kala , yenileme adına başvuru yapman lagzım. Senin rapor bitimine üç aydan az kaldı gidip başvuru yap. Çünkü üç Ayda anca tekrar onaylanıyor. Daha fazla hak kaybına ugrama
Arkadaşlar selamlar, birşey sormak istiyorum benim raporum Ankara'ya gitti vergi indirimi için raporum 3 yıl süreli vergi indirimi de süreli olursa tekrarmı rapor alıp birdaha mı vergi indirimi için göndercez
Emeklilik için sgk ya başvurur bu süreçte emekli olursanız,üç yıl sonunda tekrar rapor alıp sgkya gönderceksiniz daha doğrusu hastane gönderiyor,tekrar vergi indirimi için maliyeye gitmiyor raporunuz.
Arkadaşlar merhaba; bu gün ankaraya ulaştım, 11.12.2019 tarihli evrağım kuruldan çıkmış fakat benim dosyama bakan görevli memur esnek çalıştığı için daha yazılmamış, 1 haftayı bulur dediler yazımı, 1 haftada müdürün imzası sürüyormuş, daha sonra ilgili vergi dairesine gönderilir denildi. haftaya arayın tekrar bir konrol edelim dediler.