Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Herkese merhaba 13 Mart'ta bulunduğum ilden raporumu maliye ye teslim ettim başka bir bilgim yok Ankara'dan hangi numaradan sorguluyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
Ben devlet hastanesi ve uygulama araştırma hastanesi deki doktor ile görüştüm ikiside bipap st cihazı önerdi gidip aldım kullanıyorum normal bir değer verdi 15.5 ama ahi değeri 21.11 de normale döndü bir görüşün isterseniz onlar genel anlamda hangi cihaz olacağını kestiriyorlar.
Rapor onaylandıktan kaç gün sonra Evisde yazıyor galiba evis sistemine güvenmemek lazım baya geç tarihte atıyor. Telefon numarasını düşüremiyoruz çalışmıyoruz isyerine gelen tebligatı kim görecekde haber verecek belkide bazi arkadaşların geldi bilmiyorlar.
Bilgisayardan edevlete gir. edevlet sitesi içindeki arama çubuğuna interaktif vergi yaz. İnteraktif vergi dairesine tıkla. Uygulamaya git tıkla.
Seni interaktif vergi dairesinin sitesine atıcak..
Sol taraftaki menüden e tebligatlarımdan mükelllef bilgilerini girip kayıt yap telefonuna doğrulama kodu gelecek onu girip işlemi aktif et. Sana seçenekler sunucak ben sms seçtim e posta da var. Bunu aktif ettiğinde sana sistem sms yada e posta yoluyla bildirim gönderecek. Evis e düşmesi 10 ile 15 gün alabiliyor.
Telefondan denedim yapamadım pc den yapma imkanın varsa pc den kayıt ol.
E tebligat aktif edince e postaya direk sonuç geliyor geldikten 2 hafta sonra evise düşüyor ama galiba önemli olan suymus çalışmıyor olmanız lazım çalışıyorsanız vergi mükellefi İsyeriniz olduğu için oraya tebligat gidiyor ama işten çıkartıldıniz veya çalışmıyor iseniz e tebligat olarak geliyormuş.
Cengav bende ağır osas ve hipertansiyon dan vergi indirimine başvurdum ilaç raporu ve psg ilk yatış raporunu gönderdim 2.ci yatış raporunuda göndermem gerekiyormu bende subat17 de gönderdim
Insallah sorun çıkarmazlar 7 aydır bekliyorum fatura v.s eksik diye gonderirlerse yanarım süresiz olsun diye uyku apnesiyle hipertansiyon dan girdim heyete yoksa bel boyun fitigi ayakta 3 cm kısalık astim kolestrol ne ararsan var hani deveye demişler ya neren doğru diye oda demiş nerem doğru demiş) bizimki de o hesap o eksik bu eksik demesinler diye ikisiyle girdim inşallah eksik evraktan geri gelmez