Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Az önce Ankara ile görüştüm. 25.12.2019 varışlı dosyamın kuruldan geçtiğini,ama sonuç göremediğini söylediler.Haftaya tekrar arayacağım.Telefona cevap veren memur hanımın söylediğine göre,müdür bey talimat vermiş.Önümüzdeki hafta aralık yazıları bitsin demiş.

49serkan
Sizin durumunuzdan anladığım,eksik doktor imzası gibi bir şey herhalde.İlgili rahatsızlığın branşı yoksa,dosya doktoru bekliyor galiba.Benimki sadece tahmin.Yoksa bilgiye dayalı değil.Forumda buna benzer bir şey yazmışlardı.

49serkan
Bende dün aradım banada öyle dedi rapor kurulda bekliyor dedi büyük ihtimal doktor bekliyoruz Eylül ayının sonuna kadar Aralık bitecek dedi hayırlısıyla bekliyoruz ve sonucu göremiyorum dedi arasak dahi sonucu göremeyeceğiz.

Bügün bende aradım kuruldan çıktı evrağınız ama pandeminden dolayı yarı kapasiteli çalışıyoruz Aralık ilk haftası sizinki birde dedi haftaya çıkar kesin diyor geçen haftada aynısını dedi hep haftadan haftaya atıyorlar evrağı 12 ayda gönderdik 12 aydada evrak gelir artık umudum kalmadı vergi indirimi gelmedende biz ölür gideriz zaten

Çok çalışmışlarda yarı kapasiteli çalışmaya başlamışlar bize yaşattıklarından beterini yaşasınlar

49serkan

Tahminim;aralık ayı kurul aşaması bitti.Dosyalar imza-onay bekliyor,yada Yazması kaldı sadece.Dönüşümlü çalıştıklarını okumuştum.Benim veya senin dosya şu an evde olan bir memurun masasında olabilir.

49serkan

Zaten oyalıyorlar Serkan 2 aydır bana hep aynı yalan söyleniyor hep haftaya çıkar yalanları anlıyacağınız ankara vergi dairesinde hep bizi oyalıyorlar vergi indiriminiz gelmeden ölün gidin diyorlar anlıcanız

Bana iki haftadır öyle diyor zaten evde olan memurun masasındadır diyor haftaya gelir diyor bu günde aradım bu sefer yine aynı lafı dedi bende dedimki hani bu hafta başlıyordu öteki memurlar dedim biraz tereddüt etti

selam Aleykum.beide ekleyin sans banada vurabilir 5 temmuz 2020.belki gelir bi zorpil bulursam 😁😁

Kardiyoloji ve dahiliye benimde. nöroloji ve kardiyoloji doktoru beraber kurumda çalışır büyük kalp ve beyin cerrahı yok kesin

Çukurambar sadece Ankara içinnden müracat edenlere bakıyor il dışından verenlere dikmen Gib bakıyor ben gittim bizzat

Göksel ben saymam benim sonuç daha belli değil ayrıca 261 değil 267 gün oldu . Bugün saat 1 de 268 olacak.

selamin aleykum ..Buranin en yaşlilarindan biri olduk torunlar gelmis hoş gelmis.biz eskiden raporlarin 3 ila 5 ay arasinda sonuclandigi gorduk duyduk eskiden hersey guzeldi simdi oylemi pandemi gorduk yillik izin gorduk yari calisma gorduk ne tadi kaldi ne tuzu eee biz yaslandik artik gozlerimizde yoruldu sabirimiz toprak oldu yaa evlat angaranin taşina bak raporun sonuca bak eksik eveak diyede bi kitledilermi seni buraya türbedar yaparlar evalaaat

Hayirli gunler.benim basvurmadan once torun yoktu 2 hafta oldu torun dunyaya geldi harbi dede olduk aralik 3 beklemede.

Anakara ile görüşebildim bir haftadır deniyordum. Kurul Ocak aylarını bitirip Şubat a geçmek üzereymiş.

İnşallah pekde inandırıcı değil ama mağdur olan bizleriz

Ama Ocak ayında n gelen varmı

Arkadaşlar ben tam 5 aydır arıyorum hiç dusuremedim

49 serkan eksik olan doktor nöroloji doktoru şimdi düşürdüm ankarayı ocak kuruldan çıkmış aralık yazışmaları sürüyormuş

Koskoca ülkede 1 buçuk aydır nöroloji doktoru eksik kurulda.yerine bakacak bitane yedek doktor yok.saka gibi

20 ocak kontrol muayenesi %40 sürekli onaylanmış bilginize şimdi görüştüm

Tesekkur ederim herkeze sabır taşım kalmamıştı

Darısı bütün engelli kardeşlerime

Üst Alt