Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

gokcell 75

Göksel hayırlı olsun senin adına sevindim Süresizmi onaylamış sizde orta derece koah mı var benimkide orta seviye koah

Cevap gelen arkadaşların hayırlı olsun darısı başımıza

Vah benim kardesime. Bahtsız kardeşim. Bu nasıl bir sistemdir. Vah bize vah

süreçten yana şikayetçi değilim çokta çunku %52 idi raporum 15 yıldır çalışıyorum raporla e-rapor sebebiyle yeni rapor çıkardım %70 oldu raporum ilk raporum polio sekeli yazmışlardı srabiral palsi oldu sadece tanıya ortapedi %10 verdi noroloji katılmadı oprtapediye yuksek verdi tam hatırlamıyorum ekzamamla birlikte %70 e çıktı oranım emg sonucuyla birlikte gönderdim raporu.velhasıl sadece 3.kademeden 2.kademeye geçeceğim için oyle telaşlı yada heyecanlı değilim.sadece aksilikmi oluştu acaba diyer soru işareti oluşmaya basladı kafamda o kadar

Yok bea benimki daha onaylanmadı ismi karıştırdınız galiba :) gokcell75 sizin ne zaman ankaraya ulaştı evraklarınız bilgi verirseniz seviniriz.

7 Ocak Ankara’ya varış %45 sürekli bekliyorum umarım bu ay sonu gelir olumlu bir şekilde ank ile görüştüğümde bana ekim sonu dedi bayan ama Ocak ayı gelenler var

ankaraya evraklar 3 aralık 2019 ulaştı koah bel tığı tansiyon yüzde 88 gitti aynı oranda süresiz geldi koah yüzde 80 verilmişti VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
ENGELLİ VERGİ İNDİRİM SİSTEMİ SORGU SONUCU

TC Kimlik Numarası: 1*********2
Adı Soyadı: Göksel SUNAR

Rapor Sonucu: OLUMLU
Kayıp Oranı: %88
Engel Derecesi: 1. Derece
Yararlanmaya Başladığı Tarih: 26.11.2019
Yararlandığı Süre: DEVAMLI
Yararlanacağı Son Tarih:

DOSYA HAREKETLERİ

Evrakın Tarihi Evrakın Sayısı Yapılan İşlem

ı.
02.12.2019 496845 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
07.09.2020 700013 Olumlu sonuçlandı, yazıları hazırlanıyor.

bana raporumun durumunu sorabileceğim bir numara verebilecek olan varmı istanbuldan başvurdum

Benim 3 eylul izmir e yazı geldi ekrana öğleden sonra da işyerine yazı gönderildi.

herkese teşekkür ederim darısı bütün bekleyen arkadaşların başına

Herkese selam,
Sonuçları çıkıp onaylanan arkadaşların hepsini tebrik ederim.29.11.2019 izmir bekliyorum.İnşallah bu ay artık sonuçlanır...

Selam arkadaşlar 25 .07. 2019 ankaraya gönderdim 12.12.2020 eksik evraktan geri geldi vergi dairesi 2 .göndermeyi 25.01.2020tarihinte tekrardan raporu ankaraya gönderdi aradan geçen zaman 14 ay oldu hala bekliyoruz onaylasın diye

Şimdi emine hanımla konustum noroloji dr olmadığı için kuruldaki dosyalar bekliyormuş artık ne zaman gelirse dr

Arkadaşlar benim İzmir'e gelmiş yazım. Eviste hala gözükmüyor. Yarın gelip alabilirsin dediler. Tüm bekleyenlerin gönlüne göre olsun. 268 gün de sonuclandi

Serkan telefonda sonuç geldi diyince ben gerisini dinlemedim 😁

Merhaba arkadaşlar %49 ile 16.01.2020 de Ankaraya gitti evraklarım ne zaman gelir tahmininizce? İstanbuldan gönderdim. Onaylanan herkese hayırlı olsun

Arkadaşlar az önce ankara ile görüştüm ocak ayında giden raporlara bakiliyomus benim rapor mart 5 de gitmişti kasım ayı ortasını bulur dedi bayan

Üst Alt