Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar olsun bu hafta da boş geçti yeni umutlar yeni haftalara ümit ve dua ile

Arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum acemiyim yani.
09.02.2020 kurula girdim başkan dediki koah orta derece +uyku abonesi ortada dedi kuruldaki doktorlara bankada rapor sonuçlarını üçgün sonra e devletten alabilirsin dedi. Meraktayım ne vermişlerdir diye bilen arkadaşlar cevap yazarsa çok memnunolurum. Şimdidem teşekkürler. Bu arada şişli etfal de girdim heyete.

ahmet@

güzel kardeşim sisteme girip bakabilirsin E nabız sistemine gir raporlarım dan görünüyor. :)

ahmet@

Orta derece koahtan yüzde 40 alırsın bende orta derece koah var başka hastalığında var balbazer hesaplamayla yüzde 49 süresiz aldım

Herkese sağlıklı günler diliyorum.ilk gönderim tarihim 15.06.2019 eksik evraktan geri geldi ikinci gönderim 06.12.2019 tarihinde oldu.21temmuz 2020 de 2 yıllık onaylandı.Bekliyen herkese sabırlar diliyorum.

tamer01

AYDİN 1975 slm hayırlısı olsun aradindami öğrendin ? Yoksa eviste mi öğrendin bilgi verirsen sevinirim

simdi aradim sonu 59 ile biten hatti
12.12.2019 tarihinde varis olmus.yazim asamasinda imis yani anliyacagiz beklemeye devam.kuruldan cikmis yazimda oldugu icin olumlu olup olmadigini goremiyormus
....

Selam ün aleyküm arkadaşlar

Aranıza bugün itibarıyla girdim uzun zamandır takip ediyorum herkese sabır diliyorum gerçekten beklemek zor ama elden bişey gelmiyor arkadaşlar

27 temmuz bugün 40 gün oldu.tahmini kalan süre 220 gün

Kaplumbağa hızıyla ilerliyor süreç ne yazık ki

Hoş bulduk benim durum koah hipertansiyon disk bozukluğu böbrek 49serkan
Benim durum koah hipertansiyon böbrek Şehmus demir
Raporu 18 02 2020 çıkış
28 02 2020 bakanlığa varış Bay bekleyeceğiz anlaşılan

Captan gusto

Ben gitmez diye düşünüyordum, lakin bugün benim maaş kesilmiş ,SGK ya gittim sebebini sormaya raporunuz Ankara'ya gitti dedi en az 2- 3 ay sürer dedi

Bide yüde 56 çıkış baltazar sonrası yüzde 46 SÜRESİZ giti bekleyip göreceğiz hayırlısı hakımızda

merhaba,
270.gün

bugün ankaraya ulaştım.maalesef onay durumum eksik evrak tan bilgi isteniyor.

ağır osas psg raporu isteniyor.
tekrar sil baştan devam:(

aydİN1975
E devlet GIB den mi e tebligattan geldi başka yerde mi çalışıyorsunuz yoksa kendi işiniz mi normalde isyerine gidiyor e tebligat

bestray

çok yazık geçen zamana.Halbuki en baştan bütün belgeleri tamamlatıp işlemleri başlatsalar.çok büyük vebali var sorumluların ben işitme engelliyim belki yanlış anladım yazık ta ne yazık..

engelli raporunuza ayrıntı gırmemısler mıydi?

"..... tarihte .... hastanede ... protokollü rapor ile saatte ... ahi ile ağır osas tespit edilmiş. .... tarihinde cpap titrasyonu uygulanmıs. .... protokollu rapor ile ... basıncta cpap kullanılmasına karar verılmıs .... tarıhınde cpap alınarak kullanılmaya başlanmış."

şeklinde. buna rağmen mi psg istediler.

Arkadaslar ankarayı aramak haricinde sonuçtan nasil haberdar oluyorsunuz? Ocak ayında teslim ettim

Pegalife

Ben bu raporu gönderdim makina için yatış yapılmadı pandemi nedeniyle bipap st cihazı alacaksınız dedi doktor kendi imkanlarımla aldım kullanıyorum cpap cihaz raporu mutlaka istenirmi teşekkür ederim.
e6ae3900a39460fb772ddbe9ca96e7a8.jpg

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aydin1975
İsyerinize e tebligat geldi onlar mi söyledi yoksa siz e devlet üzerinden GIB girip e tebligatlarim bölümünden mi baktınız onu merak ettim

Mert009

Gelir idaresi başkanlığından e tebligatı aktif hale getirdim ordan geldi. Hem iş yerine gönderilen yazıyı yokladılar hem çıkan raporu gelir idaresi başkanlığı işyerinden hiç haber alamadım şuan idari izindeyim işyerine gitmem gerek galiba pazartesi öğrenebilirim oraya geldiyse

Üst Alt